viac vstupou do reprakoucawte mam repraky 2.1 creative len s jednym vstupom. chcel by som sem napojit aj discman aj mp3ojku aj comp naraz aby som to nemusel stale prepinat. neviete o nejakej redukcii alebo hocicom inom s cim by sa to dalo urobit. ak sa to vobec da. diki za rady kup si 2xrozdvojku na jack alebo ked to chces z prepinacom tak si to vyrob ked by som to mal vyrabat, tak mi aspon trochu povedz s coho a ako by si to ty vyrabal. co sa stane ked do tej rozdvojky pustim dve veci naraz? treba to vobec prepinat? Rozdvojku som pouzival aj ja (trochu to straca na kvalite zvuku). Vyroba aj s prepinacom je popisana uz tunak na fore- pohladaj! Aj o rozdvojke pre audio.. straca to na kvalite ak asi susti to? praska to? alebo co konkretne lebo vies som hudobnik a nechcem nekvalitny zvuk. hladal som a nenasiel som to ak by ste vedeli link tej temy o vyrobe tej rozdvojky tak mi ho sem pls hodte. diki. ja by som na tento účel klasickú rozdvojku rozhodne nepoužíval, môžeš si odpáliť vstup na reproduktoroch a aj poškodiť pripojené zariadenia Zostroj si nejaký zlučovač, niečo ako rozdvojku, ale s odpormi v signálovej ceste OK tiez sa mi to s tou rozdvojkou nepozdavalo. ak by ste vedeli o nejakom navode na zostrojenie niecoho takeho tak mi pls sem hodte link. ...
viac vstupou do reprakou
|