viac problemov so zvukomtakze mam zakladnu dosku asus A8R MVP so integrovanou zvukovkou ADI SoundMax AD1986A 6-kanalov.... a repraky 5.1 od genius Prvy problem: pri prehravani mi sem tam puka v reprakoch neviem co to moze byt Druhy problem: pri prehravani zvuku aj videa cez klasicke programy winamp, wmp, mpc zvuk ide pekne 5.1, ale s internetu mi prehrava zvuk cisto iba stereo v prednych reprakoch... ani sub,ani stred, ani zadne repro mi nejdu a to aj pri softe audacity (v nom som aj nastavil zvuk na 6 kanalov ale aj tak nic prosim poradte vazne nikto nevie co by s tym mohlo byt???? Nič s tým nie je, takto to je normálne, pri stereo signále ti sotva budú hrať všetky reproduktory. Poriešiť sa to dá na úrovni ovládačov, len neviem či ovládače čo máš k zvukovke zvládajú upmix Cau mam prosbu ohladom 5.1 zostavy ktoru mam doma pripojenu na PCProblem je v tom ze repraky hraju ale subwoofer ma strasne slabu odozvu,takmer nehraje pritom predne repraky a center hraju slusne .Ked som si ich skusal v ovchode tak to hralo pekne a subwoofer bolo citit.Jedna sa mensiu zostavu Genius 5.1 s 15W subbacom..Ovladace na hlasitost som skusal nastavovat ale stale nic tak neviem ako dalej ,v tychto veciach som tak troch lajk....Dik za pomoc ...
viac problemov so zvukom |