Veľmy dlhý štart.Ahoj. Potreboval ba som radu V poslednom čase pozorujem hrozne dlhý štart môjho NB. Najprv sa objaví čierna obrazovka s blikajúcim kurzorom v ľavo hore a trvá to niekoľko minút kým sa to rozbehne. Odniesol som ho do servisu a tam mi oznámili že vykonané testy ukazujú že všetko funguje správne. Ibaže začalo to výpadávanim zvuku ( ktorý tiež nevedeli odstrániť )a teraz mu to trvá hrozne dlho. Zamýšľal som výmenu HDD za SSD ,ale narazil som na problém s aktiváciou OS Win7, keď že čísielka z (nálepky) Win su čiastočne preč. Je to NB toshiba Satellite L750-1GN. pod WIN 7 64. Má +- 5 rokov Za odpovede vopred pekne Ďakujem. len poradim: ak mas tym cislom z nalepky teraz aktivovany OS, vies si to cislo vycitat cez nejaky program (ProduKey a pod, samozrejme potom kontrola ci cisla sedia, kedze niektore SW to citaju zle).// Spojený príspevok Pon 11.07.16 11:57len poradim: ak mas tym cislom z nalepky teraz aktivovany OS, vies si to cislo vycitat cez nejaky program (ProduKey a pod, samozrejme potom kontrola ci cisla sedia, kedze niektore SW to citaju zle). Prípadne skús Win10. Začalo to spomaľovať alebo top ako normálne a odrazu to ako pomaly? Ja som mal tiez hrozne spolameny start NB a to som skusal niekolkokrat preinstalovat Win 7. Odkedy som si ale nahodil Win 10, tak startuje neporovnatelne rychlejsie. Cize ak mas moznost tak odporucam aspon vyskusat Win 10 (Clean Install). Mne to začalo robiť tiež na nb a ked som pozeral na windows updater tak tam pisalo že bol 2x neuspešne vykonany update na win10 ...kedže ho ja momentalne nepouživam tak neviem to pozrieť ale skus ty či ti tiež nezačalo stahovať windows 10,možno to je kvoli tomu ... že W 10. Prosím Vás možno to celé je práca pána Billa s poza veľkej mláky. Ktorý rôznymi upgrade ( znefunkčnovaniu vlastných win verzií ) nás núti prejsť na W10 , ktorý je najväčším zberačom dát v histórií virtuálneho sveta. vid článok na adrese tohto fóra... ( trochu som odbočil ) ale ... Ty urcite nepouzivas socialne siete, google, yahoo pripadne akekolvek ine vyhladavace, nemas smartfone, a internet vlastne tiez nie. Ak aspon nieco z tohoto vymenovaneho pouzivas, tak ta nejaka spionaz od W10 naozaj trapit nemusi. ...
Veľmy dlhý štart. |