ked som spustal pc, tak islo vsetko ok, az na zobrazenie obrazka co mam na ploche. vtedy sa windows "vratil" spat na obrazovku vitajte a mi vyhodil aj obrazovku s kontami na prihlasenie co som ale nikdy nemal nastavene a tu skoncil. mohol som klikat, robit co chcem do windowsu ma uz dalej nechcelo pustit. tak som sa s tym babral a cez nejaku moznost co som vybral cez F8 v nudzovom rezime mi vypisalo ze mu chyba nejaky spustaci subor a ze ho mam preinstalovat alebo skopirovat. ale nie cely win len ten subor.tak som dal cd windows do mechaniky a teraz co mam robit? mam tri moznosti:1 to set up windows xp now, 2 to repair 3 to quit. vybral som repair a mi zacalo pisat ze co chcem opravit cez konzolu. C\ WINDOWS> a teraz co mam vybrat ked mam problemy so spustenim?: attrib,batch,bootcfg,cd,chdir,chkdsk,cls,copz,del,delete,dir,disable,diskpart,enble,
exit,expand,fixboot,fixmbr,format,help,listsvc,logon,map,md,mkdir,more,net,rd,
ren, rename,rmdir,systemroot, type ??? co z toho? kedye mam problem s prihlasenim tak som zadal logon. a mi vypisalo : 1. C\ WINDOWS> a pod tym which windows instalation would zou like to log onto. a mohol som zadat len cislo a teda len tu 1. a zas sa mi ukazalo len C\ WINDOWS> a co mam robit dalej???