Velmi nekvalitny zvukovy vystup Xbox One do Sluchadielzdravimmam problem so zvukomto naozaj je zvukovy vystup xboxu do sluchatiek taky spatny alebo mam neico zle nastavene?normalne mam xbox zapojeny do AVR a 5,1 repro sustavy a zvuk je paradny presne taky ako ma bytale akonahle pripojim sluchadla do xbox ovladaca alebo do AVR tak zvuk je ten najhorsi aky som kedy pocul ako keby som hral na sluchadlach za 13 eurSluchadla mam 3 rozne a vsetky hraju velmi zle. zaujimave ale je ze akonahle do 7 rokov stareho notebooku alebo cohokolvek ineho okrem xboxu zapojim sluchadla tak zrazu jak keby som pocuval na sluchadlach na 500 eur proste zvuk paradny. kde by mohol byt problem?sluchadla bud kraken pro V2 alebo HyperX 2 cloud Hmm, možno chyba v ovládači (poškodený konektor alebo bohvie čo), hlavne keď si skúšal viac slúchadiel. Osobne som s kvalitou zvuku nemal ešte problém (tiež HyperX 2 Cloud). Fungujú super aj v xbox one ovládači, aj v PS4 ovládači.Taký detail - ten xbox ovládač máš cez tú ich redukciu alebo máš v2 verziu ovládača s integrovaným jack vstupom? mno mam tu verziu 2 s tym jackom v ovladacilenze skusal som tie sluchadla zapojit aj do AVRka a ziadna zmenaskusal som to na 2 xboxoch a zvvuk je proste hroznynemam skusit odpojit AVR a HDMI kabel zasunut priamo do TV ZdravimTak uz mi to znova funguje tak ako ma ale zaujimave je ze vlastne neviem precoSkusal som odpojit AVR reciever a repro a miesto toho aby isiel HDMI kabel z Xboxu do AVR a AVRkom do telky tak som dal HDMI z XBOX priamo do telky a sluchadla zapojil do ovladaca a zvuk je uplne superNechapem ale preco niekto skusenejsi by mohol poradit? Neviem ci ma bude stale bavit odpajat a zapajat hdmi v zavislosti od toho ci chcem pocuvat cez domace kino alebo cez sluchadla ...
Velmi nekvalitny zvukovy vystup Xbox One do Sluchadiel |