VELKÝ problém so zvukomZdravím Vás.Mám velký problém a netuším príčinu.Dnes som pustil počítač a všetko šlo normálne ale ked som pustil film alebo serial potom začal strašne blbnúť zvuk.Hlasy su ako z počítača cele je to divné.Skusil som pustit pesnicku a to iste to robí ale aj hudba ja nejaka divná.Skusil som pustit hru a blne to uz aj tam proste pustim HL2 napriklad a niektore zbrane pocujem strielat ine nie.hodil som teda do pc externu zvukovu a robi to aj cez nu...Pustil som napriklad IT CROWD a rozhovory vobec nerozumiet iba smiech potom po humornej situaci je uplne normalny---Skusil som nainstalovat najnovsie ovladace nazvuk priamo zo stranky MSI a problem pretrvava...skúšal som aj iné reproduktory a 3ks rôznych slúchadiel Problem bude asi v kodeku, alebo driveroch pre zvukovku. Takze kodeky odinstalovat, v spravcovi zariadeni odobrat vsetko co sa tyka zvuku, kodekov, driverov a vsetko opat nainstalovat. Myslim ze VLC pouziva vlastne kodeky, skus ci to pretrvava aj cez VLC player Urobil som komplet reinstall Windows 7 problém pretrváva... Urobil som komplet reinstall Windows 7 problém pretrváva... neviem, možno trepnem blbosť (samozrejme teraz k tvojmu problému), no skús skontrolovať kabeláž - namiesto repra zapoj do výstupu zvukovky sluchátka, proste niečo iné a uvidíš, či to robí to isté. Mne ničo také podobné robia občas Hifi sluchátka - mám tam nekde skudený spoj a potom blbne zvuk - nie že mi ide iba jeden kanál, proste akohovoríš ty, napr. ked spustim mp3, tak hudbu pocujem, no vokály nikde - niečo ako karaoke ... Skús prezreť kabeláž No ja som skusal ine repro aj 3 druhy slúchadiel a robilo to stale to iste...Skusil som zmenit RAMky ale ani to nepomohlo takze PC poputovalo dnes do servisu skontrolovat MB a CPU. Nemáš popovysunutej jack ze zvukovky nebo vytahanej kabel z konektoru? (například si o nej zavadil nohou a mohl si zlomit nějaký vodič a teď tam je špatnej kontakt, mě to dělali sluchátka od mp3, pak sem zjistil, že u jacku byl jeden vodič zlomenej. Ako som pisal skusal som aj externu zvukovu kartu ktora bola napojena do PC cez kabel USB a problém pretrvával... ...
VELKÝ problém so zvukom |