[ Príspevkov: 6 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 27.01.11
Prihlásený: 08.05.12
Príspevky: 73
Témy: 29 | 29
NapísalOffline : 28.08.2011 14:51 | v selecte nevybere to co ma

Ahojte, takze mam toto:
Kód:
      if($linajka[0] == "gamemode0")
      {
         echo '<tr><td align="center">Mod:</td>';
         $dir = OpenDir("$cestap/gamemodes");
         echo '<td align="center"><select name="mod">';
         while($subor = ReadDir($dir))
         {
         if( substr( $subor, 0, 1) == "." ) continue;
         $lulz = array(".amx",".pwn");
         $lulz2 = array("","");
         $newsubor = str_replace($lulz, $lulz2, $subor);
         if("$newsubor" == '.$linajka[1].')
         {
         echo "<option value='$newsubor' selected='selected'>$newsubor</option>";
         }
         else
         {
         echo "<option value='$newsubor'>$newsubor</option>";
         }
         }
         echo '</select></td>';
         echo '<td align="left">Mod pridavajte bez koncovky amx!</td></tr>';
      }

No, a ked tam idem, tak aktualny vybrany mod nevybere ale vybere prvy.
Lepsie vysvetlenie:
Kód:
Mod 1
Mod 2
Mod 3

No a ono namiesto toho aby vybralo mod 2, vybere mod 1.(selected="selected").
Skusal som vypisovanie, ale ked to vypisem, tak je to iste, ale nevybere to. Dufam ze ste ma pochopili.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
v selecte nevybere to co ma

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 28.08.2011 15:38 | v selecte nevybere to co ma

Kód:
if("$newsubor" == '.$linajka[1].')

na

if($newsubor == $linajka[1])


budto tomu nechapes, alebo len nejaka chyba :) pouzivaj editor, ktory zvyraznuje syntax. potom by si to neprehliadol


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 27.01.11
Prihlásený: 08.05.12
Príspevky: 73
Témy: 29 | 29
Napísal autor témyOffline : 28.08.2011 15:54 | v selecte nevybere to co ma

emer píše:
Kód:
if("$newsubor" == '.$linajka[1].')

na

if($newsubor == $linajka[1])


budto tomu nechapes, alebo len nejaka chyba :) pouzivaj editor, ktory zvyraznuje syntax. potom by si to neprehliadol

No, pouzivam klasicky notepad. No, ale ani toto nejde :(


Offline

Užívateľ
Užívateľ
v selecte nevybere to co ma

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 28.08.2011 16:38 | v selecte nevybere to co ma

obsah $linajka[1] ?


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 27.01.11
Prihlásený: 08.05.12
Príspevky: 73
Témy: 29 | 29
Napísal autor témyOffline : 28.08.2011 16:50 | v selecte nevybere to co ma

emer píše:
obsah $linajka[1] ?

Ano, je to citanie zo suboru teda blablabla "asdf"
1 znamena to, ze cita druhe slovo.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
v selecte nevybere to co ma

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 28.08.2011 17:43 | v selecte nevybere to co ma

chcel ti poradit neh si tam das
Kód:
echo "<br>$newsubor == $linajka[1]";


 [ Príspevkov: 6 ] 


v selecte nevybere to co ma



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Funkcia po selecte

v JavaScript, VBScript, Ajax

19

781

11.02.2009 15:34

Flety

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zotriediť podľa datumov v jednom selecte

v Databázy

14

324

06.09.2011 17:34

Karo88

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vypis textu podla vybranej polozky v selecte

v JavaScript, VBScript, Ajax

5

266

06.02.2010 22:41

1daemon1



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF