tlacitko Enter píše:
problem je skor ten, ze ten chlap s tym nic nespravi, on moze maximalne preposlat tvoj mail na vyssie miesta so slovami: "vidite, ja som vas ziadal o vyssi rozpocet" a riskovat ze sa pohada s nadriadenymi... hentak to tu bohuzial nefunguje ze niekomu napises ze je tam diera v ceste
nic nespravy? ked ma niekto pod menom napisane "vedúci odd. dopravnej infraštruktúry" tak asi nema na starosti umyvanie okien na autobusoch. A inac o 2 dni neskor po mojom upozorneni ta diera bola zaplatana, cize urcite na to peniaze boli aj predtym.
tlacitko Enter píše:
skor sa priklanam k nazoru ze pisat nieco do noveho casu je ubohost, ale to je uz ina tema
ubohost je povedat ze tak to na slovensku chodi a nerobit nic a nepovedat verejne ani svoj nazor
tlacitko Enter píše:
a ze si mal zavolat policiu - co by ti asi povedali? ze si mal prisposobit rychlost stavu vozovky - proste slovenske cesty a slovenske statne organizacia =

no urcil by kto je za to zodpovedny, cize spravcu cesty, nebolo tam ani rychlostne obmedzenie ani
rozbita cesta a oblubena fraza prisposobit rychlost stavu vozovky plati na mokru a zasnezenu cestu a nie ze je zrazu diera v ceste to nemas ako vediet dopredu, ale to ze prsi alebo snezi vidi kazdy a vsade.
erik131 píše:
Netreba volat policiu (ak chces mozes), ale spravcu ciest a s nim zaznemenat stav vozovky, aby si mal dokaz, ze v tom case na tom mieste bol ten vymol.
Sprava ciest ma nastrarosti dialnice a cesty I.triedy, s nimi som najpr komunikoval, boli mili a ochotni, ale bohuzial toto bola cesta II.triedy ktoru ma nastarosti kraj