[ Príspevok: 1 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
usporiadanie suborov v priecinku

Registrovaný: 06.02.07
Prihlásený: 15.05.11
Príspevky: 115
Témy: 39 | 39
Bydlisko: Košice
NapísalOffline : 19.12.2008 15:27 | usporiadanie suborov v priecinku

zdravim,

vedeli by ste mi niekto poradit ako si usporiadat subory v priecinku? napr. mam tam asi 25 videosuborov a chcem aby sa mi zobrazovali ako zoznam, ale v inej zlozke zas chcem foto zobrazit ako miniatury. zobrazenie si nastavit viem, ale po niekolkych dnoch sa mi vsetko opat prestavi a namiesto zoznamu mam dlazdice alebo pod... neda sa to niekde zapisat do nejakeho suboru, aby sa mi uz viac zobrazovanie suborov v priecinku nemenilo? chcem si takto kazdu zlozku nastavit samostatne...

za pomoc dakujem!!!


_________________
Asus F3KA
CPU AMD Turion64 X2 RAM 2 GB DDR2 667MHz HDD 160 GB ATI Radeon HD 2600 512 MB Win 7 SP1
 [ Príspevok: 1 ] 


usporiadanie suborov v priecinku



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Usporiadanie suborov

v Operačné systémy Microsoft

0

154

24.08.2012 18:50

dangerous_123

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

usporiadanie suborov RecursiveDirectoryIterator uasort

v PHP, ASP

13

214

11.01.2014 14:51

DeeJay3

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Tlačenie súborov v priečinku

v Ostatné programy

0

140

06.02.2012 9:23

bigzero

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Počet súborov v priečinku

v PHP, ASP

2

297

03.08.2007 21:08

pepek92

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Windows 7 - zobrazenie skrytých súborov v priečinku...

v Operačné systémy Microsoft

2

320

01.04.2012 22:49

Disketa

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vypisanie poctu suborov v priecinku a v podpriecinkoch spolu

v PHP, ASP

4

574

10.01.2010 23:26

DeeJay3

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako pridat zopar suborov do image *.nrg suborov?

v Ostatné programy

7

817

30.08.2007 12:33

paulix

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

usporiadanie divov

v HTML, XHTML, XML, CSS

6

440

15.12.2009 20:07

neopagan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Usporiadanie kablov

v Chladiče a všetky druhy chladenia

5

1509

20.10.2006 17:09

ScorpionSX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Usporiadanie vysledkov

v JavaScript, VBScript, Ajax

3

110

25.12.2013 15:07

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Usporiadanie čísiel

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

26

402

28.03.2017 21:15

BX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

usporiadanie obrazkov v galerii

v PHP, ASP

4

240

20.04.2010 20:52

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

usporiadanie hodnot z tabulky

v PHP, ASP

7

382

17.05.2008 22:26

emer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Porovnávanie a usporiadanie čísiel

v Ostatné programy

0

431

12.08.2008 19:13

MANIAC

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Usporiadanie prvkov v poli

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

4

221

13.04.2017 12:21

neutroN

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Gmail a usporiadanie doručenej pošty

v Služby a webstránky

0

384

04.12.2011 13:13

S1anley



© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF