[ Príspevkov: 6 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.10.08
Prihlásený: 01.02.13
Príspevky: 198
Témy: 74 | 74
Bydlisko: Nitra
NapísalOffline : 15.11.2009 12:56 | Usporiadanie pri tlaci (css,pdf)

Vie mi niekto poradit, ze akim smerom sa mam ubrat?
Budem tlacit s webo formatovane texty na A6. A co bude lepsie ci si to nastajlovat v css alebo bude lachsie a funkcnejsie to narvat do .pdf?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Usporiadanie pri tlaci (css,pdf)

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 15.11.2009 13:54 | Usporiadanie pri tlaci (css,pdf)

a to pdf budes robit cez php?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.10.08
Prihlásený: 01.02.13
Príspevky: 198
Témy: 74 | 74
Bydlisko: Nitra
Napísal autor témyOffline : 15.11.2009 13:57 | Usporiadanie pri tlaci (css,pdf)

No hej budem muset bud cez PHP alebo JS


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Usporiadanie pri tlaci (css,pdf)

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 15.11.2009 14:45 | Usporiadanie pri tlaci (css,pdf)

tak potom to rob asi v pdf ked to pises v oddeleni pre php,asp. nemas zac


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Usporiadanie pri tlaci (css,pdf)

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 15.11.2009 16:31 | Usporiadanie pri tlaci (css,pdf)

Záleží aj od použitia. Na niečo sa hodí viac pdf, na niečo css. Ak ti ide o jednoduchosť, css u mňa vedie.


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.02.08
Prihlásený: 24.05.13
Príspevky: 372
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 15.11.2009 22:25 | Usporiadanie pri tlaci (css,pdf)

tento problem som riesil aj ja...len nie vzdy mi to vytlacilo pekne ked to bolo cez html css nastylovane...prosto v prehliadaci to vyzeralo dobre ale na papieroch to bolo male alebo rozhodene...preto som to chcel robit v pdf len tam to nastylovat bolo dost obtiazne...ale pokial mas jednu sablonu tak staci nastylovat tu a ptm dosadzovat...ale keby si mal stale inu sablonu tak to je o nervy...to asi fakt tym css stylovat


 [ Príspevkov: 6 ] 


Usporiadanie pri tlaci (css,pdf)



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Tlaciaren tlaci len do pdf

v Externé zariadenia

2

82

17.08.2017 14:19

hanesovic

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Tlaciareň netlačí súbory ako word, pdf, jpeg ,tlačí len textový súbor

v Externé zariadenia

1

116

25.05.2017 9:18

mirom

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Rozdelenie obrazka pri tlaci

v Grafické programy

2

982

18.10.2007 13:15

asken

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem pri tlaci na pixma IP4600

v Externé zariadenia

0

315

01.12.2008 1:20

elwlke

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

CSS: Obrazok pri hovery

v HTML, XHTML, XML, CSS

8

374

20.08.2007 11:36

Flety

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PDF Tools, šikovný nástroj zdarma na manipuláciu s PDF

v Novinky

1

435

18.08.2007 16:03

johny128

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pdf converter z word do pdf

v Ostatné programy

10

11050

29.06.2007 20:32

JohnyN

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem s CSS :hover pod IE pri linkovani externeho suboru

v HTML, XHTML, XML, CSS

3

302

27.11.2007 13:26

viktorcech

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Usporiadanie suborov

v Operačné systémy Microsoft

0

138

24.08.2012 18:50

dangerous_123

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Usporiadanie čísiel

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

26

362

28.03.2017 21:15

BX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Usporiadanie kablov

v Chladiče a všetky druhy chladenia

5

1452

20.10.2006 17:09

ScorpionSX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

usporiadanie divov

v HTML, XHTML, XML, CSS

6

427

15.12.2009 20:07

neopagan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Usporiadanie vysledkov

v JavaScript, VBScript, Ajax

3

101

25.12.2013 15:07

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

usporiadanie obrazkov v galerii

v PHP, ASP

4

220

20.04.2010 20:52

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

usporiadanie suborov RecursiveDirectoryIterator uasort

v PHP, ASP

13

198

11.01.2014 14:51

DeeJay3

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Usporiadanie prvkov v poli

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

4

186

13.04.2017 12:21

neutroN



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF