[ Príspevkov: 3 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.02.06
Príspevky: 125
Témy: 35 | 35
NapísalOffline : 27.12.2009 13:42 | Upload 2 suborov do 2 dirov (pomoc)

Ahojte, mam skript na upload 2 obrazkov.
Prvy ma byt v normalnej velkosti, druhy len ako preview...

Problem je v tom, ze to akosi neviem dat dokopy. Stale mi to uploadne len 1 obrazok a to do diru /temp/preview/

Vie mi niekto poradit, ako na to? Dakujem

Kód:
<?
//Ciel
$uploadFlyer = "./temp/";
$uploadPreview = "./temp/preview/";
?>

<? if (isset($_POST['submitflyer'])) {

  echo "<table width=100>";

$target_path = $uploadFlyer . basename( $_FILES['flyer']['name']);
$target_path = $uploadPreview . basename( $_FILES['preview']['name']);
if (move_uploaded_file($_FILES['flyer']['tmp_name'], $target_path)) {
    echo "Plagát: ".  basename( $_FILES['flyer']['name']). " bol úspešne odoslaný!";
}

else
{
    echo "Chyba v uploadovaní!";
}

echo "</table>";
}
?>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Upload 2 suborov do 2 dirov (pomoc)

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 27.12.2009 13:45 | Upload 2 suborov do 2 dirov (pomoc)

pretoze presuvas iba jeden subor

Kód:
<?
//Ciel
$uploadFlyer = "./temp/";
$uploadPreview = "./temp/preview/";
?>

<? if (isset($_POST['submitflyer'])) {

  echo "<table width=100>";

$target_path = $uploadFlyer . basename( $_FILES['flyer']['name']);
if (move_uploaded_file($_FILES['flyer']['tmp_name'], $target_path)) {
    echo "Plagát: ".  basename( $_FILES['flyer']['name']). " bol úspešne odoslaný!";
}
$target_path = $uploadPreview . basename( $_FILES['preview']['name']);
if (move_uploaded_file($_FILES['preview']['tmp_name'], $target_path)) {
    echo "Nahlad: ".  basename( $_FILES['preview']['name']). " bol úspešne odoslaný!";
}

else
{
    echo "Chyba v uploadovaní!";
}

echo "</table>";
}
?>


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.02.06
Príspevky: 125
Témy: 35 | 35
Napísal autor témyOffline : 27.12.2009 14:00 | Upload 2 suborov do 2 dirov (pomoc)

Ja dilino.. Vdaka moc... este to potrebujem prepojit s DB, ale to snad nejak zvladnem.. Vdaka este raz


 [ Príspevkov: 3 ] 


Upload 2 suborov do 2 dirov (pomoc)



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Upload súborov

v PHP, ASP

12

506

19.08.2010 19:38

camo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Upload súborov

v PHP, ASP

1

128

23.02.2015 10:06

BX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Upload suborov - princip

v PHP, ASP

7

915

04.02.2009 12:09

Blackdevil

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

upload suborov-uprava

v PHP, ASP

10

590

01.08.2010 20:14

rover218

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

upload suborov na stránku

v Webhosting a servery

2

147

05.07.2013 0:35

SnakeBack

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

upload suborov na server

v Ostatné

1

1010

28.01.2006 10:54

2010

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Upload iba PHP súborov

v PHP, ASP

4

553

02.09.2009 20:56

Wicky

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Upload suborov do MySQL

v Databázy

2

372

18.12.2011 19:33

lukas15

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Upload súborov v Mediawiki

v Redakčné systémy

0

364

21.10.2007 13:27

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

upload suborov na inu domenu

v PHP, ASP

1

271

15.11.2010 20:14

sedlák

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako na upload velkych suborov

v PHP, ASP

2

727

24.07.2009 16:54

jozef.rusnak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nefunguje mi script na upload suborov

v PHP, ASP

9

526

22.02.2008 20:44

vl4kn0

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Upload script - pomoc

v PHP, ASP

3

368

07.10.2007 19:54

FreeOnlineGames

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem s ukladanim suborov kamery. POMOC!!!

v Video programy

5

391

21.04.2008 11:51

Mandy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Wine pomoc pri použití patch súborov

v Operačné systémy Unix a Linux

0

92

09.05.2013 12:23

lucifer666x

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako pridat zopar suborov do image *.nrg suborov?

v Ostatné programy

7

788

30.08.2007 12:33

paulix



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF