Zdravim, tak som tu zas a premyslam nad upgradom mojej zostavy spred roka. Aktualne zostava vyzera takto
Intel Core i5-6500 GAINWARD GeForce GTX 1060 Phoenix GS monitor 23,8" Dell P2417H Professional (^toto by som sa snazil predat)
MSI B150M MORTAR - budem moct dosku pouzit pri upgrade? Kingston 8GB DDR4 SDRAM 2133MHz CL14 HyperX Fury Black Series 2x - RAM si necham, ak bude dostacujuca frekvencia SilentiumPC Fera 3 HE1224 - budem moct chladic pouzit pri upgrade ? zdroj: EVGA 500B skrinka: NZXT S40
Upgrade o ktory mam zaujem: Hravam najcastejsie BF 1 (budem aj novsie hry), preto chcem konecne monitor s FreeSync alebo GSync 27″, kde nebudu input lagy ako pri VSync Procesor: Nieco okolo i7 7000 alebo ekvivalent, moze byt aj Ryzen ale mam skusenosti len s Intelom, cize znacka nehra u mna rolu Graficka: Rozmyslam nad Vegou alebo GeForce GTX 1080, 1070 nie uz len kvoli cene. Kludne chvilu pockam kym vyjdu nejake oficialne informacie a benchmarky pre Vegu. Hlavne aby karta podporovala Free alebo GSync
Rozpocet netusim, zatial len predbezne by som zobral grafiku, procesor, zrejme aj maticnu neviem ci to moja stara bude podporovat) Komponenty nemusia byt z Alzy, ak poznate obchody, kde sa to cenovo oplati viac poslite. Klude aj bazar, bazos a podobne.
Dakujem
|