void keby že viem ako zisitiť čo mám za disk už to tam je napísané. Prepač neviem ako to zistiť. googlim to už celkom dlho ale neviem to nájsť. Ale sranda že si sa tu znova ukazal, už by si mohol prisť dakedy na sp čo

EDIT//: Robil som si benchmark test a napisalo mi že mám disk Seagate Barracuda 1TB (2016), neviem či je to to čo potrebuješ ale aspon niečo.
EDIT2//: Po skumani som prišiel na to že ak hram COD warzone tak (v taskmanageru som si to kukol) sa mi pamät vyuziva 7,5GB z 8GB. Ked som zapol inú hru priklad rocket league ktorá je podstatne menej náročná tak som zistil že sa mi pamät vyuziva iba 5,5BG z 8GB, dalej pri GPU kde viem ze mam gtx 1050 2gb vidim ze ten graf sa realne pri cod warzone pohybuje na maxime a ukazuje to aj settings hry v graphics kde mam 2209MB / 1900 vyuzite a to mam vsetko na very low!! Opäť pri rocket league tato hodnota v task manageru bola nizsia mozno tak v strede. Preto sa pýtam či nemám na vyriešenie problemu zakupiť 16GB ram a popozerať sa po nejakej grafike s aspon 4GB+.