ta RAMka tam bude fungovat, mas taku alebo ju chces kupit? je to jeden 16GB modul, takze tu 8cku ked tak von a miesto nej dat toto.
Ale ak si planoval kupovat, radsej by som isiel do druhej 8GB RAM a pridal ju k tej 8cke co mas aktualne v notase. Alebo potom dat 2x 16GB, max upgrade na ten notas je 32GB celkovo. Ale za mna do toho davat 32GB RAM zbytocnost vzhladom na zvysok hw.
Notas nie je v zaruke, cize si tie veci vies sam vymenit RAM aj disk, pripadne doplnit druhy disk, videonavod napr:
https://www.youtube.com/watch?v=RoIQqTFFL-Msystemovy je M.2 disk (M.2 2280 SSD).
zaroven tam mas priestor osadit druhy 2,5" SATA disk (bud HDD alebo SSD).
Tieto veci ta vyjdu podla toho aky M.2 disk tam das ci 1TB alebo 2TB, ale 80-120€ uz aj s 8GB RAMkou.
Mozno to nejaky Janko vie spravit lacno to prepastovanie (nez to dat do nejakeho servisu), ale ten dalsi zvyok ako vymenit klavesnicu by si zvladol sam (ak si najdes, ci ti tu poradia presne model do toho) a cistenie chladenia? Stlaceny vzduch v spreji, jemny stetec.
Ten upgrade RAM a disku (disk budes mat vo vnutri, ziaden externy disk nemusis vlacit navyse, ci pripajat, nesada ti na to prach

). Ja som napr vlani predal svoje TUFko, ktore +/- rovnaky hw vratane uz upgrade co planujes ty RAM na 16GB a disk 512GB +1TB za 400€, notas mal 5 rokov.
Na office pracu vratane internetu to bude lietat sviznejsie ked toho budes mat otvoreneho viac.