[ Príspevkov: 6 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.09.07
Prihlásený: 22.12.15
Príspevky: 263
Témy: 62 | 62
NapísalOffline : 10.05.2009 10:46 | Update obrazku nefukcny // poradte pls

Ahojte, preco to nechce chodit ? Teda do db zapise novy obrazok ale nenakopiruje ho do suboru image/produkty/

Kód:
/*Aktualizacia obrazku*/
       $spojenie = "SELECT obrazok FROM $tbprodukty WHERE id = '$id'";
       $vysledok = MySQL_Query($spojenie);
       while ($riadok = MySQL_Fetch_Array($vysledok)) {
       if(!$zmen) {
       echo "<tr><td>Aktuálny obrázok: </td><td><img src='obrazok.php?img=image/produkty/".$riadok['obrazok']."&sirka=70' alt=''></img>";
       echo "<form action=\"zonaadmin.php?login=".$_GET['login']."&code=".$_GET['code']."&stranka=aupravit&id=".$riadok['id']."\" method='POST'>";
       echo "<input type='submit' name='zmen' value='Zmeniť'>";
       echo "</form>";
       }
       else {
       echo "<tr><td>Vložte nový obrázok: <input type='file' name='obrazok'>";
       }
       if($aktualobrazok) {
       $newname1 = uniqid("produkt").".jpg";
       move_uploaded_file($_FILES['obrazok']['tmp_name'],
       "image/produkty/$newname1");
       $_POST['obrazok'] = $newname1;
       $zmenobrazok = MySQL_Query("UPDATE $tbprodukty SET obrazok = '".$_POST['obrazok']."' WHERE id = '$id'");
       }
       else {
       echo "<form action=\"zonaadmin.php?login=".$_GET['login']."&code=".$_GET['code']."&stranka=aupravit&id=".$riadok['id']."\" method='POST' enctype='multipart/form-data'>";
       echo "<input type='submit' name='aktualobrazok' value='Aktualizuj obrázok'>";
       echo "</form>";
       }
       if (!$zmenobrazok):
        echo "";
        else:
        echo "<center><font color='red'>Obrázok bol úspešne aktualizovaný!</font></center>";
        endif;
       }


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.02.08
Prihlásený: 24.05.13
Príspevky: 372
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Nové Zámky

skus

Kód:
$dir="image/produkty";
move_uploaded_file($_FILES['obrazok']['tmp_name'], "$dir/$newname1");


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Update obrazku nefukcny // poradte pls

Registrovaný: 30.06.07
Prihlásený: 24.07.12
Príspevky: 530
Témy: 85 | 85
Bydlisko: košice
NapísalOffline : 10.05.2009 14:10 | Update obrazku nefukcny // poradte pls

skus:
Kód:
/*Aktualizacia obrazku*/
       $spojenie = "SELECT obrazok FROM $tbprodukty WHERE id = '$id'";
       $vysledok = MySQL_Query($spojenie);
       while ($riadok = MySQL_Fetch_Array($vysledok)) {
       if(!$zmen) {
       echo "<tr><td>Aktuálny obrázok: </td><td><img src='obrazok.php?img=image/produkty/".$riadok['obrazok']."&sirka=70' alt=''></img>";
       echo "<form action=\"zonaadmin.php?login=".$_GET['login']."&code=".$_GET['code']."&stranka=aupravit&id=".$riadok['id']."\" method='POST'>";
       echo "<input type='submit' name='zmen' value='Zmeniť'>";
       echo "</form>";
       }
       else {
       echo "<tr><td>Vložte nový obrázok:";
       echo "<form action=\"zonaadmin.php?login=".$_GET['login']."&code=".$_GET['code']."&stranka=aupravit&id=".$riadok['id']."\" method='POST' enctype='multipart/form-data'>";
       echo "<input type='file' name='obrazok'></td>";
       }
       if($aktualobrazok) {
       $newname1 = uniqid("produkt").".jpg";
       move_uploaded_file($_FILES['obrazok']['tmp_name'],
       "image/produkty/$newname1");
       $_POST['obrazok'] = $newname1;
       $zmenobrazok = MySQL_Query("UPDATE $tbprodukty SET obrazok = '".$_POST['obrazok']."' WHERE id = '$id'");
       }
       else {
       echo "<input type='submit' name='aktualobrazok' value='Aktualizuj obrázok'>";
       echo "</form>";
       }
       if (!$zmenobrazok):
        echo "";
        else:
        echo "<center><font color='red'>Obrázok bol úspešne aktualizovaný!</font></center>";
        endif;
       }


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.09.07
Prihlásený: 22.12.15
Príspevky: 263
Témy: 62 | 62
Napísal autor témyOffline : 10.05.2009 14:22 | Update obrazku nefukcny // poradte pls

Skusil som vasu radu
Kód:
/*Aktualizacia obrazku*/
       $spojenie = "SELECT * FROM $tbprodukty WHERE id = '$id'";
       $vysledok = MySQL_Query($spojenie);
       while ($riadok = MySQL_Fetch_Array($vysledok)) {
       if(!$zmen) {
       echo "<tr><td>Aktuálny obrázok: </td><td><img src='obrazok.php?img=image/produkty/".$riadok['obrazok']."&sirka=70' alt=''></img>";
       echo "<form action=\"zonaadmin.php?login=".$_GET['login']."&code=".$_GET['code']."&stranka=aupravit&id=".$riadok['id']."\" method='POST' enctype='multipart/form-data'>";
       echo "<input type='submit' name='zmen' value='Zmeniť'>";
       echo "</form>";
       }
       else {
       echo "<tr><td>Vložte nový obrázok: <input type='file' name='obrazok'>";
       }
       if($aktualobrazok) {
       $newname1 = uniqid("produkt").".jpg";
       $dir="image/produkty";
       move_uploaded_file($_FILES['obrazok']['tmp_name'], "$dir/$newname1");
       $_POST['obrazok'] = $newname1;
       $zmenobrazok = MySQL_Query("UPDATE $tbprodukty SET obrazok = '".$_POST['obrazok']."' WHERE id = '$id'");
       }
       else {
       echo "<form action=\"zonaadmin.php?login=".$_GET['login']."&code=".$_GET['code']."&stranka=aupravit&id=".$riadok['id']."\" method='POST' enctype='multipart/form-data'>";
       echo "<input type='submit' name='aktualobrazok' value='Aktualizuj obrázok'>";
       echo "</form>";
       }
       if (!$zmenobrazok):
        echo "";
        else:
        echo "<center><font color='#1F0D74'><b>Obrázok bol úspešne aktualizovaný!</b></font></center>";
        endif;
       }

ale bohuzial robi to to iste


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Update obrazku nefukcny // poradte pls

Registrovaný: 30.06.07
Prihlásený: 24.07.12
Príspevky: 530
Témy: 85 | 85
Bydlisko: košice
NapísalOffline : 10.05.2009 14:25 | Update obrazku nefukcny // poradte pls

skus len ten môj


_________________
PC1: Core2Duo E4300 @2.6GHZ, 4COREDUAL-SATA2, RAM Kingston 2GB 667mhz, ATI R3650 512MB DDR2, WD 320GB SATAII, Asus VW192S [19" LCD]
PC2: AMD Duron 2ghz, Asus A7s8x-mx, 768MB DDR, FX5200, 80GB IDE
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.09.07
Prihlásený: 22.12.15
Príspevky: 263
Témy: 62 | 62
Napísal autor témyOffline : 10.05.2009 14:31 | Update obrazku nefukcny // poradte pls

BBUlet si frajer !!!


 [ Príspevkov: 6 ] 


Update obrazku nefukcny // poradte pls



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PLS poraďťe počítač do 32 000 sk PLS

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v PC zostavy

45

1485

11.03.2009 22:09

mimkork

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Poradte predat alebo urobit update???

v PC zostavy

8

327

24.05.2007 18:14

Jaro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PLS poradte

v PC zostavy

27

697

17.10.2007 15:29

Daron

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PLS PORADTE

v Grafické karty

2

316

27.03.2007 17:56

J&K

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Poradte pls

v Grafické karty

7

289

10.02.2008 21:28

9tommy9

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pls poraďte...

v PHP, ASP

29

937

19.05.2008 15:06

hulaha

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PLs poradte

v Grafické karty

13

375

17.03.2008 20:58

sl55amg

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PLS poradte

v Intel - Integrated Electronics

15

677

02.01.2008 23:53

Mir

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

poradte pls

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v PC zostavy

51

1654

19.09.2007 17:23

Gps

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PLS PORADTE

v Zvuk

2

360

05.05.2008 20:18

slay19

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Poradte pls.

v Ostatné programy

1

283

14.08.2007 17:58

Jaro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zosilnovac PORADTE PLS

v Elektronika

8

592

23.09.2010 14:12

susedx

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Poradte mi pls.

v Pamäte

4

372

01.09.2007 16:10

Santy31

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ICQ6-pls poradte

v Sieťové a internetové programy

11

730

30.05.2007 16:08

extrem28

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

I:poradte pls

v Grafické karty

6

295

30.10.2008 17:10

Xaltotun

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Poradte rýchlo Pls

v AMD - Advanced Micro Devices

2

401

18.09.2009 17:45

nokia



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF