Update linuxu?Zdravim, dnes som nasiel apdejt na novsiu verziu 8.04 ide o Linux Ubuntu. Chcem sa spytat ci pri apdejte systemu stratim vsetky udaje alebo ako to vlastne funguje? Je to moj prvy apdejt z nejakej verzie na vyssiu tak rad by som sa informoval. Zdravim,dnes som nasiel apdejt na novsiu verziu 8.04 ide o Linux Ubuntu. Chcem sa spytat ci pri apdejte systemu stratim vsetky udaje alebo ako to vlastne funguje? Je to moj prvy apdejt z nejakej verzie na vyssiu tak rad by som sa informoval. apdejt moc neodporucam radsej cistu instalaciu.,,,,,a sice v tvojom pripade to je jedno co urobis, lebo do tyzdna bude reinstall ubuntu tak ci tak a ano, dokumenty ti ostanu po apdejte Neboj sa. Viem ako sa to pise ak ti to pripada smiesne. A aky reinstall? Kvoli novej verzii? Ja osobne som prešiel plynule na novšiu verziu Ubuntu už dvakrát a bolo to bez problémov, o nič som neprišiel a so stabilitou tiež neboli problémy. Toľko môj skromný názor. Ja osobne som prešiel plynule na novšiu verziu Ubuntu už dvakrát a bolo to bez problémov, o nič som neprišiel a so stabilitou tiež neboli problémy. Toľko môj skromný názor. nevravim, ze je 100percentna neuspesnost upgrade zjednodusene povedane, keby bol upgrade zly, tak by ho neponukali,,,,ale vyssia moc je vzdy a vsade pritomna a v jeho pripade to ma za jedno pri upgrade si ulahcis pracu, pri reinstall si precvicis to, co si sa doteraz naucil ///a z APDEJT som sa smial zo seba a nie z teba lebo som to slovicko 4sekundy nemohol precitat update probiha vetsinou uplne lehce a bez problemu. a funguje to tak, ze vlastne upgradnes vsechny (nebo vetsinu) casti systemu na novou verzi, tvoje data to vubec nijak neovlivni ...
Update linuxu? |