unset(array[0]) - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 7 [ Vyhľadávanie našlo 203 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: Intel - Integrated Electronics   Téma: Nejde obraz po update driverov


Odpovede: 10
Zobrazenia: 154


unset(array[0]) píše:
takyto troubleshooting je najlepsie (rozumej najrychlejsie) riesit vymenou komponentov. objednaj si dosku a zdroj a postupne ich vymen. zacal by som so zdrojom kedze je to menej pracna vymena. potom ako budes vediet, ktory komponent je chybny, tak vratis tie ostatne do 14 dni.

 Fórum: Intel - Integrated Electronics   Téma: Nejde obraz po update driverov


Odpovede: 10
Zobrazenia: 154


TweakBit driver updater" (vždy som drivery updatoval manualne, ale teraz ma zamrzelo vyskúšať tento soft)
Gratulujem k posahaniu OS a teraz ta isto velmi rado zamrzi systemovy disk/particiu sformatovat a OS preinstalovat.
Aby si ho od podobneho bordelu ocistil. Do buducna budes vediet, ako (...

 Fórum: Kôš   Téma: spam, OT, urazky, atd..


Odpovede: 7
Zobrazenia: 15


pre pedestrian to nefunguje, preto vid moju odpoved vyssie.
este to tam aj pise
V offline režime môžete získať trasu pre auto, nie však trasu pre verejnú dopravu, bicykel ani pešiu trasu.
nabuduce pouzi mozog, predtym ako das odoslat prispevok.
este ze existuje anonymny internet, kde si mozes ve...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: html adresa - cut string [vyriešené]


Odpovede: 14
Zobrazenia: 163


Kód:
<?php

$url = 'http://www.nieco.sk/estenieco/daco.php';

$parts = explode("/", $url);

$protocol = $parts[0];
$hostname = $parts[2];

echo $protocol . "//" . $hostname;


trosku samostatnosti by nezaskodilo.

 Fórum: PHP, ASP   Téma: html adresa - cut string [vyriešené]


Odpovede: 14
Zobrazenia: 163


jazyk je iba nastroj, princip ostava rovnaky. aplikuj .split() na string v PHP.

alebo

menej efektivne riesenie je upravit si data na frontende. hovoris o nejakom formulari takze predpokladam, ze HTML.

edit:
http://php.net/manual/en/function.parse-url.php

 Fórum: PHP, ASP   Téma: html adresa - cut string [vyriešené]


Odpovede: 14
Zobrazenia: 163


https://codepen.io/anon/pen/KRRNWz

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: dell e7440 vs HP elitebook 840 G3


Odpovede: 12
Zobrazenia: 200


Ahojte, potrebujem poradit s vyberom medzi:

Dell e7440, i7 4600U, RAM 8GB, SSD 256GB, displej 1366 ×768
HP elitebook 840 G3, i5-6200U, RAM 8GB, SSD 256GB, displej IPS FHD 1920x1080

chcel som som ten dell, lenze v tomto rozliseni je trocha problem, kedze sa bude na nom obcas aj pracovat aj s video...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Úprava CSS


Odpovede: 6
Zobrazenia: 230


pri zmene CSS sa neudeje nic lebo mas na 90% stale nacachovanu verziu. refreshuj s ctrl shift r (hard reload) alebo pouzi nejaky live server
https://www.npmjs.com/package/http-server
https://www.npmjs.com/package/live-server
https://www.npmjs.com/package/gulp-serve

ak neovladas CSS, tak odporucam ...

 Fórum: Operačné systémy Microsoft   Téma: Windows 10 - Všeobecná téma


Odpovede: 167
Zobrazenia: 2936


rodicia mi oznamili, ze po aktualizacii prestalo fungovat zdielanie tlaciarne.

desktop ma pripojenu tlaciaren cez USB a zdiela ju do siete. cokolvek v sieti dokazalo tlacit ked si pridali sietovu tlaciaren cez cestu \\desktop-pc\nazov-tlaciarne a teraz to ani za nic nerozbeham a som si isty, ze to ...

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: Notebook na hry repas do 400 +/- 50eur.


Odpovede: 7
Zobrazenia: 187


pepkopav píše:
to ale novy do 400€ nekupis,potom len bazos...

na alze bol rozbaleny Acer Aspire E15 s i3 skylake a 940MX za 440€. verim, ze podobny ntb sa najde do 500€ hranice. limit je 450€ co zas nie je velky priplatok.

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: Notebook okolo 700€ [vyriešené]


Odpovede: 8
Zobrazenia: 197


swifty maju naletovanu RAM na doske, Zenbook ma jeden volny slot. neviem ci to plati pre vsetky typy ale co som pozeral, tak to tak bolo.

Zenbook je designovo velmi ok, najhorsi na nom je touchpad ale ja som rozmazleny Apple touchpadom. vadil mi hlasny klik a nepresnost ale to je o zvyku.

najlep...

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: Notebook na hry repas do 400 +/- 50eur.


Odpovede: 7
Zobrazenia: 187


tu sa repas neoplati.

pozri nejaky notebook s grafickou kartou Nvidia 940MX, napr. Acer Aspire.

LoLko s 940MX bezi na ultra okolo 100fps, co je velmi slusne.

 Fórum: Operačné systémy Unix a Linux   Téma: Desktop, pomoc s vyberom OS


Odpovede: 15
Zobrazenia: 158


nahod si uz Ubuntu 18.04. ak si dobre spominam, tak 26.5 bude official release ale k dnesnemu datumu, je uz nejaky cas final beta takze velke zmeny sa uz neudeju.

ak mas v PC nejake pridavne karty ako napr. zvukove, sietove, USB3 karty tak si pozri ich support pod Ubuntu. nemusia ti fungovat z rozn...

 Fórum: AMD - Advanced Micro Devices   Téma: AMD-FX a stabilita


Odpovede: 35
Zobrazenia: 552


unset(array[0]) - I tvoj Radeon-HD7950 potrebuje 200W a pritom je len 2x výkonnejší ako GeForce-GT1030 s 30W.
Ale jeho 5 rokov stará technológia môže v niektorých hrách v DirectX zaostávať, hlavne pri vyššom rozlíšení.
dufam, ze tento znalecky posudok bol na ucet podniku. nemozem si dovolit za neh...

 Fórum: AMD - Advanced Micro Devices   Téma: AMD-FX a stabilita


Odpovede: 35
Zobrazenia: 552


netrafil si temu, vtipy su inde

 Fórum: Internetový marketing, SEO, reklama   Téma: Adsense - strhávanie zárobku


Odpovede: 9
Zobrazenia: 189


to je sice pekne, ze mu tu posielas video ale je stare 5 rokov a Google presiel velkym reworkom UI vo vsetkych ich aplikaciach.

https://www.google.com/adsense/start/get-started/contact-sales/#/

 Fórum: Operačné systémy Microsoft   Téma: OneDrive


Odpovede: 7
Zobrazenia: 81


ak si spravne spominam, tak one drive sa da odinstalovat aj z nastaveni.

to, ze nemas dokumenty ani obrazky pristupne po odinstalovani je podla mojho nazoru len v nastaveni drivu.

 Fórum: nVidia grafické karty   Téma: pisaknie grafickej karty


Odpovede: 3
Zobrazenia: 119


http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2368688/coil-whining-hurt.html

niekedy mi pride, ze si tu ludia vytvoria temu na vsetko bez toho aby co i len nieco napisali do toho Google. bez urazky :)

 Fórum: Operačné systémy Microsoft   Téma: Windows 10 - Všeobecná téma


Odpovede: 167
Zobrazenia: 2936


kupil som si nedavno zanovny G3 Elitebook a chvilu som myslel, ze si cely workplace postavim cez W10 a pracovne veci budem riesit cez Ubuntu subsystem, kde clovek dostane plnohodnotny terminal
ale
system si instaluje skype po kazdom restarte :lol: pride mi to cele ako keby som vlastnil nejaku "...

 Fórum: nVidia grafické karty   Téma: Force to reinstall graphics driver


Odpovede: 16
Zobrazenia: 242


aspon vidis ze netreba za kazdu cenu najnovsi.
Ja pouzivam 390.77 co uz je par mesiacov a nemam najmensi problem.
novsie ovladace vacsina ludi instaluje kvoli novym hram co je pochopitelne.
navyse mat ovladac stary "par mesiacov" je zbytocne, mozno sa pripravujes o extra optimalizacie, v...

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: Jednoduchá web-stránka wordpress


Odpovede: 4
Zobrazenia: 92


je jasne, ze si vyberie wordpress. taketo porovnanie je od veci.
ide o to, ci sa obsah na stranke bude casto menit alebo sa to upravi raz za pol roka.
ak sa to bude menit casto, oplati sa postavit to na nejakom cms.
ak nie, tak upravit HTML raz za cas je jednoduchsie.

pozri aj na toto, je to ovela ...

 Fórum: Externé zariadenia   Téma: Obmedzenie poctu kopii na tlaciarni [vyriešené]


Odpovede: 8
Zobrazenia: 142


kexo píše:
Keď ti stupne spotreba tonerov

toner si spolu s papierom tiez asi len odleju do flasticky od nakladanych uhoriek.

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: Elitebook G2 vs G3


Odpovede: 1
Zobrazenia: 100


Zdravim,

chcem vymenit stary macbook za nieco novsie, kde nahodim linux.

Na bazosi som nasiel vela Elitebookov G3
https://pc.bazos.sk/inzerat/84310879/Predam-HP-Elitebook-840-G3.php

ale na refurbished.sk maju G2 za podobnu cenu
https://www.refurbished.sk/sk/refurbished-intel-core-i7-404/hp-eliteb...

 Fórum: Automobily, motorky   Téma: Diskusia o automobiloch


Odpovede: 471
Zobrazenia: 11494


jedine ze by som zaplatil spoluucast drotenemu plotu u nas na zahrade. mam tam vysypanu kopu strku, ktora mi zasahuje do prijazdovej cesty a ked som to stacal autom do garaze, tak som to jemne otrel o oplotenie. ach jaj :) ze ja sa pcham kde nemam.

tak aspon ponaucenie. vdaka za reakcie pani

 Fórum: Automobily, motorky   Téma: Diskusia o automobiloch


Odpovede: 471
Zobrazenia: 11494


podarilo sa mi oskriet si kraj naraznika, je to uplne jemne a ostali len take 2x 2cm ciary zoskrabaneho laku. pre NEmajitela auta to nie je vobec viditelne ale mna to celkom serie.

mate nieco odskusane? viem, ze v tv som obcas zazrel nejaky teleshopping kde mali kadejake fixy na opravu laku po skr...

 Fórum: Ostatné programy   Téma: prevod textu na rec


Odpovede: 6
Zobrazenia: 130


Full name: tak ked to chces len ako "addon" do prehliadaca tak si stiahni Google Translate Addon do Chrome.
oznacis text -> kliknes pravym tlacidlom mysi -> z ponuky vyberies Google Translate -> otvori sa ti bud male okno s oznacenym slovom alebo nova karta s Google Translate v pripade, z...

 Fórum: Ostatné programy   Téma: prevod textu na rec


Odpovede: 6
Zobrazenia: 130


chces si to pridat na web?

https://responsivevoice.org/

 Fórum: Automobily, motorky   Téma: Diskusia o automobiloch


Odpovede: 471
Zobrazenia: 11494


tatko Tom píše:
Páni - ako sa dá do auta s nádržou 63 litrov natankovať 65?

A to tam ešte niečo bolo...

este ti tam k tej cenzure chyba copyright aby si to dotiahol na imrich level

 Fórum: Kúpim   Téma: I/K: nefunkcne notebooky


Odpovede: 1013
Zobrazenia: 27885


zaciatkom maja budem mat na predaj Macbook Pro 2010 bez HDD. 8GB RAM, Nvidia 320M, Intel Core 2 Duo (tusim, ze 2.66GHz), najnovsi system High Sierra. davam bez HDD pretoze ten si chcem nechat (256GB Samsung SSD) a povodny uz nemam.

- touchpad funguje sporadicky, vzdy ked ntb precistim a dotlacim ko...

 Fórum: Databázy   Téma: Prepojenie SQL s webom


Odpovede: 3
Zobrazenia: 72


princip je jednoduchy. potrebujes nejaky server, ktory ti vrati jednoduchy UI, kde budu rozne tlacidla, vyhladavanie.

z UI odosles request (idealne cez formular), formular spracujes na strane servera, data z formulara dosadis do premennych, ktore nasledne vlozis do SQL query.

pseudokod

@route(&q...
Stránka: 1 z 7 [ Vyhľadávanie našlo 203 výsledkov ]




© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF