Univerzita požiadala súd o zastavenie predaja Core 2 proc.Univerzita požiadala súd o zastavenie predaja Core 2 procesorov Organizácia Wisconsin Alumni Research Foundation (WARF) fungujúca pri Wisconsinskej univerzite v Madisone ako organizácia spravujúca všetky patenty univerzity a jej zamestnancov požiadala súd, aby zakázal Intelu pre porušovanie jej patentu predaj procesorov Core 2. Podľa WARF Intel vo svojich procesoroch využíva algoritmy a obvody popisované v americkom patente číslo 5,781,752, ktorý je možné na stránkach amerického patentového úradu nájsť tu. http://www.dsl.sk/article.php?article=5242 No tak toto ak prejde tak to uz bude ina haluz...vsak intel by krachol No tak toto ak prejde tak to uz bude ina haluz...vsak intel by krachol Maximalne daka pokuta a sudne tahacky, toto hadam nie ... to neprejde urcite si myslim ale nikdy nehovor nikdy Akoze aj podla mna je to iba velke halo ale haluz by to bola.. to neprejde urcite si myslim ale nikdy nehovor nikdy v amerike su na osobne vlastnictvo velmi haklivi, je to totiz zaklad ich statnosti.. a patent je osobne vlastnictvo.. takze by som sa skvor cudoval keby to nepreslo.. no pochybujem ze to intel polozi.. aj tak sa zrejme vyrovnaju mimosudne, intel zaplati pokutu ci vyplati usly zisk a bude platit licencne poplatky, a svet sa bude tocit dalej v amerike su na osobne vlastnictvo velmi haklivi, je to totiz zaklad ich statnosti.. a patent je osobne vlastnictvo.. takze by som sa skvor cudoval keby to nepreslo.. no pochybujem ze to intel polozi.. aj tak sa zrejme vyrovnaju mimosudne, intel zaplati pokutu ci vyplati usly zisk a bude platit licencne poplatky, a svet sa bude tocit dalej A budu drahsie CPU..? A budu drahsie CPU..? ak hej, tak to aj tak bude male navysenje.. este ze som presjel na AMD Prkyyno to si urobil hlupost nenenenen chudaci INTEL ...
Univerzita požiadala súd o zastavenie predaja Core 2 proc. |