[ Príspevkov: 9 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.01.07
Prihlásený: 28.02.07
Príspevky: 6
Témy: 2 | 2
NapísalOffline : 27.02.2007 11:53 | Uloznie do .txt

zdravim , potreboval by som daky script alebo html kod na stranku , aby mi mohli uzvatelia pisat . napr:

UZIVATEL : tu si napise nick
OZNAM : tu si napise text co ma na srdci

ODOSLAT: tu slaci pre odoslanie

a ten text aj s nickom sa mi ulozi do FTPcka , do nejakeho text suboru
diky moc


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Uloznie do .txt

Registrovaný: 02.07.06
Prihlásený: 18.08.14
Príspevky: 1696
Témy: 137 | 137
Bydlisko: Slovakia - ...
NapísalOffline : 27.02.2007 12:02 | Uloznie do .txt

neches to urobit cez databazu?

ak jo tak si treba pozriet db prikazy

ak nie tak fwrite a fopen


Naposledy upravil javo dňa 27.02.2007 12:13, celkovo upravené 1

_________________
Zivot je jednoduchy , staci sa rozhodnut a neobzerat sa spat. Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.01.07
Prihlásený: 28.02.07
Príspevky: 6
Témy: 2 | 2
Napísal autor témyOffline : 27.02.2007 12:13 | Uloznie do .txt

ee cez databazu nie


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Uloznie do .txt

Registrovaný: 17.10.06
Prihlásený: 08.01.11
Príspevky: 1757
Témy: 17 | 17
NapísalOffline : 27.02.2007 19:32 | Uloznie do .txt

inak nebol by na toto lepsi mailform???


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Uloznie do .txt

Registrovaný: 22.11.05
Prihlásený: 12.03.17
Príspevky: 708
Témy: 20 | 20
Bydlisko: SK-Martin
Vek: 62
NapísalOffline : 28.02.2007 8:39 | Uloznie do .txt

jednoduchý odkazovač v štýle knihy návštev, údaje sa ukladajú do textového súboru "zapis.dat (chmod777)" a zároveň sa zobrazia (zobrazenie môžeš aj zrušiť - podľa potreby), zobrazenie je stránkované (stránkovanie nastaviteľné),
celkom jednoduchá úprava dizajnu podľa potreby,
záujemca si to môže stiahnúť na tejto adrese
program je odskúšaný a funkčný, samozrejme nutnosť podpory php na hostingu,


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.01.07
Prihlásený: 28.02.07
Príspevky: 6
Témy: 2 | 2
Napísal autor témyOffline : 28.02.2007 10:05 | Uloznie do .txt

super funguje to :D je to ok , len sa musim este s csskom pohrat inak je to parada, len trochu nechapem funkciu ind.dat ked tam nieje :oops:


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Uloznie do .txt

Registrovaný: 22.11.05
Prihlásený: 12.03.17
Príspevky: 708
Témy: 20 | 20
Bydlisko: SK-Martin
Vek: 62
NapísalOffline : 28.02.2007 18:55 | Uloznie do .txt

ak myslíš toto
Kód:
echo "<a href=ind.dat?idprp=$x>" . ($x*5-4) . "-"  . $x*5 . "</a>&nbsp;&nbsp;&nbsp";
tak to je na stránkovanie, ale treba to upraviť, inak stránkovanie nejde, daj miesto ind.dat index.php


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.01.07
Prihlásený: 28.02.07
Príspevky: 6
Témy: 2 | 2
Napísal autor témyOffline : 01.03.2007 15:00 | Uloznie do .txt

mokus píše:
ak myslíš toto
Kód:
echo "<a href=ind.dat?idprp=$x>" . ($x*5-4) . "-"  . $x*5 . "</a>&nbsp;&nbsp;&nbsp";
tak to je na stránkovanie, ale treba to upraviť, inak stránkovanie nejde, daj miesto ind.dat index.php


jo diky kuknem na to



javo píše:
neches to urobit cez databazu?

ak jo tak si treba pozriet db prikazy

ak nie tak fwrite a fopen


a jak by sa to dalo cez tu databazu ??? :oops:


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Uloznie do .txt

Registrovaný: 02.07.06
Prihlásený: 18.08.14
Príspevky: 1696
Témy: 137 | 137
Bydlisko: Slovakia - ...
NapísalOffline : 01.03.2007 17:25 | Uloznie do .txt

no zapisat to pomocou

Kód:
mysql_query("INSERT into prispevky (id, meno, mail, text, cas, ip, ) VALUES ('','$nick', '$mail', '$text', '$cas', '$ip' );


a potom to vypisovat

Kód:
$result = mysql_query("SELECT * FROM prispevky ");
while ($row = mysql_fetch_array($result, MYSQL_NUM)) {
$id=$row[0];
$meno=$row[1];
$mail=$row[2];
$text=$row[3];
$cas=$row[4];
$ip=$row[5];
}


a pomocou php to uz nejako upravit na stranku, jednoduchy guestbook


_________________
Zivot je jednoduchy , staci sa rozhodnut a neobzerat sa spat. Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos.
 [ Príspevkov: 9 ] 


Uloznie do .txt



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

robots.txt

v Ostatné

5

516

07.08.2010 21:54

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

robots.txt

v Ostatné

3

416

05.10.2008 16:11

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pdf to txt

v Ostatné programy

1

713

22.12.2006 10:38

Shit

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

txt virtual printer?

v Ostatné programy

0

121

11.02.2016 21:05

velver

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

TXT do PDF

v PHP, ASP

1

374

04.05.2010 22:22

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PDF-->TXT

v Ostatné programy

4

462

25.06.2008 16:37

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Externý .txt súbor

v HTML, XHTML, XML, CSS

11

761

12.05.2009 15:01

pilná lama glama

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Číslovanie .txt súboru

v Delphi, Visual Basic

5

343

27.03.2012 19:50

Fico

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

upload txt suboru

v PHP, ASP

24

854

10.07.2008 12:06

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problém s *.txt

v HTML, XHTML, XML, CSS

2

335

20.07.2009 14:15

masterpeter

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

TXT file v HTML

v HTML, XHTML, XML, CSS

4

318

26.02.2011 15:12

camo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako pustit TXT titulky

v Video programy

11

1130

12.11.2008 16:00

Dzin

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Matematika a txt súbor ?

v PHP, ASP

4

132

24.05.2013 15:09

d0.0b

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ulozenie txt do pola

v PHP, ASP

8

129

17.12.2012 10:29

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

robots.txt - zablokovanie subdomeny

v Ostatné

0

414

08.10.2008 19:21

exoomer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

z bufferu do txt

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

12

518

05.12.2009 15:39

psm



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF