[ Príspevkov: 5 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Ulozenie usekov textu do pola

Registrovaný: 25.12.09
Prihlásený: 03.07.11
Príspevky: 133
Témy: 39 | 39
NapísalOffline : 06.05.2010 13:04 | Ulozenie usekov textu do pola

Zdarvim,

Ako efektivne urobit nieco take, ze mam lubovolny textovy retazec v ktorom su dajme tomu znacky <u> a </u>, teda urcite slova alebo vety su podciarknute. No a ja potrebujem tieto slova alebo slovne spojenia z textu vytiahnut a ulozit ich pekne do pola za sebou. Nic ma nenapada ako by som to mohol urobit... Vie niekto poradit?

Dakujem


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Ulozenie usekov textu do pola

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 06.05.2010 14:16 | Ulozenie usekov textu do pola

Skus toto
Kód:
$matches = array();
preg_match_all('/<u>(.*?)</u>/is', $text, $matches);
print_r($matches[1]);


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Ulozenie usekov textu do pola

Registrovaný: 25.12.09
Prihlásený: 03.07.11
Príspevky: 133
Témy: 39 | 39
Napísal autor témyOffline : 06.05.2010 14:29 | Ulozenie usekov textu do pola

Nepomohlo, ked som to var_dumpol tak ukazalo NULL


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Ulozenie usekov textu do pola

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 06.05.2010 14:44 | Ulozenie usekov textu do pola

Ah sakra. Napis <\/u> miesto </u>.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Ulozenie usekov textu do pola

Registrovaný: 25.12.09
Prihlásený: 03.07.11
Príspevky: 133
Témy: 39 | 39
Napísal autor témyOffline : 06.05.2010 14:49 | Ulozenie usekov textu do pola

aha jasne, diki moc, ide to


 [ Príspevkov: 5 ] 


Ulozenie usekov textu do pola



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ulozenie txt do pola

v PHP, ASP

8

129

17.12.2012 10:29

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Uloženie pola do databázy

v PHP, ASP

1

87

21.01.2013 10:58

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmena textu a zanechani pozice v textu

v PHP, ASP

4

348

01.08.2009 21:26

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Uloženie informácie

v Technológia .NET

2

538

11.06.2011 10:31

Johnnny

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ulozenie obrazku

v Operačné systémy Microsoft

2

240

02.03.2008 12:20

Devil_SK

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Uloženie procesov

v Ostatné programy

1

298

12.01.2010 0:27

bledo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ulozenie Ram

v Pamäte

18

1075

19.02.2010 18:48

prandof

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ulozenie cookie

v PHP, ASP

13

439

01.07.2009 10:02

1daemon1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Speedfan uloženie nastavenia

v Ovládače

0

85

10.08.2013 16:02

martinsos

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Uloženie web stránky

v Sieťové a internetové programy

3

438

24.02.2012 9:18

kingjan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ulozenie v pc

v ATI/AMD grafické karty

8

357

15.06.2011 18:24

P€PoX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

uloženie do databázy

v JavaScript, VBScript, Ajax

8

299

11.07.2010 12:54

DARSON

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ulozenie na server

v HTML, XHTML, XML, CSS

27

1363

24.12.2006 19:43

javo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ulozenie wifi routra

v Siete

3

109

03.08.2014 21:08

kirik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP-GTK - ulozenie exe

v PHP, ASP

4

413

06.05.2010 15:41

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ulozenie obrazka pomocou cURL

v PHP, ASP

2

193

08.04.2012 22:01

nico



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF