Ahojte. Cca pol roka vlastnim mobilny telefon cinskej znacky ulefone s oznacenim vienna. Doteraz s nim nebol ziadny problem, ale vcera nan vysla aktualizacia na android6 a odvtedy sa mi svojvolne instaluje aplikacia superb-cleaner dokola aj ked ich odinstalujem. Co by mi az tak nevadilo, ale tato apka sa dokonca aj svojvolne spusta a stale ma vyzyva k tomu, aby som zrychlil svoj telefon zatvorenim vybranych aplikacii. + mi este v nepravidelnych intervaloch po odblokovani telefonu naskakuju reklamne stranky cez celu obrazovku
Skusal som toto: 1. instalacia anti: virusu, malware, adware programov (tie aj ked nieco nasli a odstranili to, tak to aj tak nepomohlo) 2. dnes som dokonca skusal aj reset celeho telefonu, ale problem pretrvava (ten booster a samozrejme reklamy mi stale vyskakuju)
Neviete mi pls poradit ako by som sa toho mohol zbavit?
Dakujem.
_________________ MB: MSI B350 Gaming Pro Carbon, CPU: AMD Ryzen 5 1600, GPU: ASUS Strix RTX2070, RAM: G.SKILL 16GB (2x8) DDR4 3200MHz CL16 [RipjawsV], Disky: Seagate 1TB HDD Barracuda + Intel 520 120GB SSD, Zdroj: Seasonic 520W bronze |