[ Príspevkov: 14 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
udaje su na inej stranke ako formular,daju sa odoslat?

Registrovaný: 20.01.07
Prihlásený: 08.11.17
Príspevky: 398
Témy: 86 | 86

je to vobec mozne?

mam stranku objednavka.php , kde clovek zadava rozn udaje ...
je tam formular, ktory ma action="objednavka2.php"

na stranke objednavka2.php mam rozne vypocty z tych zadanych udajov zo stranky objednavka.php

tymto sposobom si preberam udaje:
Kód:
$prijem = addslashes(htmlspecialchars($_POST['prijem']));


robim nejake vypocty typu: $prijemOK=$prijem*4; ...

vypisujem na obrazovku vypocty a clovek ked je spokojny, tak klikne zase cez formular s action=\"objednavkaOK.php\" na tlacitko Dalej

na stranke objednavkaOK.php clovek vypise len svoje osobne udaje a chcel by som poslat tie jeho udaje udaje SPOLU S NEJAKYMI VYPOCiTANYMI HODNOTAMI z predchadzajucej stranky objednavka2.php na email

je to mozne ??? ako to mam spravit?


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 20.08.16
Príspevky: 1719
Témy: 0 | 0

Tie údaje musíš mať niekde uložené, takže si ich odtiaľ ešte raz načítaš a zobrazíš ich. :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
udaje su na inej stranke ako formular,daju sa odoslat?

Registrovaný: 20.01.07
Prihlásený: 08.11.17
Príspevky: 398
Témy: 86 | 86
Napísal autor témyOffline : 05.10.2008 8:31 | udaje su na inej stranke ako formular,daju sa odoslat?

chrono píše:
Tie údaje musíš mať niekde uložené, takže si ich odtiaľ ešte raz načítaš a zobrazíš ich. :)

ako si ich niekde ulozim?

povedzme ze mam 10 premennych $premenna1 az $premenna10
v tom objednavka2.php

a v tom objednavkaOK.php ich chcem poslat emailom cez @mail


Offline

Užívateľ
Užívateľ
udaje su na inej stranke ako formular,daju sa odoslat?

Registrovaný: 04.04.08
Prihlásený: 27.02.12
Príspevky: 532
Témy: 27 | 27
Bydlisko: Nitra

Napr. do SESSIONS


_________________
V príprave...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.09.08
Prihlásený: 23.01.13
Príspevky: 81
Témy: 17 | 17

Kód:
<form action="strankax.php" method="post">
<input type="text" name="priezvysko">
<input type="submit" name="odoslane" value="odoslat">
</form>



takto si odosles formularom udaje na stranku "strankax.php" metodou post. udaje z jednotlivych poli sa ti na druhej stranke ulozia podla toho, ake mena si dal formularom.

takze na stranke strankax.php budes mat tieto udaje:

Kód:
$POST_['priezvysko'] a $POST_['odoslane']


takto si mozes vytvorit kratke nazvy premennych:

Kód:
$priezvysko = $POST_['priezvysko'];
$odoslane = $POST_['odoslane'];


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 20.08.16
Príspevky: 1719
Témy: 0 | 0

dulius píše:
ako si ich niekde ulozim?

povedzme ze mam 10 premennych $premenna1 az $premenna10
v tom objednavka2.php

a v tom objednavkaOK.php ich chcem poslat emailom cez @mail
Tá stránka slúži na objednanie si niečoho a ty si tie údaje nikam neukladáš?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
udaje su na inej stranke ako formular,daju sa odoslat?

Registrovaný: 20.01.07
Prihlásený: 08.11.17
Príspevky: 398
Témy: 86 | 86
Napísal autor témyOffline : 05.10.2008 16:52 | udaje su na inej stranke ako formular,daju sa odoslat?

roko: ale metoda post presuva tie udaje na stranku strankax.php, ale ja na strankex.php mam dalsi formular a idem na strankuy.php a tam chcem pouzit tie informacie.

Uz som si s tym poradil, udaje som "uskladnil" cez SESSION.

chrono: je to len na predbeznu objednavku, zatial to nikde neukladam.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.09.08
Prihlásený: 23.01.13
Príspevky: 81
Témy: 17 | 17

nedavaj ich do session.

z formulara si posles data na druhu stranku strankax.php. tam napis dalsi formular, ktory tam potrebujes a este tam povkladadaj skryte formularove polia, do ktorych si ulozis data z prveho formulara a odosles na tretiu stranku "strankay". na stranke "strankax.php" to potom spravis nejak takto:

Kód:

<form action="strankay.php" method="post">
//tu bude tvoj druhy formular, ktory na strankax.php potrebujes mat
<input...
...

//tu budu skryte polia, do ktorych ulozis hodnoty z predchadzajuceho formulara

<input type="hidden" name=premenna1 value="<?php echo $POST_['premenna1']; ?>">
<input type="hidden" name=premenna2 value="<?php echo $POST_['premenna2']; ?>">
<input type="hidden" name=premenna3 value="<?php echo $POST_['premenna3']; ?>">
</form>



Offline

Užívateľ
Užívateľ
udaje su na inej stranke ako formular,daju sa odoslat?

Registrovaný: 20.01.07
Prihlásený: 08.11.17
Príspevky: 398
Témy: 86 | 86
Napísal autor témyOffline : 05.10.2008 17:43 | udaje su na inej stranke ako formular,daju sa odoslat?

Roko, no neviem, ved toto napr. <?php echo $POST_['premenna1']; ?> je nieco co muselo byt odoslane z formulara, ci nie?

ale ja tie premenne na 2.stranke nemam odosielane cez formular, ale mam ich vypocitavane z roznych premennych, ktore som odosielal na uvodnej stranke.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.02.07
Prihlásený: 16.02.16
Príspevky: 876
Témy: 144 | 144

mas namysli nejake viacstrankovy formular ?

napr objednava:

str1: meno, adresa, kontakt
str2: ine info
str3: blablabla

a ked si na str3 tak tam je tlacidlo poslat a potrebujes aby to poslalo udaje z kazdej stranky ?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
udaje su na inej stranke ako formular,daju sa odoslat?

Registrovaný: 20.01.07
Prihlásený: 08.11.17
Príspevky: 398
Témy: 86 | 86
Napísal autor témyOffline : 05.10.2008 19:24 | udaje su na inej stranke ako formular,daju sa odoslat?

kajbo píše:
mas namysli nejake viacstrankovy formular ?

napr objednava:

str1: meno, adresa, kontakt
str2: ine info
str3: blablabla

a ked si na str3 tak tam je tlacidlo poslat a potrebujes aby to poslalo udaje z kazdej stranky ?

ja som to napisal uplne hore, asi nie zrozumitelne :(

formular je na 1.stranke ... odkial beriem povedzme 10 udajov a idem na 2 stranku ! na 2.stranke mam vypocty z tych 10 udajov a idem na 3.stranku, kde mam dalsi formular a chcem odoslat na email veci z toho posledneho formulara + nejake hodnoty vypocitane na predchadzajucej strane


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 20.08.16
Príspevky: 1719
Témy: 0 | 0

Aj keď je to len predbežná objednávka, tie údaje by si si mal niekam uložiť. Môže sa totiž stať, že ten email z nejakého dôvodu nebude doručený.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
udaje su na inej stranke ako formular,daju sa odoslat?

Registrovaný: 20.01.07
Prihlásený: 08.11.17
Príspevky: 398
Témy: 86 | 86
Napísal autor témyOffline : 05.10.2008 20:01 | udaje su na inej stranke ako formular,daju sa odoslat?

chrono píše:
Aj keď je to len predbežná objednávka, tie údaje by si si mal niekam uložiť. Môže sa totiž stať, že ten email z nejakého dôvodu nebude doručený.

uz som sa k tomu vyjadril
cez SESSION som to uz vyriesil, ine funkcne riesenie tu nebolo zatial
.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.09.08
Prihlásený: 23.01.13
Príspevky: 81
Témy: 17 | 17

je nutne to rozlkladat na tri rozne skripty? neda sa to spravit v jednom?

a na zaklade tohoto:

Citácia:
vypisujem na obrazovku vypocty a clovek ked je spokojny, tak klikne zase cez formular s action=\"objednavkaOK.php\" na tlacitko Dalej
sa to, co som pisal ja da spravit


 [ Príspevkov: 14 ] 


udaje su na inej stranke ako formular,daju sa odoslat?



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ajax upload prípadne ako odoslať formulár po klik. na odkaz

v JavaScript, VBScript, Ajax

0

359

06.02.2010 18:43

Flety

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Odoslať formulár pomocou odkazu

v HTML, XHTML, XML, CSS

3

348

20.04.2009 23:13

jurov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

C# - ako skryť aktívny formulár a otvoriť druhý formulár

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2, 3 ]

v Technológia .NET

67

1193

28.06.2013 22:08

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

formular cez admin a zobrazenie dat na stranke

v Redakčné systémy

0

575

09.07.2009 21:00

frenkacik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Button ako funkcia odoslať

v Ostatné

2

114

08.06.2015 1:29

jaknapceu

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako odoslat hodnotu premennej pomocou formulara?

v PHP, ASP

3

745

12.10.2011 17:12

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako vložíť/odoslať sitemapu do google?

v Internetový marketing, SEO, reklama

6

534

11.05.2011 20:22

Googler1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako sa daju taketo obrazky spravit?

v Grafické programy

5

784

21.03.2008 13:10

Vladio

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako rozoznať delenie nulou od inej chyby?

v PHP, ASP

11

389

03.09.2007 17:36

jaji

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

OTHER podla inej tabulky ako sa nacitava

v Databázy

1

509

14.07.2009 0:02

drozdo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako preniesttext z inej stranky na svoju

v PHP, ASP

2

134

04.11.2014 13:53

PepperSK

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako sa dajú zmeniť DMI info v notebooku hp compaq ???

v Intel čipové sady

0

475

03.07.2007 17:33

janoxis

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako zachovať údaje HDD pri upgrd MB

v Pevné disky a radiče

5

356

19.03.2007 11:01

Ingenium Deerro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Internet explorer ako vymazat uplne vsetky udaje ???

v Sieťové a internetové programy

11

3110

31.12.2008 12:41

uniqat

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako dlho uchovava isp udaje o ip

v Bezpečnosť a firewally

1

336

07.03.2010 16:02

Tech

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako zálohovať údaje z exteráku kt. nečíta žiadny PC?

v Ostatné zariadenia

21

1053

03.01.2011 22:03

lolototo



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF