Ubytovanie na jednu noc pre 5 ľudí [Trnava]Čaute, neviete niekto z vás o nejakom fajn ubytovaní na jednu noc niekde v centre Trnavy? Alebo aspoň nejaké odporúčania? Ide o to, že budúci pondelok budem mať narodky a chcel by som ísť s kamoškami niekam von v Trnave, domov ale šoférovať asi nebudem môcť a bývame tam väčšina na intráku počas školy, takže tam to tiež nehrozí, že by sme došli neskôr v noci a v utorok musím byť v TT poobede. Potrebujem teda niečo, kde by sme prespali jednu noc ja a 4 baby, teda 5 dokopy. Čo som pozeral, tak väčšina je maximálne trojlôžková a rozdeľovať nás moc nechcem- najlepšie všetci na jednej izbe, vlastná kúpeľňa by bodla.. Jediné čo som našiel akurát je Hostel Agát, ktorý ponúka aj 4 lôžkové izby, snáď by sa s nimi dalo dohodnúť aj o nejakej prístelke a je to aj za fajn cenu.Ja alkohol moc nemusím, takže to bude v slušnosti, žiadne pitie alebo party tam na izbe.. je to vážne len na prespanie, že prídeme tam napríklad o jednej a ráno o deviatej môžem ísť preč, takže nič luxusné to nemusí byť. Vďaka. Ahoj ked som potreboval ja ubytko vzdy mi pomohol google alebo nejake tie znamejsie bookingove stranky.. neviem ci ich mozem sem hodit aby nebola reklama, Samozrejme, že som to všetko popozeral ale skôr ma zaujímalo, či nemá niekto reálnu skúsenosť(aspoň tí, čo sú z TT) s niečím podobným. Väčšina z nájdených ubytovaní má ale len dve-tri postele na jednu izbu, tak ten Agát bude asi najlepšie riešenie, skúsim sa tam informovať. AirBnB na Slovensku nefachci? Sa s tymi kamoskami zmestis do dvoch posteli ci? Pozeral som všeličo a pôjdem asi vybaviť ten Agát hostel, prišlo mi to ako najlepšie riešenie so 4 posteľami aj za dobrú cenu na jednu noc a nejako sa už potlačíme snáď, maximálne nám dajú prístelku išlo mi len o to, či niekto z okolia nevie o niečom čo už má skúsené, nie len z googlu výsledky. Kedze som z Trnavy, tak som sa tu moc neubytovaval ...ale ked som bol este šteňa s prvou frajerkou sme chceli v sukromi čoromoro na silvestra... vyriesil to penzion Picasso. Bolo to tam super, len cenovo pre vas asi overkill.. Nakoniec sa mi podaril vybaviť Hotel SPECTRUM, kde som si rezervoval apartmán pre 4 osoby +1 prístelka. Vyjde to nejakých 70€ na noc so všetkým takže celkom fajn. To, čo si poslal nevyzerá zle ale na to, že tam len prespíme pár hodín, to je zbytočný luxus pre 5 ľudí ...
Ubytovanie na jednu noc pre 5 ľudí [Trnava] |