[ Príspevkov: 5 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.11.09
Prihlásený: 25.04.18
Príspevky: 186
Témy: 70 | 70
NapísalOffline : 30.11.2010 8:11 | textove pole

Dobry den,

pri vkladani textu do textoveho pola neakceptuje "enter" volny riadok, vsetko vklada presne za sebou, v administracii to ukaze dobre ale na webe nie.

Priznam sa, neviem ako zacat.

Toto je priklad:

"Moze sa to stat aj pri uplne inom probleme, stretol sa s tym uz niekto a ako to vyriesit?

Priznam sa, neviem ako zacat."

Toto je priklad na webe:

"Moze sa to stat aj pri uplne inom probleme, stretol sa s tym uz niekto a ako to vyriesit? Priznam sa, neviem ako zacat."

Skusal som win - IE, FF a mandriva - FF

Dakujem.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 31.08.06
Príspevky: 105
Témy: 8 | 8
Bydlisko: Wien
NapísalOffline : 30.11.2010 8:24 | textove pole

O aký redakčný systém sa jedná, keďže v texte spomínaš administráciu. Veštecké gule už došli tak to nemáme ako vedieť....


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.11.09
Prihlásený: 25.04.18
Príspevky: 186
Témy: 70 | 70
Napísal autor témyOffline : 30.11.2010 14:45 | textove pole

Pardon, Joomla 1.5.20


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.12.10
Prihlásený: 01.12.10
Príspevky: 2
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 01.12.2010 23:44 | textove pole

Nejake divne, skus shift + enter alebo alt + enter


Offline

Užívateľ
Užívateľ
textove pole

Registrovaný: 03.01.11
Prihlásený: 21.02.11
Príspevky: 54
Témy: 1 | 1
NapísalOffline : 04.01.2011 12:22 | textove pole

ukaz zdrojak tej casti textu, kde by mal byt novy riadok z klientskej stranky. Zrejme ti tam nenahradza enter za <br>. Na to je v php funkcia nl2br(). Ak to nie je nejaky oficialny modul, moze byt bug prave v tomto.


 [ Príspevkov: 5 ] 


textove pole



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

textove pole

v JavaScript, VBScript, Ajax

5

408

20.06.2009 15:38

Snacker

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Textové pole

v HTML, XHTML, XML, CSS

2

241

13.09.2012 15:16

janosihelsky

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

textové pole vo flashi

v Ostatné

1

612

31.01.2007 7:17

suchy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Textové pole s možnosťou interaktívneho editovania textu

v PHP, ASP

12

528

07.11.2010 15:08

programmer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

textove odkazy

v HTML, XHTML, XML, CSS

2

408

24.05.2007 15:36

8andrej8

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Javascript a textové súbory

v JavaScript, VBScript, Ajax

8

613

06.01.2008 20:02

sento

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Program na textové efekty

v Video programy

0

93

30.11.2012 12:10

jozo135

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

textove alebo graficke menu?

v Webdesign

9

678

08.01.2009 18:55

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

POLE

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

10

1091

18.11.2006 10:07

audiotrack

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Dvojrozmerne pole

v Delphi, Visual Basic

2

390

22.01.2013 22:50

Gregi555

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pole stringov

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

2

396

15.11.2012 21:14

Denco1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

raid pole

v Pevné disky a radiče

23

2044

09.07.2008 1:15

Pegas099

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Dynamicke pole..

v PHP, ASP

3

242

28.09.2011 22:56

Ando

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pascal - pole

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

8

598

15.08.2009 9:44

beginner

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

elmag. pole

v Ostatné

3

91

16.09.2014 14:47

logarytmus

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Schovaj pole

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

101

05.02.2013 20:32

Ďuri



© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF