ten Tefal je fajn stou opravitelnostou.
My mame doma Princess lebo je smart, a aj tak to nevyuzivame.
Ale co by to malo robit aspon podla mna je, ze ked to vyberies ten kos s pokrmom uz hotovym aby si dokazal ked to hlupo napisem "vysypat" ten pokrm, napr hranolky, zemiaky ako ich naberat kliestami a pod. a bez toho aby ti vypadavalo nejake dno v tom vyberatelnom kosi. Ktore oddeluje jedlo od odtecenych tukov, korenia atd. Zrovna ta nasa to dvojite dno ma vyberatelne a uz sa mi stalo 2x ze po dopeceni hranoliek som to sproste prevratil a to dno mi vypadlo a popalilo trosku hanky. (pozabudol som na to a hlad...)
Zaroven otazka, planujes na tom robit cele menu? napr hranolky ci pecene zemiaky a nejake to maso? Na take nieco je idealna teplovzdusna s dvomi nadobami, zaroven tam mas udrziavanie teploty ale i samostatne mozes robit nezavisle od seba najprv maso a neskor vedla nahodis hranolky a smazis.
V rodine maju taku od Tefalu a chvalia to, za mna zbytocne velke, ale prave pre taketo jedla je to vyborne.
My robievame kedze mame len taku s jednym kosom bataty, zemiaky, hranolky a podla toho aka je situacia doma, na zaver tam napr svacnem rybie prsty. Kuracie maso ci uz stripsy, alebo stehienka tie musime samostatne robit a priloha sa robi na sporaku ci v rure