[ Príspevkov: 224 ] 1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Bolo by dobre zalozit takuto temu?
 Urcite ano 88% 88% [ 109 ]
 Je to zbytocne 4% 4% [ 5 ]
 Neviem 4% 4% [ 5 ]
 Neviem 4% 4% [ 5 ]


Celkom hlasov : 124

AutorSpráva
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
Napísal autor témyOffline : 28.08.2009 17:24 | Tema pre casto pouzivane skripty

vytvoril som novu verziu funkcie generateURL podporujucu polia v url... ak vie niekto, ako ju zjednodusit - hlavne tie evaly mi tam vadia, dajte vediet :)


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 06.03.08
Prihlásený: 01.10.12
Príspevky: 1735
Témy: 15 | 15
Bydlisko: triminka@sp...
NapísalOffline : 28.08.2009 19:55 | Tema pre casto pouzivane skripty

*THUMBS UP*


_________________
Redeem the game of law! Despair the Billy, here are the morals! Come, relentless eraser rain, relentless eraser rain...
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 30.08.2009 11:51 | Tema pre casto pouzivane skripty

Stenley, napoviem ti ako proti tým evalom:
Kód:
$x = 1;
$y = "x";
echo $$y; // výstup: 1


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
Napísal autor témyOffline : 30.08.2009 12:01 | Tema pre casto pouzivane skripty

to som skusal, ale ked pouzijes polia, tak to nefunguje... v tom skripte to je pouzite, ale slo to len s eval, inak nie... neviem z akeho dovodu...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 31.08.2009 12:02 | Tema pre casto pouzivane skripty

a čo toto?
Kód:
$z = &$$y;


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 31.08.2009 12:05 | Tema pre casto pouzivane skripty

Kód:
$z = &$$y;

môže mi pls niekto toto vysvetliť? :D
čo tam znamená ten znak & ?


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 31.08.2009 12:46 | Tema pre casto pouzivane skripty

referencia na miesto v pamäti - premenná sa neskopíruje, ale iba sa odkáže na pôvodnú. Ak zmeníš $z, zmeníš tým aj $x


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
Napísal autor témyOffline : 31.08.2009 13:07 | Tema pre casto pouzivane skripty

ee, takto to nefunguje, aspon teda pri mojich pokusoch to neslo... mozno budes uspesnejsi :)


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 02.09.2009 10:06 | Tema pre casto pouzivane skripty

Nechce sa toto:
http://www.pcforum.sk/uzitocne-a-casto- ... tml#425092
niekomu obohatit este aj o code a quote? :)


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 10.02.08
Prihlásený: 15.05.17
Príspevky: 2270
Témy: 48 | 48
Bydlisko: Nitra
NapísalOffline : 19.10.2009 17:43 | Tema pre casto pouzivane skripty

Neviem či to tu už bolo ale ta Fletyho funkcia na zmenšovanie obrazkov ale už len prvé riadky sú blbosť -> získanie prípony súboru sa dá najlahšie a najlepšie urobiť cez
Kód:
$pripona = end(explode(".", $nazov_suboru));


tým padom ako može .jpe vracať jpg? Odkial si zobral priponu .jpe? Existuje snáď .jpg a .jpeg a nie .jpe :) Týmto pádom obsahuje funkcia dosť veľkú dieru a už nieje bezpečná :)


_________________
WYSIWYMGIYRRLAAGW: What You See Is What You Might Get If You’re Really Really Lucky And All Goes Well.
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
Napísal autor témyOffline : 19.10.2009 19:53 | Tema pre casto pouzivane skripty

existuje aj pripona jpe, neviem, co sa ti na tom nezda... priponu mozes zistit viacerymi sposobmi, tvoj postup je samozrejme spravny a fletyho je menej univerzalny, ale aj napriek tomu je funkcny, do akej miery, to je uz druha vec... napis, ako by dana funkcia mala podla teba vyzerat a zmenim to...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 10.02.08
Prihlásený: 15.05.17
Príspevky: 2270
Témy: 48 | 48
Bydlisko: Nitra
NapísalOffline : 19.10.2009 20:28 | Tema pre casto pouzivane skripty

No tak zajtra "mu to opravím" lebo teraz som na booku a je reinstall a nemam tu nič...


_________________
WYSIWYMGIYRRLAAGW: What You See Is What You Might Get If You’re Really Really Lucky And All Goes Well.
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
Napísal autor témyOffline : 24.12.2009 12:10 | Tema pre casto pouzivane skripty

Vygenerovanie náhodného reťazca
neXor, dobry napad s tym generatorom, ale skus tu funkciu trosku viac rozsirit a rozne typy generovanych retazcov, navrhoval by som napr. obsahujuci len cisla, len pismena, pismena aj cisla, plus ten, ktory si uviedol kvoli zamenitelnosti podobnych znakov...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 25.12.2009 20:20 | Tema pre casto pouzivane skripty

VireLov upload script je inak dosť slabí. Stačí pohľad nato, že musíš zadávať aj GIF aj gif, čo mi príde dosť pracné, keby tam dat strtolower má to v suchu :) Navyše by som to zabezpečil voči zlému minetypu ...


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
Napísal autor témyOffline : 25.12.2009 20:29 | Tema pre casto pouzivane skripty

mozes ho upravit, len smelo do toho :)


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Čestný člen
Čestný člen
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 25.12.2009 20:29 | Tema pre casto pouzivane skripty

Tominator píše:
Navyše by som to zabezpečil voči zlému minetypu ...
Nema zmysel, velmi pracne hladat tie MIME typy. Navyse pri niektorych suboroch sa prehliadace na type nevedia zhodnut (text/xml vs. application/xml), a navyse sa da velmi lahko zmenit.
Co je horsie, chyba tam ochrana voci NUL bytu, co mi pred par mesiacmi niekto vycital (asi Snacker?), a to "\." ma v skripte co znamenat? Ta kontrola koncoviek je na hlavu postavena a ta vetva s rand() tiez nie je spravena najlepsie.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 27.06.09
Prihlásený: 16.06.15
Príspevky: 154
Témy: 19 | 19
Bydlisko: Levice, Slo...
NapísalOffline : 25.12.2009 20:33 | Tema pre casto pouzivane skripty

stenley píše:
Vygenerovanie náhodného reťazca
neXor, dobry napad s tym generatorom, ale skus tu funkciu trosku viac rozsirit a rozne typy generovanych retazcov, navrhoval by som napr. obsahujuci len cisla, len pismena, pismena aj cisla, plus ten, ktory si uviedol kvoli zamenitelnosti podobnych znakov...


okey, idem sa do toho pustiť...

no, opravil som to, len neviem či to je najlepšie riešenie, ale snáť hej... funguje to, odskúšal som to


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 19.12.09
Prihlásený: 01.02.11
Príspevky: 10
Témy: 1 | 1
NapísalOffline : 26.12.2009 15:59 | Tema pre casto pouzivane skripty

Ďuri píše:
...a to "\." ma v skripte co znamenat? Ta kontrola koncoviek je na hlavu postavena...


Sak \ je cokolvek ci nie?
Ma to znamenat to ze preg_match("/(hocico.png|hocico.gif)$/", $x)
Ci co ti tam vadi?

Kontrolu koncoviek som odkukal od fusionu. Preco by mala byt na hlavu postavena?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 26.12.2009 16:28 | Tema pre casto pouzivane skripty

stenley píše:
mozes ho upravit, len smelo do toho :)

Ešte mi treba porobiť všetky mimetypy :D :D


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 26.12.2009 19:48 | Tema pre casto pouzivane skripty

VireL
S tym \. je to moja chyba, najprv som si nevsimol, ze to davas do regexpu, tak som sa cudoval nad escapovanim bodky. Kazdopadne ak to tak je vo fusion, tak tam nie su najlepsi programatori. Ten foreach $pripony sa da nahradit pomocou implode(), pripadne to prepis tak, aby sa pole nemenilo na regexp (miesas zbytocne 2 veci dokopy), ale pouzi bud in_array(), alebo tam zadavaj rovno $pripony='foo|bar', nech v tom nie je zbytocny chaos. Keby som chcel rypat, tak dodam, ze ak do $pripony pridam 'tar.gz', povoli to trebars priponu .tarňgz :roll: . A ak tam je ten regexp, aspon ho vyuzi, pridaj i modifikator.
Aha, a aby som nezabudol, moze sa stat, ze rand() vygeneruje dvakrat to iste cislo, to nebude pekny vysledok :) A s tym opendir a readdir to tiez nemas dvakrat efektivne, mame (skoro) rok 2010, tak pouzivaj vymozenosti PHP5.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 21.02.2010 16:51 | Tema pre casto pouzivane skripty

Dnes som poslal stenlaymu novú verziu:

Parsera 1.3 RC

Zmeny:
- zrušenie počtu podmienok (doteraz ste mohli mať iba 8999 podmienok)
- zrušenie počtu cyklov (doteraz ste mohlim mať iba 8999 cyklov)
- parser by už nemal vypysovať Notice
- oprava chýb s Blocks
- oprava chýb v Clean

----------------------------
Dôležité:
Verzia nie je spätne kompatibilná so staršími, ak ju chcete mať kompatibilnú, prepíšte názvov triedy z Parser na parser (teda nastavte malé písmeno) - riadok 27 a 224.

V inline Javascripte a CSS dávajte pred a za zátvarku medzery, príklad:
Kód:
<style>
 a {border:none} - > nesprávne
 a { border:none } -> správne
</style>

<script>
i = {1}; -> nesprávne
i = { 1 } -> správne
</script>


Naopak v template premenných nepoužívajte medzery.

------------------
Dokumentácia je ešte stále ju verzií 1.2.6, pracuje sa na novej (ale z 1.2.6 je tiež funkčná, teda až na to jedno spomínané písmeno).

Dokumentáciu a všetko ostatné nájdete na stránke projektu: http://parser.comper.sk - momentálne je tam aktuálna verzia 1.2.6. RC verzia bude ukončená ak sa v nej nenájdu chyby [asi o dva týždne].


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 21.02.2010 17:35 | Tema pre casto pouzivane skripty

Mám taký pocit, že stará verzia je lepšia. Mohol by si nechať dokumentáciu aj pre predchádzajúcu verziu.


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 21.02.2010 17:50 | Tema pre casto pouzivane skripty

ok, nechám aj starú dokumentáciu, akurát nechápem ako môže byť stará verzia lepšia, keď z nej nebolo nič ubrané iba pridané :D


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 27.02.2010 17:13 | Tema pre casto pouzivane skripty

Zda sa niekomu v poriadku ta BBCode fcia? Triminka tam sice pise, ze .*? nepouziva naschval, ale ak napisem napriklad [b][/b]...[b][/b], uz to fungovat nebude. Ak nikto nema nic proti, dovolil by som si to prepisat.


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
Napísal autor témyOffline : 27.02.2010 20:23 | Tema pre casto pouzivane skripty

nekontroloval som funkcnost, ale ak sa ti nieco nezda a vies to vylepsit, tak to kludne zmen...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 27.02.2010 21:10 | Tema pre casto pouzivane skripty

Áno, tiež som si to všimol, u seba som to prepísal. Ďuri, mohol by si to prepísať aj tu. Je to teraz zle.


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 07.03.06
Prihlásený: 23.01.11
Príspevky: 408
Témy: 2 | 2
Bydlisko: Prešov / Pr...
NapísalOffline : 27.02.2010 22:53 | Tema pre casto pouzivane skripty

Rád sa pozriem na Ďuriho riešenie, ale môžem taktiež poskytnúť svoj skript na prevod bb kódov, ktorý obsahuje aj prevod smajlíkov a bb kód na zvýrazňovanie syntaxe (pomocou [code]).


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 28.02.2010 6:25 | Tema pre casto pouzivane skripty

Len som pridal modifikator U, ale mylan, budeme radi, ked to sem hodis :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.08.09
Prihlásený: 05.11.10
Príspevky: 14
Témy: 4 | 4
NapísalOffline : 11.10.2010 13:40 | Tema pre casto pouzivane skripty

Nechcem nic hovorit ale posledny skript nieje zabezpeceny, skus si pozret

http://blackhole.sk/topicupload-suborov ... if-obrazky

A za dalsie preco vo formulary mas 16 000 a v php uz 50 000


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Tema pre casto pouzivane skripty

Registrovaný: 20.01.07
Prihlásený: 08.11.17
Príspevky: 398
Témy: 86 | 86
NapísalOffline : 23.12.2012 14:38 | Tema pre casto pouzivane skripty

Ahojte, medzi skriptami je pekny na registraciu.
Potrebujem overenie hesla, t.j. poprosim machrov o nejaky skript, ktory overi, ci v hesle je minimalne X znakov a ci sa tam vyskytuje minimalne 1 cislica a minimalne 1 velke pismeno.
Dakujem


 [ Príspevkov: 224 ] 1 ... 4, 5, 6, 7, 8


Tema pre casto pouzivane skripty



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Užitočné a často používané skripty

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v PHP, ASP

36

30921

22.02.2013 18:43

imrich

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Tema pre priklady z SQL

v Databázy

9

509

18.01.2010 9:13

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zaujímavá téma pre ročníkovú prácu

v Vzdelanie, štúdium, škola

4

225

28.09.2014 13:49

Daron

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

hack- používane názvy

v PHP, ASP

16

855

03.05.2009 18:32

lolko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Používané pluginy v Firefoxu?

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Sieťové a internetové programy

33

2947

31.07.2007 16:30

KaktusBR

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Windows XP téma pre Windows 7

v Operačné systémy Microsoft

5

138

11.05.2016 9:38

shiro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

CGI-skripty

v HTML, XHTML, XML, CSS

10

260

03.07.2010 15:05

shaggy

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Nejake skripty...

v Redakčné systémy

0

1704

07.09.2005 2:42

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Php skripty

v PHP, ASP

10

4503

28.09.2006 11:57

mokus

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

I/P: CPU, GPU, RAMky, ZDROJe, MB - používané

v Predám

6

348

13.12.2017 20:54

Spider4ever

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP skripty bez ?>

v PHP, ASP

5

161

10.06.2013 22:59

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

skripty serverove klientske atd

v PHP, ASP

6

312

17.10.2008 14:21

euthanan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

externé skripty miesto užívateľských

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

334

08.06.2009 20:14

jarrro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Neviem spustat PHP skripty v PC

v PHP, ASP

1

311

26.02.2011 16:20

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Co su v skripty a kaskadove styly?

v HTML, XHTML, XML, CSS

4

378

22.11.2007 19:33

tommy1104

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vista a WampServer - ako spúšťať Perl skripty

v Perl, Python, Ruby, CGI

1

1645

06.12.2008 1:21

JanoF



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF