Telefón pre manželku 450-500 eurAhojte. Potrebujem poradiť nejaký telefón pre manželku. Ja používam len IPhone ale ona ho nechce. Podmienky :Maximálna šírka konštrukcie 78 mmAby dobre fotil Pamäť aspoň 128 gbA to je asi všetko. Chcem nový mobil nie používaný. Ďakujem Prečo preboha nechce iPhone? Lebo má rozpočet 450-500 eur? Osobne by som sa rozhodoval medzi buď Pixel 4a 5G alebo Samsung A52/72 (5g alebo klasickú verziu podľa využitia) badzet 5 kil a pixel 5a? to musi byt joke, ved ten stoji 350 Repas IP alebo spominany tamtung a52 5g/a72 Motorola Moto G100 5G tiez sa priklanam k pixel 4A .. top fotak v tejto cenovej. ale urcite ber rovno aj poriadny kryt a ochrtanne sklo, lebo moja polovicka uz jeden pixel rozbila (asi na 4 pokusy) .. Ďakujem za rady a pomoc pozrieme Samsung a72 alebo ten pixel 4a. Lebo má rozpočet 450-500 eur? Osobne by som sa rozhodoval medzi buď Pixel 4a 5G alebo Samsung A52/72 (5g alebo klasickú verziu podľa využitia)Veď iPhone SE 2020 128GB sa dá V MALL alebo Andrea Shope kúpiť do 500. Dvom kamarátkam som to navrhol namiesto Androidu a nevedia si vynáchváliť. A S10+ 1 ročná zaruka za 320€+-? Dá sa kúpiť aj nový, ale neviem, či sa to oplaca za tú sumu. Ja som nedavno trošku utopil svoj S10+, za opravu chceli 270€ vraj odišiel display, tak som dal klonovat telefón a zjavne museli refreshnut mb, nakoniec som dostal telefón a aj sa zapol . Nefunguje len jack a speaker. No medzitým som kupil s 10+ poškodenie triedy C s ročnou zárukou za 320€ a úplne v pohode (vyzerá ako trieda B/A bez škrabancov). Samsung S20 FE ...
Telefón pre manželku 450-500 eur |