[ 125 tém ] 1, 2, 3
 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
Oznámenia
Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Pravidlá - čítajte pozorne pred založením témy

Je zakázané zakladať témy na vypracovanie celej vašej úlohy do školy. Tým nie je myslené to, že sa nemôžete na niečo opýtať čo...

0

2007

22.05.2008 19:51

JanoF

Témy
Žiadne neprečítané príspevky

Hladanie pripon C#

zdravim..potreboval by som poradiť ako by som mohol spravit taketo daco v C# konkretne mam problem aby ked tam napriklad plochu...

8

412

26.04.2012 10:44

Rdf

Žiadne neprečítané príspevky

Prepojenie programu s webom

Zdravím, potreboval by som troška poradiť. Mám wifi modul, na ktorom môže bežať web server, ktorý podporuje tieto súbory: .HTM,...

0

249

11.04.2012 11:28

pokrivnik

Žiadne neprečítané príspevky

Multifunkčná adresa k súboru

Hojte, Potreboval by som zistiť univerzálnu adresu k súboru. Chcem vytvoriť aplikáciu, ktorá bude vedieť nahradzovať...

6

254

06.04.2012 16:56

Fico

Žiadne neprečítané príspevky

priehladnost

Dobry den, potreboval by so nieco urobiť v C# ale neviem sa pohnut. Mam hlavne okno a nato potrebujem dať vrstvu ktora by mala...

6

820

22.03.2012 16:54

Spixy

Žiadne neprečítané príspevky

Al$a creator

Uz davnejsie som z nudy vytvoril tento program na skladanie zostav. Je to zatial len taka akoze prva verzia takze tam budu na...

0

254

03.02.2012 13:30

magic

Žiadne neprečítané príspevky

free cms + free webhosting

ahojte, ma tu niekto skusenosti s nejakym .NET cms (dotnetnuke orchard, umbraco...)? a viete o nejakom free web hostingu...

3

495

18.01.2012 18:32

bimbo34

Žiadne neprečítané príspevky

wpf - binding

ako nabindovat property na listbox?

0

256

22.11.2011 21:40

bimbo34

Žiadne neprečítané príspevky

c# tabulka

hello, ako spravit tabulka v c#. objekty mam ulozene napr v Liste a potrebujem ich vypisat do tabulky... diky.

0

353

27.10.2011 20:34

bimbo34

Žiadne neprečítané príspevky

c# compareto

caute, potreboval by som poradit. mam triedu napr. kniha, ktora implementuje IComparable<T>. a raz potrebujem knihy...

0

223

27.10.2011 9:51

bimbo34

Žiadne neprečítané príspevky

Treap

potrebujem poradit, neviem ci sa to uplne tyka c#, kedze je mozne to implementovat vo viacerych jazykoch... mam ako semestralku...

0

271

19.10.2011 20:45

bimbo34

Žiadne neprečítané príspevky

Drop down menu v ASP.NET pod C#

Ahojte potreboval by som helpnut, neviem prísť na to ako sa dá docieliť v ASP.NET viac úrovňové drop down menu. Som v tomto...

1

537

03.07.2011 22:14

walther

Žiadne neprečítané príspevky

AS3 a Asp.net

zdravim robim vo flashi (ActionScript 3) a napr. chcem ziskat IP tak musim vytvorit .php dokument ktori ju ziska a z neho ju...

8

527

28.06.2011 16:17

p4tooo

Žiadne neprečítané príspevky

tcpClient a prihlasenie na server

ahoj, vedel by mi niekto poradit? mam aplikaciu s ktorou sa pripojim na server a neviem ako sa mam prihlasit na server a v...

0

370

27.06.2011 23:31

skorec1

Žiadne neprečítané príspevky

Poradte prosim nejaky kompilator pre C#

prosim vas napiste mi sem nejaky tip na kompilator pre C#

8

3551

15.06.2011 18:58

unkown2552

Žiadne neprečítané príspevky

Uloženie informácie

Ak chcem urobiť program v C#, ktorý by si niečo zapamätal, napr. meno, ktoré by zadal užívateľ, aby to tam zostalo aj po...

2

507

11.06.2011 10:31

Johnnny

Žiadne neprečítané príspevky

programovanie v mono

vedeli by ste mi poradit vyvojove prostredie alebo da sa to nejako integrovat do visual studia? dakujem

6

535

22.04.2011 18:44

dartanan

Žiadne neprečítané príspevky

C# - vykreslenie trojuholníkov zo zadaných údajov

Potreboval by som poradiť, ako sa dá zo zadaných parametrov (strany a,b,c) zostrojiť trojuholník..Program mám napísaný, aby mi...

3

773

09.04.2011 18:46

walther

Žiadne neprečítané príspevky

Implementácia rozhrania

Zaujímalo by ma, aký je váš pohľad na implementáciu rozhrania. Našiel som na túto tému viacero názorov - niekto používa len...

3

551

01.04.2011 21:36

Forty-

Žiadne neprečítané príspevky

Kniha-C#

Dobrý ďeň, Učím sa programovať v jazyku C#-som len začiatočník. Prečítal som si knihu C# pro zelenáče ,väčšine(99,99 percent)...

3

1382

18.03.2011 9:13

Forty-

Žiadne neprečítané príspevky

ako čítať XML

Zdravím, potrebujem poradiť. Potrebujem prečítať údaje z RSS a zistil som že vlastne musím čítať údaje z XML dokumentu. Každá...

1

1004

27.02.2011 22:52

Forty-

Žiadne neprečítané príspevky

reader RSS s aktualizáciami

Zdravím robím menší projekt, ktorého cielom je načítanie dát z RSS webu, následne kontrola podľa určitého intervalu (napr....

2

545

26.02.2011 23:52

Bajzik

Žiadne neprečítané príspevky

pridanie suboru do programu a jeho pouzitie

Zdravim. Potrebujem radu, ked si pridam subor .swf do visual studia ADD->existing item> tak sa mi uz objavi vo visualku....

10

621

30.01.2011 14:22

dartanan

Žiadne neprečítané príspevky

Spajany zoznam , C#

Zdravím , potrebujem poradim s takymto programom : V *.txt subore mam ulozene nejake hodnoty : nazov knihy , autori , atd.......

2

1257

06.12.2010 18:10

walther

Žiadne neprečítané príspevky

Otvorenie noveho okna v povodnom okne(webbrowser)

Dobry den prajem, snazim sa docielit, aby ked kliknem v mojom programe na url linku, ktora ma nastavene otvaranie v novom okne,...

2

764

12.11.2010 21:03

dartanan

Žiadne neprečítané príspevky

prepis suborou

Ahoj viete o dacom co same autonaticky bude prepisovat Subory na servery napr. kazdych 30 sec

13

699

06.11.2010 19:17

p4tooo

Žiadne neprečítané príspevky

Nastavenia kurzora v okne aplikacie

Dobry den, vedel by mi niekto pomoct s touto implementaciou? Chcem dosiahnut to, aby som mal kurzor na takom mieste v aplikacii...

3

878

31.10.2010 14:10

dartanan

Žiadne neprečítané príspevky

Prehravanie zvuku vo WPF - C#

Dobry den. Mam taky problem. Rad by som prehral zvuky (mp3, vaw... to je jedno) takym sposobom, ze pri stlaceni tlacidla sa...

5

954

03.10.2010 15:27

walther

Žiadne neprečítané príspevky

WMI Win32_NetworkAdapterConfiguration

vedel by mi niekto povedat alebo vysvetli preco pri citani udajov z WMI trva zsikanje nejakych udajov aj 2-3 sekundy?...

0

649

17.09.2010 12:21

skorec1

Žiadne neprečítané príspevky

C# programovanie

Zdravím, som v programovaní začiatočník. Vedel by mi niekto teda pomôcť s presunom textu z "colection" do listboxu?...

1

1067

15.09.2010 17:28

DonnieBrasco

Žiadne neprečítané príspevky

kde robim chybu, problem s delegatom

namespace Test_Conection { public partial class HlavneOkno : Form { public delegate void...

2

882

13.09.2010 9:46

dEVIANT

Žiadne neprečítané príspevky

C# ako zmenit BalloonTipIcon ?

ahoj, nema nieko nejake zdrojaky ako zmenit standartne ikonky BalloonTipIcon? som sa ohladal a nic co by mi pomohlo pod win XP...

0

740

03.09.2010 19:12

skorec1

Žiadne neprečítané príspevky

C# Aplikácia

Dá sa nejako pomocou napr. Singletonu spraviť, aby sa mi po spustení aplikácie otvorilo spojenie na Oracle DBS, a po skončení...

7

1299

24.06.2010 13:46

dEVIANT

Žiadne neprečítané príspevky

C# - vytvorenie videa z obrazkov

Zdravim, chcem sa opytat ci existuje nejaka kniznica v C# na vytvorenie videa z obrazkov ?

1

855

19.05.2010 15:04

Forty-

Žiadne neprečítané príspevky

Pictureboxy

1. problem ako prekreslim na pictureboxe jeho image? public void ShowStep(Form pForm, int pStep) { Bitmap bmp =...

2

770

05.05.2010 22:21

cccp14

Žiadne neprečítané príspevky

pomoc s SSH kniznica Granados

vedel by mi niekto poradit? rozbehal som ssh cez kniznice Granados z tejto stranky : problem je ten ze ja nedokazem spracovat...

0

696

19.04.2010 0:08

skorec1

Žiadne neprečítané príspevky

parameter funkcie v C++/CLR + IDS camera

Zdravim, pisem taku mini-aplikaciu na demonstraciu prace s IDS kamerou pod .NET. Mam multi project solution kde jeden projekt...

0

1460

04.04.2010 18:41

m@-nX

Žiadne neprečítané príspevky

c# pokracovanie aj po exceptione

Image img; if (_moduleImagesList.TryGetValue("gamePlan", out img)) {...

5

812

28.03.2010 20:40

cccp14

Žiadne neprečítané príspevky

C# Naco sluzia rozhrania

Zdravim, mohol by mi niekto prosim teoreticky vysvetlit naco sluzia rozhrania+nejaky realny priklad kde sa vyuzivaju? vopred...

3

1925

28.03.2010 17:37

Ezekiell

Žiadne neprečítané príspevky

Premiestnenie suboru

Caute, vedel by mi niekto poradit ako premiestnit subor z jedneho adresara do druheho? Pouzivam programovaci jazyk c++/cli a...

0

812

22.03.2010 10:20

psm

Žiadne neprečítané príspevky

Idealne pripojenie s DB v ASP.NET aplikacii

Zdravim, jedna sa o to, ze tvorim ASP.NET aplikaciu a taham data z DB. To co riesim je pripojenie s DB. Toto pripojenie riesim...

0

1002

20.12.2009 13:24

jabo

Žiadne neprečítané príspevky

syndicationfeed + wcf : client testing

Servus, mam publishnutu sluzbu ktora poskytuje rss feed (syndication feed) cez svc sluzbu. dajme tomu ze vyzera nasledovne :...

0

958

18.12.2009 14:27

vajnorcan

Žiadne neprečítané príspevky

poradte literaturu...

chcem zacat s C# a newim si vybrat knihu....najviac sa mi pozdava..>

19

2684

30.10.2009 12:28

reDo

Žiadne neprečítané príspevky

Funkcia "Math.Ceiling"

panel.Size = new Size( (int) Math.Ceiling(cxCol + SysInfoStrings1.MaxValueWidth(grfx,...

2

1075

19.10.2009 21:15

vyhno

Žiadne neprečítané príspevky

C# Locknuty subor

Ahojte, pri posielani mailu posielam aj nejake subory ako prilohu. Po poslani mailu, by som ich chcel vymazat, ale vyhodi mi...

0

1102

08.10.2009 23:03

miss0

Žiadne neprečítané príspevky

Zmena údajov v databáze

Zdravím, mám webovú aplikáciu pomocou ktorej sa vkladajú údaje do databázy a potrebujem urobit editáciu týchto údajov. Takže...

2

1231

03.10.2009 15:56

danciwo

Žiadne neprečítané príspevky

navigacia automobile

caute ludkovia mam na vas skusenych dotaz: v com by ste vy naprogramovali navigaciu v aute?

6

1092

19.09.2009 13:07

asteorit

Žiadne neprečítané príspevky

Connection String

Zdravim zacinam sa ucit vyuzivanie databazy aplikáciami tak som akosi narazil na problem. Robim v VS2005 C#. Spravil som si...

3

1356

10.09.2009 12:21

TJ

Žiadne neprečítané príspevky Hlasovanie:

C# knihy knihy knihy ....

!!! Ak ziadna odpoved neopoveda na otazku napiste mi tu odpoved !!! Hlasujte PLS Chcem len vediet na co sa pouziva C# diky za...

7

2506

24.08.2009 7:31

reDo

Žiadne neprečítané príspevky

c# retazec

hello ako vypisem cislo medzi dvoma znakmi vstupny udaj: napr 2*(12/z)^3.........potrebujem dostat do premennych cisla 2,12,3,...

2

1306

23.08.2009 13:19

piton55

Žiadne neprečítané príspevky

C# problem

ako osetrim retatzec<? ak na priklad zadam do text boxu x^2, potrebujem dat dvojku do premennej a parcovat s nou ako funkcy...

5

1349

23.08.2009 13:14

piton55

 [ 125 tém ] 1, 2, 3


Technológia .NET




© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF