[ Príspevkov: 26 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
"tag menu", alebo "Tag cloud"

Registrovaný: 27.09.07
Prihlásený: 31.12.15
Príspevky: 646
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Dubnica nad...
NapísalOffline : 02.11.2010 16:16 | "tag menu", alebo "Tag cloud"

chcel by som si na web stranke vytvorit nieco taketo ale neviem ako sa to spravne vola
"tag menu", alebo "Tag cloud"

kde by som nasiel otom nieco viac? Ako sa to da vytvorit...


_________________
Notebook: ASUS N750JV: Windows 8.1 64bit, Intel(R) Core(TM) i7-4700HQ CPU 2.40 GHz, 12GB RAM (DDR3 1600 MHz), NVIDIA GeForce GT 750M 4GB VRAM + HD Graphics 4600, 750 GB HDD (7200 rpm), Blu-ray Reader.
Smartphone: Samsung Galaxy S5 mini
Offline

Užívateľ
Užívateľ
"tag menu", alebo "Tag cloud"

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 14.09.16
Príspevky: 4707
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Trnava
NapísalOffline : 02.11.2010 16:22 | "tag menu", alebo "Tag cloud"

http://www.google.sk/search?hl=sk&clien ... =&gs_rfai=


_________________
Hmmm .... Hrošíček ... [Homer]
Offline

Čestný člen
Čestný člen
"tag menu", alebo "Tag cloud"

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5447
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 02.11.2010 17:24 | "tag menu", alebo "Tag cloud"

Toto nesúvisí s html (presunuté), samotný "tag" na to neexistuje, treba to naprogramovať a naštýlovať.


_________________
Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
"tag menu", alebo "Tag cloud"

Registrovaný: 27.09.07
Prihlásený: 31.12.15
Príspevky: 646
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Dubnica nad...
Napísal autor témyOffline : 02.11.2010 18:33 | "tag menu", alebo "Tag cloud"

Dik uz som cosi nasiel ale neviem sa rozhodnut co pouzit ci generator alebo "vlastny script"....?

generator:
http://www.tag-cloud.de/
http://tagcrowd.com/

"script":
http://www.roscripts.com/Create_tag_cloud-71.html
http://www.petefreitag.com/item/396.cfm

co vy nato?


_________________
Notebook: ASUS N750JV: Windows 8.1 64bit, Intel(R) Core(TM) i7-4700HQ CPU 2.40 GHz, 12GB RAM (DDR3 1600 MHz), NVIDIA GeForce GT 750M 4GB VRAM + HD Graphics 4600, 750 GB HDD (7200 rpm), Blu-ray Reader.
Smartphone: Samsung Galaxy S5 mini
Offline

Čestný člen
Čestný člen
"tag menu", alebo "Tag cloud"

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5447
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 02.11.2010 18:56 | "tag menu", alebo "Tag cloud"

Ty sa musíš rozhodnúť, nám je to jedno - ty musíš vedieť, čo je pre teba lepšie.


_________________
Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.08.10
Prihlásený: 10.12.17
Príspevky: 86
Témy: 14 | 14
NapísalOffline : 02.11.2010 22:13 | "tag menu", alebo "Tag cloud"

Ak ovladas aspon zaklady HTML a CSS tak si to cele sprav sam. Budes sa v tom lepsie vyznat. Vlastne menis iba velkost fontu.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
"tag menu", alebo "Tag cloud"

Registrovaný: 27.09.07
Prihlásený: 31.12.15
Príspevky: 646
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Dubnica nad...
Napísal autor témyOffline : 05.11.2010 16:03 | "tag menu", alebo "Tag cloud"

No skusil som pouzit nizsie uvedeny model ktoreho vysledkom je toto: http://www.galeria.navrchol.sk/pokus.php

neviem ako mam spravit aby mi to pridavalo linky k tym tagom....

Kód:
function printTagCloud($tags) {
        // $tags is the array
       
        //arsort($tags);
       
        $max_size = 32; // max font size in pixels
        $min_size = 12; // min font size in pixels
       
        // largest and smallest array values
        $max_qty = max(array_values($tags));
        $min_qty = min(array_values($tags));
       
        // find the range of values
        $spread = $max_qty - $min_qty;
        if ($spread == 0) { // we don't want to divide by zero
                $spread = 1;
        }
       
        // set the font-size increment
        $step = ($max_size - $min_size) / ($spread);
       
        // loop through the tag array
        foreach ($tags as $key => $value) {
                // calculate font-size
                // find the $value in excess of $min_qty
                // multiply by the font-size increment ($size)
                // and add the $min_size set above
                $size = round($min_size + (($value - $min_qty) * $step));
       
                echo '<a href="#" style="font-size: ' . $size . 'px"
title="' . $value . ' things tagged with ' . $key . '">' . $key . '</a> ';
        }
}

$tags = array('pohoda-2009' => 32, 'birthdays' => 41, 'landscapes' => 62,
'ham' => 51, 'chicken' => 23, 'food' => 91, 'turkey' => 47, 'windows' => 82, 'apple' => 27);

printTagCloud($tags);


_________________
Notebook: ASUS N750JV: Windows 8.1 64bit, Intel(R) Core(TM) i7-4700HQ CPU 2.40 GHz, 12GB RAM (DDR3 1600 MHz), NVIDIA GeForce GT 750M 4GB VRAM + HD Graphics 4600, 750 GB HDD (7200 rpm), Blu-ray Reader.
Smartphone: Samsung Galaxy S5 mini
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.07
Prihlásený: 20.11.17
Príspevky: 531
Témy: 34 | 34
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 05.11.2010 17:43 | "tag menu", alebo "Tag cloud"

ja len nechapem, naco to robis tak zlozito...
Kód:
$info = array('pohoda-2009' => array(32, 'link1'), 'birthdays' => array(41, 'link2'), 'landscapes' => array(62, 'link3'));
foreach($info as $k => $v)   {
   $color = array('#F90','#0295c8','#008000','#FF6','#630');
   $r_color = rand(0,4);
   echo '<a href="/'.$v[1].'" style="font-size:'.$v[0].'px;color:'.$color[$r_color].';">'.$k.' </a>';
}


_________________
CPU: AMD Phenom II 940 QUAD X4 BE AM2+, chladic: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, RAM: 4GB DDR2 800MHz PC6400, MB: M2N-E SLI, VGA: RX 4870 GAINWARD HD4870 1GB, HDD: WD 1TB, Zdroj: CORSAIR 750W TX
Offline

Užívateľ
Užívateľ
"tag menu", alebo "Tag cloud"

Registrovaný: 27.09.07
Prihlásený: 31.12.15
Príspevky: 646
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Dubnica nad...
Napísal autor témyOffline : 05.11.2010 19:19 | "tag menu", alebo "Tag cloud"

Trochu som to vylepsil:
Kód:
$info = array(
'Pohoda 2009' => array(1, 'pohoda-2009'), //(,'odkazujuci link')
'Pohoda 2010' => array(1,'pohoda-2010'),
'Ateny (GR)' => array(1,'ateny'),
'Pariz (FR)' => array(1,'pariz'),
'Rim (RO)' => array(1,'rim'),
'Meteora (GR)' => array(1,'meteora'),
'Luhacovice (CZ)' => array(1,'luhacovice'),
'Pustohlav 2008 (SK)' => array(1,'link3'),
'Dubnicaka 30-ka (SK)' => array(1,'dubnicka-30-ka'),
'Krivan 2495 m.n.m. (SK)' => array(1,'krivan'),
'Strazov 1213 m.n.m. (SK)' => array(1,'strazov'),
);
foreach($info as $k => $v)   {
   $color = array('#000000','#000000','#000000','#000000','#000000'); //volba farieb textu
   $r_color = rand(0,4);
   $size = array('12','14','16','18','20','22','26','28','30','32',); //volba velkosti textu
   $r_size = rand(0,4);
   echo '<a target="_top" href="/'.$v[1].'" span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;"  style="font-size:'.$size[$r_size].'px;color:'.$color[$r_color].';">'.$k.' </a> &nbsp; &nbsp;';
}


problem je ze nefunguje diakrityka


_________________
Notebook: ASUS N750JV: Windows 8.1 64bit, Intel(R) Core(TM) i7-4700HQ CPU 2.40 GHz, 12GB RAM (DDR3 1600 MHz), NVIDIA GeForce GT 750M 4GB VRAM + HD Graphics 4600, 750 GB HDD (7200 rpm), Blu-ray Reader.
Smartphone: Samsung Galaxy S5 mini
Offline

Užívateľ
Užívateľ
"tag menu", alebo "Tag cloud"

Registrovaný: 05.09.09
Príspevky: 1157
Témy: 127 | 127
Bydlisko: Lehota pod ...
NapísalOffline : 06.11.2010 11:58 | "tag menu", alebo "Tag cloud"

Aká diakritika nefunguje? V hrefe, alebo v texte?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.07
Prihlásený: 20.11.17
Príspevky: 531
Témy: 34 | 34
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 06.11.2010 12:24 | "tag menu", alebo "Tag cloud"

co takto nastavit charset v HEADe?


_________________
CPU: AMD Phenom II 940 QUAD X4 BE AM2+, chladic: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, RAM: 4GB DDR2 800MHz PC6400, MB: M2N-E SLI, VGA: RX 4870 GAINWARD HD4870 1GB, HDD: WD 1TB, Zdroj: CORSAIR 750W TX
Offline

Čestný člen
Čestný člen
"tag menu", alebo "Tag cloud"

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5447
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 06.11.2010 14:28 | "tag menu", alebo "Tag cloud"

djsulo - hej, to je celkom logická odpoveď, lenže nikto z nás nevie, kde má chybu, pretože nedal odkaz na živú ukážku!
Sorry Marek, ale v tom tvojom kóde, ktorý si sem dal, diakritika funguje. Preto buď daj odkaz na ukážku, alebo to nechaj tak.


_________________
Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
"tag menu", alebo "Tag cloud"

Registrovaný: 27.09.07
Prihlásený: 31.12.15
Príspevky: 646
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Dubnica nad...
Napísal autor témyOffline : 06.11.2010 18:28 | "tag menu", alebo "Tag cloud"

ziva ukazka je tu: http://www.galeria.navrchol.sk/tagcloud.php

Tu su moje problemy:
1) nemeni sa velkost pisma pod Operou, Chromou,.... (pod IE sa meni velkost)
2) neviem ako spravit aby sa nezobrazovalo podciarktnutie textu (chcem aby sa zobrazilo len pri prejdeni kurzorom...)

Tu je cely obsah suboru:
Kód:
<?php
$info = array(
'Pohoda 2009' => array(1, 'pohoda-2009'), //(1,'odkazujuci link')
'Pohoda 2010' => array(1,'pohoda-2010'),
'Ateny (GR)' => array(1,'ateny'),
'Pariz (FR)' => array(1,'pariz'),
'Rim (RO)' => array(1,'rim'),
'Meteora (GR)' => array(1,'meteora'),
'Luhacovice (CZ)' => array(1,'luhacovice'),
'Pustohlav 2008 (SK)' => array(1,'link3'),
'Dubnicaka 30-ka (SK)' => array(1,'dubnicka-30-ka'),
'Krivan 2495 m.n.m. (SK)' => array(1,'krivan'),
'Strazov 1213 m.n.m. (SK)' => array(1,'strazov'),
//mozete pridavat neobmedzene mnozstvo tagov...
);
foreach($info as $k => $v)   {
   $color = array('#000000','#000000','#000000','#000000','#000000'); //volba farieb textu
   $r_color = rand(0,4);
   $size = array('12','14','16','18','20','22','26','28','30','32',); //volba velkosti textu
   $r_size = rand(0,4);
   echo '<a target="_top" href="/'.$v[1].'" span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;"  style="font-size:'.$size[$r_size].'px;color:'.$color[$r_color].';">'.$k.' </a> &nbsp; &nbsp;';
}
?>


_________________
Notebook: ASUS N750JV: Windows 8.1 64bit, Intel(R) Core(TM) i7-4700HQ CPU 2.40 GHz, 12GB RAM (DDR3 1600 MHz), NVIDIA GeForce GT 750M 4GB VRAM + HD Graphics 4600, 750 GB HDD (7200 rpm), Blu-ray Reader.
Smartphone: Samsung Galaxy S5 mini
Offline

Čestný člen
Čestný člen
"tag menu", alebo "Tag cloud"

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 06.11.2010 18:42 | "tag menu", alebo "Tag cloud"

Pozri si vygenerovany HTML kod, uvidis, ze to mas syntakticky uplne zle (napr. co tam robi ten prazdny atribut span v odkazoch?).
2. http://www.jakpsatweb.cz/css/text-decoration.html - ale jednak to riesis v nespravnej sekcii, a jednak je to hovadina. Uzivatelia su zvyknuti, ze odkaz je to, co je podciarknute.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
"tag menu", alebo "Tag cloud"

Registrovaný: 27.09.07
Prihlásený: 31.12.15
Príspevky: 646
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Dubnica nad...
Napísal autor témyOffline : 06.11.2010 20:29 | "tag menu", alebo "Tag cloud"

hm ten moj subor je PHP (to znamena ze ma koncovku PHP, nestretol som sa stym ze by PHP tahalo nieco s CSS)


_________________
Notebook: ASUS N750JV: Windows 8.1 64bit, Intel(R) Core(TM) i7-4700HQ CPU 2.40 GHz, 12GB RAM (DDR3 1600 MHz), NVIDIA GeForce GT 750M 4GB VRAM + HD Graphics 4600, 750 GB HDD (7200 rpm), Blu-ray Reader.
Smartphone: Samsung Galaxy S5 mini
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
"tag menu", alebo "Tag cloud"

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 06.11.2010 20:35 | "tag menu", alebo "Tag cloud"

php nič z css neťahá, ale browser áno! ty to očividne nevieš ani len naštýlovať


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
"tag menu", alebo "Tag cloud"

Registrovaný: 27.09.07
Prihlásený: 31.12.15
Príspevky: 646
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Dubnica nad...
Napísal autor témyOffline : 07.11.2010 0:00 | "tag menu", alebo "Tag cloud"

no ked si taky macher tak tu napis ten kod....


_________________
Notebook: ASUS N750JV: Windows 8.1 64bit, Intel(R) Core(TM) i7-4700HQ CPU 2.40 GHz, 12GB RAM (DDR3 1600 MHz), NVIDIA GeForce GT 750M 4GB VRAM + HD Graphics 4600, 750 GB HDD (7200 rpm), Blu-ray Reader.
Smartphone: Samsung Galaxy S5 mini
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.08.10
Prihlásený: 10.12.17
Príspevky: 86
Témy: 14 | 14
NapísalOffline : 07.11.2010 0:30 | "tag menu", alebo "Tag cloud"

Marek vidim ze sa snazis spravit nieco o com nemas ani sajnu :) Preto ti pomozem. Podrobnejsie napis co najviac detailov toho co chces. Ako presne by to malo fungovat.

V drtivej vacsine pripadov sa tag cloud pouziva na vizualne zobrazenie popularity danych slov. Takze... mas napriklad blog. Ku kazdemu clanku pridavas takzvane popisky. Tieto popisky su slova ktore sa obsahovo zhoduju s textom clanku. Teda pises clanok o autach, tak spravis popisky -> ferrari, kolesa, motor, vodic, autonehoda atd.

No a tag cloud sluzi na to, aby uzivatel videl ktore slova su pouzivane castejsie, teda su popularnejsie na tom blogu. Cim je slovo popularnejsie, tym je napisane vascim pismom.

Predpokladam ale ze toto nie je tvoj pripad.

Ak chces mat iba obycajny tag cloud v ktorom si budes musiet sam menit velkosti pisma a slova tak odporucam spravit to uplne najjednoduchsie. Ziadne skripty JS ani PHP. Proste si to nastylujes.

Este je tu jedna moznost a to: PHP ti bude nahodne generovat velkost pisma. Takze pri kazdom nacitani stranky budu mat rozne slova roznu velkost.

Teraz je len na tebe ktory pripad si vyberies. Rozmysli si co najpresnejsie co chces a potom ti poradim co dalej. ;)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
"tag menu", alebo "Tag cloud"

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 07.11.2010 9:03 | "tag menu", alebo "Tag cloud"

SP!DIER, keď už ideš radiť ohľadom generovania váhy (asi aj v tom) slova, nemáš nejaké články o tom, ako vytvárať takéto vzorce? ak chcem priraďovať položkám rôznu váhu na základe rôznych faktorov.. skúšal som to už viackrát, niektoré boli lepšie, niektoré úplne nepoužíteľné..


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.08.10
Prihlásený: 10.12.17
Príspevky: 86
Témy: 14 | 14
NapísalOffline : 07.11.2010 11:42 | "tag menu", alebo "Tag cloud"

Robi sa to takto:

Tu vahu daneho slova ovplivnuje cislo. Cim je vyssie tym je vyssia aj vaha. No a vzorec je jednoduchy. Mas napriklad 5 faktorov. Tieto faktory mozu byt bud priamo umerne vyhe slova alebo nepramo. Inak povedane cim je nejaky faktor vyssi tym je aj vaha slova vyssia. Ale moze to byt aj naopak. A prave preto sa ku kazdemu faktoru pridava konstanta. Musis docielit aby vysledne cislo bolo kladne a cele cislo. Teda v praxi to vyzera asi takto:

X - vysledna vaha daneho slova
a - prvy faktor
b - druhy faktor
c - treti faktor

A - konstanta k prvemu
B - konstanta k druhemu
C - konstanta k tretiemu

Vzorec:

X = a*A + b*B + c*C

Namiesto + mozes pouzit aj krat. Teda:

X = a*A * b*B * c*C

Tie konstany sluzia na dve veci. Prva je, ze faktor a moze byt desatinne cislo. Ak by si v druhej rovnici pouzil faktor, ktory je desatinne cislo, tak by sa tym padom vysledne cislo zmensilo(4 * 0,5 = 2). A to nechceme. Takze konstanta A musi byt napriklad 100 (4 * (0,5 * 100) = 200 ). Neviem ci si to pochopil ale princip je vsade rovnaky.

Tento sposob vynasiel Google pri svojom slavnom Page Rank.


Offline

Čestný člen
Čestný člen
"tag menu", alebo "Tag cloud"

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5447
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 07.11.2010 12:28 | "tag menu", alebo "Tag cloud"

Marek Adamec píše:
no ked si taky macher tak tu napis ten kod....

Ty si trúfaš na takéto veci a pritom neovládaš základy tvorby stránok? Tak šup na jakpsatweb.cz a uč sa, ako na to.


_________________
Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
"tag menu", alebo "Tag cloud"

Registrovaný: 27.09.07
Prihlásený: 31.12.15
Príspevky: 646
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Dubnica nad...
Napísal autor témyOffline : 07.11.2010 17:51 | "tag menu", alebo "Tag cloud"

shaggy píše:
Ty si trúfaš na takéto veci a pritom neovládaš základy tvorby stránok? Tak šup na jakpsatweb.cz a uč sa, ako na to.


No zaklady tvorby web straniok mam len nie az take rozsiahle... ked clovek robi chvilku v Turbo C++ potom zas PLC potom zas web.... neda sa vsetko naucit a hlavne zabudam uz aj to co som vedel lebo sa mi toplete...

// pridané po 8 minútach od posledného príspevku

SP!DER

Budem to mat pre galeriu konkretne: www.galeria.navrchol.sk na indexovej stranke by som chcel mat "tag cloud".
Moja predstava je taka ze si budem moct pridavat klucove slova ku ktorim pridelim link.
Farba bude 336699, slova sa podciarknu len ak nane nabehnem kurzorom, velkost slov sa bude menit nahodne pri refreshi.

Este taka vecicka pouzivam redakcny system.. ale to by nemal byt problem.


_________________
Notebook: ASUS N750JV: Windows 8.1 64bit, Intel(R) Core(TM) i7-4700HQ CPU 2.40 GHz, 12GB RAM (DDR3 1600 MHz), NVIDIA GeForce GT 750M 4GB VRAM + HD Graphics 4600, 750 GB HDD (7200 rpm), Blu-ray Reader.
Smartphone: Samsung Galaxy S5 mini
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
"tag menu", alebo "Tag cloud"

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 07.11.2010 18:06 | "tag menu", alebo "Tag cloud"

Citácia:
No zaklady tvorby web straniok mam len nie az take rozsiahle... ked clovek robi chvilku v Turbo C++ potom zas PLC potom zas web.... neda sa vsetko naucit a hlavne zabudam uz aj to co som vedel lebo sa mi toplete...

pokiaľ by si mal aspoň nejaké, prvé čo by si urobil by bolo, že by si si skontroloval syntax + pozrel by si vygenerované html v prehliadači. To, že sa venuješ viacerým veciam naraz nie je žiadna výhovorka a keď to nezvládaš, nemáš to robiť. Ja sa nikdy nezačínam učiť nové veci pokiaľ nezvládam tie ktorým sa momentálne venujem na takej úrovni, aby som to mohol prezentovať, nieto ešte robiť webstránku. Takýmto spôsobom sa nenaučíš nič.
Pozerám ten tvoj zdroják http://www.galeria.navrchol.sk/tagcloud.php už tretí deň a neurobil si s chybami nič.

Citácia:
no ked si taky macher tak tu napis ten kod....

Komu čo pomôže ak budem vypracúvať jeho zadanie/úlohu? Ak sa venuješ programovaniu tak, ako píšeš, beriem za samozrejmosť, že musíš ovládať VYNIKAJÚCO vyhľadávanie v googli a angličtinu. Vedieť programovať nie je o tom, že si teraz pozrieš nejakú syntax, naťukáš a hotovo. V praxi to tak nefunguje takmer nikdy. Musíš vedieť hľadať chyby vo svojom kóde a hlavne ich opravovať. O optimalizácii radšej nenapíšem nič, lebo by si sa už urazil.


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
"tag menu", alebo "Tag cloud"

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 07.11.2010 18:10 | "tag menu", alebo "Tag cloud"

http://www.galeria.navrchol.sk/tagcloud.php
ten tag cloud je nekompatibilny s operou? :lol:


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.08.10
Prihlásený: 10.12.17
Príspevky: 86
Témy: 14 | 14
NapísalOffline : 08.11.2010 15:51 | "tag menu", alebo "Tag cloud"

Marek Adamec píše:
Moja predstava je taka ze si budem moct pridavat klucove slova ku ktorim pridelim link.

Myslis "rucne" alebo cez nejay nastroj resp. administraciu? Ak to chces robit rucne je to robota na 10 minut. Ak cez administraciu tak sa s tym budes musit pohrat. Idealne by bolo slova ukaladat do databazy.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
"tag menu", alebo "Tag cloud"

Registrovaný: 27.09.07
Prihlásený: 31.12.15
Príspevky: 646
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Dubnica nad...
Napísal autor témyOffline : 09.11.2010 9:53 | "tag menu", alebo "Tag cloud"

Ano tie linky si tam chcem davat rucne...


_________________
Notebook: ASUS N750JV: Windows 8.1 64bit, Intel(R) Core(TM) i7-4700HQ CPU 2.40 GHz, 12GB RAM (DDR3 1600 MHz), NVIDIA GeForce GT 750M 4GB VRAM + HD Graphics 4600, 750 GB HDD (7200 rpm), Blu-ray Reader.
Smartphone: Samsung Galaxy S5 mini
 [ Príspevkov: 26 ] 


"tag menu", alebo "Tag cloud"



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Klavecnica - pokazené tlačítka "*" "Fn" "S" "L CTRL"

v Externé zariadenia

9

2160

04.12.2009 12:28

vigoss99

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PS4 "Ghosting" alebo "Motion Blur" na TV

v Herné konzoly

14

207

10.08.2017 20:17

V1x

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

"PS Vita" alebo "Nintendo 3DS"

v Herné konzoly

5

204

21.12.2014 12:17

El_Scorpio

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém - presunutie volneho miesta z "D" na "C"

v Pevné disky a radiče

1

530

08.03.2012 13:29

majky358

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Stream SW... "MANYCAM" a problémové "MP4FileLibU.dll"

v Video programy

1

80

02.05.2017 20:15

shiro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

"Primitívna otázka" kód pre menu tlačídlo v HTML :)

v HTML, XHTML, XML, CSS

7

1160

07.08.2009 19:28

AReYco

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

<meta name="KEYWORDS" content=" ">

v HTML, XHTML, XML, CSS

1

441

24.04.2009 14:49

lio

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

router "nejak" blokuje "login" na net

v Siete

5

255

10.11.2011 9:47

martello5

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

redukcia "DVI-I duallink" na "VGA"

v Monitory, televízory a projektory

8

985

27.11.2007 15:30

zajjac

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Herný PC... "Ten" alebo "ten" ?

v PC zostavy

10

672

19.09.2013 17:31

brmbo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

iPhone 3 "E" a "krúžok"

v Smartfóny a tablety

6

489

18.09.2011 22:17

Dzin

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

"Hľadať" v menu

v Redakčné systémy

5

123

30.09.2013 12:42

don jebot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

"Preblikavanie" monitoru - zmena "modov"

v Monitory, televízory a projektory

0

105

25.04.2016 17:55

sliziky

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

USB "device not reconized", alebo mrzne, alebo vyp

v Ostatné

11

1724

20.10.2007 22:25

edoso

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Tablet "len wifi" vs. "wifi & 3G" +- 400 €

v Ostatné

2

109

30.11.2013 21:00

Pavolko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

"flash menu"

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

673

19.07.2009 16:23

Ďuri



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF