Synology DiskStation DS415 +Chcem nejake NASko do 500e bez dph bez diskov, nasiel som toto https://www.alza.sk/synology-diskstation-ds415-d2218334.htmMate s nim niekto skusenosti? Popripade viete odporucit nieco este lepsie co by bola dobra volba? Chcem tam osadit 24TB dat, chcem aby malo moznost SSH pristupu, aby tam bola podpora PHP a SQL. Mate niekto s tym skusenosti? Chcel by som aby mi tam bezali zalohy cez rsync, ale samozrejme chcem aby to bolo aj spolocne ulozisko v celej domacnosti, disky mam vybrate wd red 6tb, neviem ci sa oplati priplatit za wd red plus 6tb. Popripade nieco ine, extremne rychlosti nepozadujem, chcem aby to bolo totalne tiche. Pozri ja som mal custom nas-ka a to ti aj vela ludi poradi splni to rovnaky ucel a za mensie peniaze(freeNAS,xpenology,Open Media Vault,Open Filer,Amahi atd.) napriek tomu som skoncil s ds414+ a som spokojny neviem co vsetko na tom chces ale ta moja ds414+ mi staci na vsetko mam tam 4x3TB v raid5 limituje ma 1Gbit siet nie NASko prehravanie filmov na TV cez siet ako hodinky, appky v mobile funguju super ako aj download station v chrome, iscsi bez problemov je pripojeny k domene spravovanie opravneni je velmi dobre doriesene od povoleni k priecinkom az k povoleniam samotnych apps jedine kde mu dochadza dych je trasnkodovanie videa tam by asi vacsiu sluzbu spravil ten atom quad pokial to ale nepotrebujes... ...
Synology DiskStation DS415 + |