svejk - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 9 [ Vyhľadávanie našlo 264 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: Technológia .NET   Téma: Sokoban V C#


Odpovede: 23
Zobrazenia: 495


@BX:

nevies prosimta ze ktore nastavenie to je presne? hrajkal som sa s tym doteraz a stale to robi to iste, akonahle to prenesem na NB tak sa mi picturebox prekriva z buttonmi a vsetkym ostatnym. neda sa nejak nastavit pozicia buttonov na zaklade pozicie mojho vykreslovacieho pictureboxu? naprikla...

 Fórum: Technológia .NET   Téma: Sokoban V C#


Odpovede: 23
Zobrazenia: 495


zdravim

takze sokobana mam hotoveho.. ked za neho dostanem zapocet tak ho sem uploadnem aby ma niekto nepodozrieval nahodou.

mam ale este jednu malu otazku.. Nastal problem ked som program spustil na inom compe s inym rozlisenim obrazovky. Zrazu bol cely program akoby dole pod pictureboxom, kde ma...

 Fórum: Technológia .NET   Téma: Sokoban V C#


Odpovede: 23
Zobrazenia: 495


private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
{
name = textBox1.Text;
StreamWriter sw = new StreamWriter(Application.StartupPath + "/saves.txt", true);
line = name + ";" + levels.ToString() + ";" + move.ToString();
sw.WriteLine(line, true);
sw.Flush();
...

 Fórum: Technológia .NET   Téma: Sokoban V C#


Odpovede: 23
Zobrazenia: 495


aa este edna otazka...

potrebujem postupne nacitavat subory kde budem mat ulozenu mapku. Mysim tak aby sa vzdy po dokonceni jedneho levelu nacital hned dalsi z ineho suboru. Tie budem mat ulozene ako level1.txt, level2.txt atd... takisto by to malo fungovat na hociktorom pocitaci, teda cesta musi b...

 Fórum: Technológia .NET   Téma: Sokoban V C#


Odpovede: 23
Zobrazenia: 495


zdravim vas opat

tak som sa rozhodol zase trochu pokrocit v mojom projekte.
mapu a vs. ostatne nakonec vykreslujem do pictureboxu, ani neviem preco, no v skole sme to tak robili skoro s kazdou graf. aplikaciou. Funkciu Draw() ktora vykresluje mapu volam vo funkcii Paint v ktorej jej ako parameter ...

 Fórum: Technológia .NET   Téma: zapisovanie do suboru v C#


Odpovede: 1
Zobrazenia: 211


cawte

mam jeden problem ktory neviem vyriesit (je uplne banalny)

chcem zapisat do suboru string pomocou streamwriteru
som si ist ze to cita, lebo v textboxe sa zobrazuje spravna hodnota.
vo vystupnom subore ale nikdy nic nie je...

viete niekto v com je problem

tu je metoda co pouzivam :
private...

 Fórum: Technológia .NET   Téma: Sokoban V C#


Odpovede: 23
Zobrazenia: 495


ok je to vyriesene, problem bol v tom ze form nemal povolene Keypreview

Teraz riesim este jednu vec... potrebujem urobit nejaku kontrolu ze ci je kocka na spravnom mieste(tam kde sa ma dostat). Rozmyslal som ze dam do pola nejake polozky s cislom 3. Cez nejaku funkciu ich suradnice nahadzem do ineh...

 Fórum: Technológia .NET   Téma: Sokoban V C#


Odpovede: 23
Zobrazenia: 495


cawte

tak som sa zase tomu nieco povenoval.. mam spravene vykreslovanie s pola ktore obsahuje polozky ci je kocka stena, krabica alebo nic.
panacika mam jednoduchu klassu co obsahuje iba jeho suradnice int x a int y

teraz uz len urobit pohyby. Myslel som ze to uz je fraska, no narazil som na probl...

 Fórum: Technológia .NET   Téma: Sokoban V C#


Odpovede: 23
Zobrazenia: 495


cawte

nakonec som sa rozhodol urobit si pole obsahujuce polozky typu Kocka ktora obsahuje suradnice a typ kocky (stena, box...)

chcem sa spytat ze ako by ste toto pole najjednoduchsie naplnili. (pre ucely testu..). asi to musim vypisovat po zlozkach ze??
sorry za sprostu otazku.

 Fórum: Technológia .NET   Téma: Sokoban V C#


Odpovede: 23
Zobrazenia: 495


aha, ook problem bol v tom ze som ziadne "prazdno" nevykresloval.. tam kde bola v poli 0 (prazdno) som nic nedaval. tak idem to skusit..

 Fórum: Technológia .NET   Téma: Sokoban V C#


Odpovede: 23
Zobrazenia: 495


OK budem sa teda snazit vytvorit triedy, no prvorada je funkcionalita.

Momentalne to pisem vo windows forms. je to totiz jedine co sme v skole pouzivali a jedine s cim ako tak viem robit. je teda uplne nerealne to napisat vo windows forms?

momentalne mam stav kedy sa mi vykresli bludisko... Proble...

 Fórum: Technológia .NET   Téma: Sokoban V C#


Odpovede: 23
Zobrazenia: 495


OK stale som ale nezistil ze ako ich mam vykreslovat? tomu ze ich suradnice budem mat ako pole atd chapem... neviem len ze akym sposobom mam vlastne vytvorit tie tri tipy kociek a docielit toho aby sa v okne vyobrazili podla toho pola do mapy??

napadlo ma toto: urobim si metodu co bude vykreslovat ...

 Fórum: Technológia .NET   Téma: Sokoban V C#


Odpovede: 23
Zobrazenia: 495


Zdravim

mam do skoly projekt kde je cielom urobit hru sokoban. Ak niekto nepozna tak je to cosi ako toto:https://www.google.sk/search?rlz=1C1SFXN_enSK499SK499&q=sokoban&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.45645796,d.Yms&ion=1&biw=1600&bih=726&um=1&ie=UTF-8&hl=en&tbm=isc...

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: vyladenie programu


Odpovede: 1
Zobrazenia: 213


zdravim

snazim sa urobit jednoduchy program ktory rzdeluje nacitany retazec na jednotlive slova...
potom by som ich velmi jednoducho zoradil podla abecedy..

mam zatial takyto kod z par kontrolnymi vypismi.. program mrzne, neviem preco
poradte mi kde mam chybu..: typedef struct bla {
ch...

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Pointre v Cecku..


Odpovede: 3
Zobrazenia: 458


vysvetlil si to poekne.. diki
dufam ze tu skusku dam..:)

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Pointre v Cecku..


Odpovede: 3
Zobrazenia: 458


zdravim

mam problem s uplknym pochopenim ukazatelou v cecku. Mame s toho zajtra skusku, tak by ste mi mohli niekto napisat par slov o tom..

mam tu jednoduchy program, ktory nerobi to co by mal..:
#include <stdio.h>
#include <stdlib.h>

void prirad (int*ptr)
{
int x = 10;
ptr =...

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: jednoducha kalkulacka


Odpovede: 6
Zobrazenia: 1014


dakujem, na ten enter stale zabudam..

este by som ta prosil o vysvetlenie ohladom jedneho caseu ktory som dorobil. mal by vyrabat mocninu len hlasi ze je zly navratovy typ, no on je dobry tu je ta cast: case'n':
vysledek=mocnina(vysledek, cislo2);
printf("%f", vysledek)...

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: jednoducha kalkulacka


Odpovede: 6
Zobrazenia: 1014


zdravim snazil som sa naprogramovat jednoduchu kalkulacku: #include <stdio.h>
#include <stdlib.h>
#include <string.h>


float cislo1, cislo2;
char operand;
float vysledek;

int main (void){

puts("this is calculator from SVEJK");
puts("===================...

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: nefungujuci fgets


Odpovede: 13
Zobrazenia: 495


hej, to uz som si vsimol.. to som len zabudol zmenit ked som vselico s tym skusal..

naprava neriesi problem..

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: nefungujuci fgets


Odpovede: 13
Zobrazenia: 495


este jednu vec potrebujem...

nebudem davat cely kod.. je dlhy, dam iba cast ktora nefunguje, pritom by podlamna mala...

case 3:


for(int d = 0; d<=7; d++){
pole[d].intcena = atoi(pole[d].cena);
pole[d].intpocet = atoi(pole[d].pocet);

//strcpy(pole[d].int...

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: nefungujuci fgets


Odpovede: 13
Zobrazenia: 495


jeziiis, no tak tomu ver, vobec som si to neuvedomil...:D, mohol som mat o 5 bodou viac..

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: nefungujuci fgets


Odpovede: 13
Zobrazenia: 495


dobre, takze zapocet spraveny... teraz to potrebujem realnesie pochopit.

mali nasa uloha s casti spocivala v nacitani dat zo zuboru do strukturovanej premennej. Robil som to pomocou fgets. ten by mal kurzor vzdy aj premiestnit na dalsi riadok ci?

nacitaval som nasledovne:
typedef struct info...

 Fórum: Chladiče a všetky druhy chladenia   Téma: hlucny notebook


Odpovede: 12
Zobrazenia: 602


mam kompresor, to neni problem.. len to dava strasnyprud vzduchu.. sa boim ze to rozfranforcujem...

 Fórum: Chladiče a všetky druhy chladenia   Téma: hlucny notebook


Odpovede: 12
Zobrazenia: 602


ok otazka este je ci je ta hlucnost skutocne sposobena prachom?? ono teraz uz ventilator obcas bezi aj popri mozzile. nemyslim ze by to mohlo byt prachom.. skor nejaky vyrus sa obavam..

 Fórum: Chladiče a všetky druhy chladenia   Téma: hlucny notebook


Odpovede: 12
Zobrazenia: 602


jo, ale treba to aj rozobrat?? a davat povedzme pastu pod procesor? do akej miery rozobrat??

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: nefungujuci fgets


Odpovede: 13
Zobrazenia: 495


diki moc

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: nefungujuci fgets


Odpovede: 13
Zobrazenia: 495


a funkcia getchar automaticky aj vymaze ten hladany znak \n?

tu moju funkciu som pouzival po prikaze fgets...

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: nefungujuci fgets


Odpovede: 13
Zobrazenia: 495


nakoniec som to robil trochu pochopitelnejsie pre mna a sice touto funkciou: void deleteEnter(char *string) {
char *znak = strrchr(string, '\n');
*znak = '\0';

no a zo scanf som to odstranoval pomocou scanf("%*c");

tomu s tym scanf nerozumiem (nasiel so...

 Fórum: Chladiče a všetky druhy chladenia   Téma: hlucny notebook


Odpovede: 12
Zobrazenia: 602


vycistit tak ze rozobat a povysavat prach ci?

 Fórum: Chladiče a všetky druhy chladenia   Téma: hlucny notebook


Odpovede: 12
Zobrazenia: 602


zdravim mam asus G51J, je super no ked napriklad pozeram video tak sa na nom ventilator strasne rozhuci. podla speedfanu sa zahrieva hlavne grafika. pytam sa ci je mozne nieco s tym urobit. napriklad nejako znizit vykon grafickej karty v urcitom rezime..

dakujem
Stránka: 1 z 9 [ Vyhľadávanie našlo 264 výsledkov ]




© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF