Sú podľa vás tieto Java frameworky najdôležitejšie?Chcem sa opýtať čo si myslíte o týchto frameworkoch. https://itvzdelavanie.wixsite.com/techweb/single-post/2017/10/11/Najdôležitejšie-Java-frameworky-ktoré-sa-oplat%C3%AD-poznať-pred-2018 Ďakujem Nebolo by efektívnejšie opýtať sa autora článku čo tým myslel (...čo ho k napísaniu článku viedlo)?Obecne sú Frameworky väčšine používateľov na ... Podla toho co chces robit a dosiahnut. Bezducho sa ich ucit nema vyznam. Co ale vyznam ma je vediet co ktory z nich dokaze a ulahcuje a podla toho sa, v pripade potreby, zariadit. Dostudovat si to v praci uz nie je taky problem, ak to zamestnavatel ci klient vyzaduje. Su to najpouzivanejsie java frameworky, pri hociakej vacsej aplikacii sa s nimi stretnes. Vsetky vymenovane su brane uz ako standardy. Podľa mňa a mojich dlhoročných skúseností - ak soft (počas inštalácie) čosi potrebuje - siahne si to. Či už je to +++, FrameWork-x - atd.Z toho, aby som si vopred zasieral komp balastom (najmä extrasuperhyper kodekpackmi no aj balastom Mrkvosoftu a iným som hodne dávno vyrástol) Tom, ale toto su veci pre developerov nie uzivatelov, ktore su server sided, neinstaluju sa a toboz nie na uzivatelskom pc.OT: Ale so zasieranim pc vecami s tebou musim suhlasit, toto je vsak nieco ine Ja zas nejak moc nerozumiem veciam mimo - som user, hoci nie celkom tuctový Ten cirkus (tvrdím, že najväčší o... ľudstva po kresťanstve ma donútil občas pohnúť tými dvoma bunkami, čo mi zvýšili) Nebolo by efektívnejšie opýtať sa autora článku čo tým myslel (...čo ho k napísaniu článku viedlo)?Obecne sú Frameworky väčšine používateľov na ...preco sa zapajat do diskusie, o ktorej nemam ani paru?tak ako povedal void/expressado. v praci u nas bezi vacsina vacsich projektov prave na Springu.ak ale planujes teraz googlit Spring Tutorial, tak to je velmi zly zaciatok. skus byt konkretnejsi, co si si od odpovede v tomto vlakne sluboval?co chces docielit?mas nieco odprogramovane?chces sa naucit nieco z Javy?chces rozsirit svoje znalosti nejakym frameworkom? chces robit backend?ma to byt spojene s nejakym template systemom alebo chces tvorit nejaku formu API? unset(array) - iste máš pravdu zo svojho pohľadu. ...
Sú podľa vás tieto Java frameworky najdôležitejšie? |