Ahojte, som PHPckar, zacinam s Javou a programovanim na Android. Chcel by som Vas poziadat o radu ako si spravne navrhnut appku.
Moj problem prakticky spociva v tom, ze neviem, ako pomenuvavat balicky a ako zatriedovat subory do balickov. Na zaciatok som si vyskusal vytvorit appku v ktorej je registracia, login, aktivita po prihlaseni.
Balicky vyzeraju takto:
- com.example.appname: vsetky aktivity a nic ine.
V tomto balicku mam okrem aktivit SignInActivity, SignUpActivity, SettingsActivity (aktivita nastavenia, ktora sa zobrazi po prihlaseni) aj aktivity SignedActivity a SignedFragmentActivity, z nich dedia vsetky aktivity, ktore sa maju zobrazit az po prihlaseni (tieto rodicovske aktivity spravuju sessionId a v konstruktore kontroluju sessionId). Vsetky aktivity po prihlaseni dedia zo SignedActivity a vsetky fragment aktivity, ktore su po prihlaseni dedia zo SignedFragmentActivity. SignedActivity a SignedFragmentActivity je v podstate duplicitny kod, co je chyba, preto sa pytam, ako navrhovat tu strukturu.
- com.example.appname.configuration: Trieda Constants obsahujuca konstanty vyuzivane vsade v aplikacii
- com.example.appname.fragments: Triedy dediace z Fragment objektu
- com.example.appname.REST: REST klient, ktory mi sluzi na posielanie HTTP poziadavok na server
Dalej som nasiel takuto temu na Stackoverflow:
http://stackoverflow.com/questions/1082 ... or-androidMoje otazky:
1. Co hovorite na strukturu, ktoru som vymyslel ?
2. Mate nejake rady alebo clanky ako si appku navrhnut ? Ak to zalezi od konkretnej app, ako by ste rozvrhli ten zaklad co som spominal hore, login/registracia/aktivity po prihlaseni ?
3. Suhlasite s tou temou na Stackoverflow ?
Dakujem za vas cas a rady.