[ Príspevkov: 3 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.12.08
Prihlásený: 29.06.17
Príspevky: 102
Témy: 22 | 22
NapísalOffline : 25.11.2016 11:24 | STOREFRONT slidershow

Zdravím Vás páni.
Máte niekto zaručený tip na to ako pridať slidershow na úvodný page
Skúšal som jeden pred chvíľou a padol celý web :D . Preto by som bol rád za funkčné rady.
Ďakujem pekne


Offline

Užívateľ
Užívateľ
STOREFRONT slidershow

Registrovaný: 21.09.13
Prihlásený: 18.09.19
Príspevky: 2074
Témy: 71 | 71
Bydlisko: Považská By...
NapísalOffline : 25.11.2016 12:35 | STOREFRONT slidershow

Povedal by som že potrebuješ nejake css a html. Čo keby si ukázal čo so skúšal, ako ti padol web? To si pchal html do php či ako?


_________________
Nesnívaj svoj život, ale ži svoj sen.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.12.08
Prihlásený: 29.06.17
Príspevky: 102
Témy: 22 | 22
Napísal autor témyOffline : 25.11.2016 13:02 | STOREFRONT slidershow

ja som to kukal podla jedného návodu a ten odporúčal nasledovné skopírovať do editora témy . add_action( 'init', 'child_theme_init' );
function child_theme_init() {
add_action( 'storefront_before_content', 'woa_add_full_slider', 5 );
}

function woa_add_full_slider() { ?>
<div id="slider">
<?php echo do_shortcode("[metaslider id=XXX percentwidth=100 restrict_to=home]"); ?>
</div>
<?php }

neskôr premenovať XXX id na metaslider ID

Na koľko ja ale nemám child theme len storefront pravdepodobne to padlo kvôli tomu
Chcel by som to na takýto štýl : STOREFRONT slidershow

// Spojený príspevok Sob 26.11.16 11:35

Vyriešené.


 [ Príspevkov: 3 ] 


STOREFRONT slidershow




© 2005 - 2019 PCforum, edited by JanoF