[ Príspevkov: 4 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.02.12
Prihlásený: 26.07.12
Príspevky: 8
Témy: 5 | 5
NapísalOffline : 16.07.2012 18:36 | stlacenie 3 klavecou

pls poradte ked stlacim naraz 3 klaves na klavesnici tak nejde a zacne positas pipat pred niekolko dnami mi to vobec nerobilo :D


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.08.11
Prihlásený: 24.09.18
Príspevky: 2364
Témy: 11 | 11
Bydlisko: Turany/Brno
NapísalOffline : 16.07.2012 18:52 | stlacenie 3 klavecou

Máš tú istú klávesnicu ?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.02.12
Prihlásený: 26.07.12
Príspevky: 8
Témy: 5 | 5
Napísal autor témyOffline : 16.07.2012 18:55 | stlacenie 3 klavecou

hej


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.08.11
Prihlásený: 24.09.18
Príspevky: 2364
Témy: 11 | 11
Bydlisko: Turany/Brno
NapísalOffline : 16.07.2012 18:57 | stlacenie 3 klavecou

Tak potom si si to podla mna len nevsimol.


 [ Príspevkov: 4 ] 


stlacenie 3 klavecou



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

stlacenie nedostupneho tlacidla

v Ostatné programy

0

336

22.03.2009 14:34

mitigate

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Reakcia na stlacenie klávesy

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

4

368

28.04.2012 16:29

Gresthorn

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

reakcia na stlacenie TAB-u

v JavaScript, VBScript, Ajax

16

1129

26.09.2007 20:44

javo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

virtualne stlacenie kláves a myši

v Ostatné programy

0

269

30.05.2013 19:22

Theworstangel

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Autorizacia, odhlasenie a stlacenie tlacidla naspat

v PHP, ASP

3

491

13.03.2007 17:58

kuko



© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF