[ Príspevkov: 3 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.11.06
Prihlásený: 24.07.11
Príspevky: 27
Témy: 11 | 11
Bydlisko: Malacky

Ahojte,
na webe som nasiel super programik, ktory dokaze zistit info o hudobnom subore mp3. Program je jeden exac: mp3info.exe a ak ho otvorite v prikazovom riadku a spustite ho napr s takymito parametrami:
mp3info -p '%S' nejakamp3.mp3

Vypise vam dlzku pesnicky v sekundach.

Na
Kód:
http://www.thescripts.com/forum/thread610900.html
je aj postup ako program vyuzit v php, ale nefici mi to na mojom hostingu....postup vyzera asi takto nejak:
$s = `/path/to/mp3info -p '%S' /path/to/audio-file.mp3`;
echo "Dlzka mp3: ".$s;

myslite ze je mozme aby to vobec islo takto v php?...alebo len moj hosting zakazuje spustat takto nejake exace?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
spustenie konzoloveho programu v php

Registrovaný: 01.01.06
Prihlásený: 23.12.16
Príspevky: 366
Témy: 47 | 47
Bydlisko: TT
NapísalOffline : 28.03.2008 14:37 | spustenie konzoloveho programu v php

aj si si precital co je na tej stranke co si tam dal? S tym exacom ti to asi nepojde.

http://getid3.org/ -> skus toto


_________________
He who laughs last has not yet heard the bad news.
-- Bertolt Brecht

medicine student
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.11.06
Prihlásený: 24.07.11
Príspevky: 27
Témy: 11 | 11
Bydlisko: Malacky
Napísal autor témyOffline : 28.03.2008 16:13 | spustenie konzoloveho programu v php

ale getID3() nevie o mp3 subore aku ma dlzku (cas) ...vie album autora atd.............alebo mylim sa?


 [ Príspevkov: 3 ] 


spustenie konzoloveho programu v php



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Spustenie programu

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

0

729

13.10.2006 9:19

addamz

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

spustenie programu po štarte os

v Operačné systémy Microsoft

4

87

14.10.2013 20:52

4040

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Automaticke spustenie programu pri sterte Win

v Operačné systémy Microsoft

6

371

30.07.2006 19:20

Fenius

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vypnut spustenie programu pri spusteni systemu

v Operačné systémy Microsoft

3

2654

09.06.2011 14:03

igy94

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Spustenie programu po štarte windows 8

v Operačné systémy Microsoft

12

356

07.07.2013 21:09

pitopit

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

spustenie .sh suboru cez php

v PHP, ASP

2

363

19.07.2007 13:19

zero0x

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

php spustenie strankky-prihlasovacie meno

v PHP, ASP

3

391

04.09.2008 22:05

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

spustenie EXE suboru pomocou PHP

v PHP, ASP

4

187

07.02.2014 13:46

neopagan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

spustenie linux scriptu cez php

v PHP, ASP

4

487

20.10.2008 11:50

TommyHot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Spustenie php na serveri z dosu

v Ostatné

2

374

01.06.2008 20:41

haho

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP programátor - PHP, MySQL, jQuery,X)Html/CSS

v Ponuka práce

0

815

02.05.2011 12:08

magicmedia

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vytvorenie suboru php a vlozenie php scriptu

v PHP, ASP

4

928

07.05.2010 14:02

DeiForm

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

spustenie zosiku

v Elektronika

8

494

11.03.2007 21:26

pufi

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

spustenie hry

v Počítačové hry

15

229

14.04.2015 16:24

kofy26

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

spustenie apache

v PHP, ASP

6

279

12.04.2010 9:44

Merlin_sk

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Spustenie OS

v Operačné systémy Microsoft

1

85

30.01.2013 10:50

mirom



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF