[ Príspevkov: 3 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB
NapísalOffline : 05.01.2010 15:48 | sprintf?

php:
Kód:
<h1 class="naglowek">' .sprintf($this->linkPatternWithTitle,$this->siteDomain.$row['categoryNameUrl'] .'/0' .$row['idArticle'] .'-' .$row['articleTitleUrl'] .'.html', $this->clearContent($row['articleTitle']), $this->clearContent($row['articleTitle'])). '</h1>
            <h1 class="naglowek">' .sprintf($this->linkPatternWithTitle,$this->siteDomain.$row['categoryName'] .'/0' .$row['idArticle'] .'-' .$row['articleTitleUrl'] .'.html', $this->clearContent($row['articleTitle']), $this->clearContent($row['articleTitle'])). '</h1>



A chcel by som aby mi vypísalo z DB len "categoryName"


Offline

Užívateľ
Užívateľ
sprintf?

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 05.01.2010 21:14 | sprintf?

no a v com mas problem?


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
sprintf?

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 05.01.2010 21:52 | sprintf?

sprintf je na to, aby si nemusel písať takéto škaredé kódy, skús ten kód trochu skrášliť a možno si rovno odpovieš na svoju otázku. Toto je nečitateľná zmes rôznych znakov, písmen a čísel.


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
 [ Príspevkov: 3 ] 


sprintf?



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Sprintf ?

v PHP, ASP

10

548

07.08.2009 16:21

rooobertek



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF