Obsah fóra
PravidláRegistrovaťPrihlásenie




Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie. [ Príspevkov: 1572 ] Choď na stránku: predchádzajúca 1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ďalšia
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.12.08
Prihlásený: 15.06.22
Príspevky: 18912
Témy: 479
Bydlisko: Považská By...
Príspevok NapísalOffline : 27.04.2014 21:28

A ostatne velke mesta su? Vseky su preplnene a do vsetkych velkych a fungujucich miest idu ludia za robotou. Je to prirodzene, aj zvierata idu prec odtial kde sa narodili ked v inom lese maju 2x tolko zradla..
Bratislavaci su podla toho co tu citam asi dost namysleni.


Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa
Príspevok NapísalOffline : 27.04.2014 21:30

Jasné, že je to prirodzené a normálne, ale ale to nemení nič na tom, že "pôvodní" obyvatelia z toho nie sú nadšení.


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 19.12.08
Prihlásený: 19.04.24
Príspevky: 18726
Témy: 181
Bydlisko: Slovenský G...
Príspevok NapísalOffline : 27.04.2014 21:47

tých pôvodných obyvateľov tam zas až tak veľa nieje... ja to stále budem porovnávať so Švajčiarskom lebo tá krajina vo mne zanechala veľa... ale je to podobné ani v Švajčiarsku Švajčiara nenájdeš ani keby si sa posral.. všetko je tam multikultúra, tak isto v Bratislave nájdeš xyz % ,,prisťahovalcov" a nie pravých Bratislavčanov, ktorý tam žijú po generácie







_________________
ASUS PRIME B550M-A, AMD Ryzen 5 5600, SilentiumPC Fera 3, 2x8GB DDR4 G.SKILL 2x8 GB KIT DDR4 3200 MHz CL16 Trident Z RGB, ASUS Dual RX 6650 XT, Fractal Define Mini C TG, Samsung EVO 970 1TB NVMe, Logitech G305, Logitech K360, iPhone 12 Mini
Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa
Príspevok NapísalOffline : 27.04.2014 21:49

Tak teda nie pôvodných obyvatelov, ale obyvaetelov, ktorí tam žijú od narodenia, aby som sa lepšie vyjadril.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Spravodajstvo (zaujimave info)

Registrovaný: 06.04.08
Príspevky: 4396
Témy: 111
Bydlisko: NR
Príspevok Napísal autor témyOffline : 27.04.2014 22:11

Spartan.Ex píše:
To čo si ty napísal ty je volovina jak mraky. U nás napríklad brali 200 z 1570 a mám kopec spolužiakov zo stredného Slovenska, z výhodu aj ostatných častí. Do školy zobrali proste 200 najlepších, nejade o žiadne normy.

vidis to a o to ide, 200 najlepsi a to je ta norma, treba ist na skolu, ktora cloveka bavi a nie tam, kde sa ide s tym, ze volako prelezes, tak tam nemas co robit, treba sa snazit byt najlepsi. na vysokej skole by mali byt najlepsi, nie ako u nas na slovensku, ze tam ide kazdy debil dneska.


Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa
Príspevok NapísalOffline : 27.04.2014 22:23

Neznasam to mesto, lebo ludia ktori tam ziju, si myslia, ze su nieco viac. To iste v Prahe, kde si myslia ze su ovela viac ako ostatni cesi, nehovoriac o Slovakoch. A aj ked nastastie mam vzdelanie na to, aby som sa pohyboval v kruhu ludi, ktori su mentalne vyspelejsi a vedia sa spravat, tak debilom sa neda vyhnut a nemam chut stretavat vytreteho bratislavcana alebo prazaka vsade, kde sa pohnem. Pritom ak pojdeme zase dalej, tak pre Nemca je prazak, alebo nejaky chudak z Bratislavy take iste hovno, ako pre Prazaka Slovak, atd... Akurat, ze v zahranici su ludia uz dalej, viac zvyknuty na multikulturnu a multinarodnu spolocnost a nedavaju to ostatnym tak pocitit. Ale Slovaci a Cesi, majstri sveta vo vsetkom a najme debilni, zavistlivi, neprajni ludia by jeden druheho utopili v lyzicke vody.

Vid priklad: Vychodniar mi kradne pracu... Tak ked si taky majster sveta, tak rob tu pracu tak dobre, aby namiesto teba ziadneho vychodniara nevzali. Ak namiesto teba vezmu vychodniara, tak bol asi lepsi, ziadnu pracu ti neukradol.

Zaprdena Bratislava, kde je vrcholom mestskej dopravy smradlavy trolejbus bez klimy, alebo 35 rocna elektricka, to je fakt vysnivane mesto pre zivot kazdeho cloveka. Cesty ako tankodrom s kolajami ze auta suchaju naraznikmi. Lebo vraj jazdi vela aut, tak preto su tie cesty take. Toto hovoria ludia a obhajuju cestarov. Bol som v Parizi, vo Frankfurte, v Koline, kde je premavka "trosku" vacsia ako v BA a nikde tu nie su na krizovatkach 10cm vysoke vydute miesta...
Ak by tam nebolo tolko pracovnych prilezitosti, kazdy sa na take mesto vykasle. V nicom sa to nelisi od Kosic, akurat ze tam je menej ciganov. Inak rovnaka spina, bordel, rozbite chodniky. Europske mesta su na uplne inej urovni.


Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa
Príspevok NapísalOffline : 27.04.2014 22:26

Ako mne osobne to nevadí, ja som sa dostal bez problémov, ale nedostalo sa kopec mojich kamarátov z Bratislavy a okolia, zato mám kopec spolužiako z okolia... osobne je mi to jedno, ale keď povieš niekomu, koho práve nezobrali na školu že je treba sa snažiť byť najlepší, asi to bude slabá útecha...
Mňa sa osobne to s tou prácou a školami, čo som opisoval ako hlavný dôvod toho, prečo Bratislavčania nemajú iných Slovákov netýka, dokonca mi vyhovuje, že ludia z ostatných častí Slovenska sú ochotní pracovať za menej, mňa viac trápia iné problémy spojené s preludnením Bratislavy.
Daron bodaj by mali všetci taký názor ako ty.


Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa
Príspevok NapísalOffline : 27.04.2014 22:35

So skolami to je uplne scestne. To nie je skola pre bratislavcanov. Skolka, zakladna skola, to mozno hej, vtedy mozu byt nastvani. Ale vysoka skola musi poskytovat svoje sluzby vsetkym ludom, ved potom by kazde mesto muselo mat vsetky typy skol...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Spravodajstvo (zaujimave info)

Registrovaný: 06.04.08
Príspevky: 4396
Témy: 111
Bydlisko: NR
Príspevok Napísal autor témyOffline : 27.04.2014 22:36

Presne tak Daron, teba len tak lahko nikto nepresti, lebo ti to dobre mysli.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Spravodajstvo (zaujimave info)

Registrovaný: 23.03.09
Príspevky: 3043
Témy: 49
Bydlisko: Trnava
Príspevok NapísalOffline : 27.04.2014 22:36

Ved ho aj kazdy ma...len clovek musi z niecoho zit, tak ide za pracou, ked praca nejde za nim...Utecha neutecha, ked ich nevzali, tak na to zrejme nemali, tak to uz v zivote chodi, vyhrava ten lepsi (v lepsom pripade, v horsom vyhrava ten kto da vacsiu obalku)...Podla mna je normalne, ze ludia cestuju do skoly, nebude predsa Janko Mrkvicka z Dolneho Lopasova cakat kym mu v dedine postavia univerzitu... :rolleyes:


Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa
Príspevok NapísalOffline : 27.04.2014 22:41

Jasné, s VŠ máte pravdu, nenáražal som ani tak na to, že ostatní zvyšujú konkurenciu v BA, skôr na to, že ostatní majú možnosť relatívne lahko (aj keď asi nie úplne lahko, ale predpokladám, že ešte lahšie ako v BA) sa dostať na VŠ v mieste kde bývajú, lebo zo západu na východ pôjde študovať málokto.
Aby ste ma nechápali zle: ja to beriem tak ako to je, nezamýšlam sa nad dôvodmi ani nejakou morálnou stránkou ani ničím iným... faktom zostáva, že Bratislavčanom by sa bez množstva pristahovalcov a bez ostatku Slovenska žilo lepšie, bez ohladu na to, či si to zalúžia, alebo nezalsúžia, či to sú alebo nie sú dobrí ludia alebo či Bratislava je alebo nie je pekné mesto.


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Spravodajstvo (zaujimave info)

Registrovaný: 08.08.09
Príspevky: 12449
Témy: 39
Príspevok NapísalOffline : 27.04.2014 22:49

Spartan.Ex píše:
na všetky VŠ by sa u vás hlásilo "milión" ludí a celkovo boli u vás všetky negatíva spojené s preludnením.

Spartan.Ex píše:
nenáražal som ani tak na to, že ostatní zvyšujú konkurenciu v BA, skôr na to, že ostatní majú možnosť relatívne lahko (aj keď asi nie úplne lahko, ale predpokladám, že ešte lahšie ako v BA) sa dostať na VŠ v mieste kde bývajú


Spartan s tebou radosť diskutovať, čo strana, to úplne iný názor
Za to, že v BA sú vysoké školy všetkých možných druhov to ešte neznamená, že je to tak v každom meste.

Spartan.Ex píše:
faktom zostáva, že Bratislavčanom by sa bez množstva pristahovalcov a bez ostatku Slovenska žilo lepšie

Ale no, myslel som, že z tohto názoru ťa už vyliečil Ominous na predchádzajúcej strane, ty nadradená rasa







_________________
always is always wrong
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Spravodajstvo (zaujimave info)

Registrovaný: 06.04.08
Príspevky: 4396
Témy: 111
Bydlisko: NR
Príspevok Napísal autor témyOffline : 27.04.2014 22:52

Spartan.Ex píše:
Bratislavčanom by sa bez množstva pristahovalcov a bez ostatku Slovenska žilo lepšie, bez ohladu na to, či si to zalúžia, alebo nezalsúžia, či to sú alebo nie sú dobrí ludia alebo či Bratislava je alebo nie je pekné mesto.

tak to ano, to kazdemu ale to by si ani ty nemohol vytiahnut paty z tvojho mesta aby si niekoho neotravoval. je to tak ako je.


Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa
Príspevok NapísalOffline : 27.04.2014 23:07

No šak áno, lenže to že by sa Bratislavčanom žilo bez ostatku Slovenska je fakt... vysvetloval som prečo na predošlej strane t.j. preto, že napríklad teraz vládne strana, ktorú zvolil ostatok Slovenska a v BA mala mizivé %, Bratislavčania plati väčšinu daní, ktoré sa míňajú mimo Bratislavy... tých dôvodov je vela. Ja nehovorím, že mám v sebe nejakú nenávisť voči občanom mimo Bratislavy, len opisujem, aká je situácia, ja keď po parlamentných volbách som si fakt hovoril, že najlepšie by bolo odtrhnúť sa. Keby sa v Bratislave míňali všetky dane bratislavčanov a prerozdelovali by ich ludia zvolení len Bratislavčanmi, žilo by sa tu na normálnej európskej úrovni. Znova opakujem - len opisujem ako to je, nič nohodnotím ani nevynášam závery.


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Spravodajstvo (zaujimave info)

Registrovaný: 08.08.09
Príspevky: 12449
Témy: 39
Príspevok NapísalOffline : 27.04.2014 23:16

Veď keď v BA žije najviac obyvateľov a majú podľa rôznych štatistík najvyššie platy, tak samozrejme, že platia najviac daní (celkom ľahká matematika btw.) - kde sa míňajú peniaze, je druhá vec - štátny rozpočet je preto ŠTÁTNY, lebo sa "míňa" na celom území krajiny.
[irony]To nech sa Turiec vyčlení zo slovenska, máme tu dostatok poľnohospodárskej pôdy, najlepšiu pitnú vodu, akú som mal zatiaľ šancu ochutnať, znova otvoríme Martinský pivovar, mliekarne, pekárne, obnoví sa výroba tankov a traktorov v ZŤS a bude nám sveta žiť![/irony]
A odkiaľ by tí chudáci politici riadili celú krajinu, keby sa Bratislava odtrhla, ha?







_________________
always is always wrong
Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa
Príspevok NapísalOffline : 27.04.2014 23:24

No veď o to ide. Platia (dovolím si pričleniť - teda platíme) dane, ktoré sa minú na ročný rozpočet nejakej dedinky na východe, pričom to rozdelí vláda, ktorú v BA takmer každý neznáša. Z môjho problému je práve to problém - že je to štátny rozpočet. Potom prídu parlamentné volby a ja zistím, že tu budem musieť zase 4 roky trpieť vládu, ktorú zvolil zvyšok Slovenska a že v malom/strednon podnikaní tú vládu trpím každý deň, to mi môžete veriť + peniaze aj z mojich daní sa míňajú na ludí ktorí takú vládu zvolili, teda dá sa povedať, že mi robia zle a ešte sa aj tešia z toho, že mi tá vláda škodí (viď registračné poplatky na autá). Nemôžete sa čudovať, že mám k tejto téme také názory, aké mám.


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Spravodajstvo (zaujimave info)

Registrovaný: 08.08.09
Príspevky: 12449
Témy: 39
Príspevok NapísalOffline : 27.04.2014 23:29

Sa tváriš ako najväčší spasiteľ a všetci by sme mali okamžite začať s blahorečením, že svojím malým/stredným podnikaním zachraňuješ každý rok tisíce životov ľudí v nejakej dedinke, ďeľako na výhode a pritom sa tu v téme hneď vedľa rozplývaš , či máš kúpiť svoje 125465te auto s V8, V10, alebo LEN V6.
Ostatní neplatia dane? Ostatní neplatia registračné poplatky? Ostatní sa nesnažia živoriť aspoň z ruky do huby?







_________________
always is always wrong
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Spravodajstvo (zaujimave info)

Registrovaný: 10.02.08
Prihlásený: 11.04.24
Príspevky: 5121
Témy: 92
Bydlisko: Bratislava
Príspevok NapísalOffline : 27.04.2014 23:31

no keby tie peniaze z dani isli do statneho rozpoctu, tak by to bolo super. Bohuzial to tak nieje.
Presne cisla som zabudol, ale viem že asi 70% z dane z prijmu FO ide do rozpoctu obce/mesta podľa trvaleho pobytu (teda mimo BA).
Dalsich cca 25% ide do rozpoctu VUC (samospravneho kraju) podla trvaleho pobytu (tiez mimo BA).
A iba tych zvysnych asi 5% ide do statneho rozpoctu, a z tohto podielu dostane bratislava mozno nejake desatiny percenta.

Proti "CPčkarom v BA" nemam absolutne nic, vlastne som si na nich na VŠ uz aj zvykol, nikto predsa nemoze za to kde sa narodil.
A ked sa niekto narodi niekde "na lazoch" tak to neznamena ze je dopredu odsudeny na pracu vylucne v jeho regione.
Akurat to prerozdelovanie prostriedkov z dani z prijmu mi prijde nespravodlive. Dane by sa mali platit tam, kde clovek pracuje, a nie podla trvaleho pobytu.







_________________
CPU: Intel i7 920 CPU Cooler: Noctua NH-D14 MB: GigaByte EX58-USB3 RAM: DDR3 Kingston 3x2GB 1333 SSD: Samsung SSD 840 250GB HDD1: Samsung Spinpoint F3 1000GB HDD2: Samsung Spinpoint F3 1000GB GPU: Sapphire HD4890 PSU: Corsair 750 Watt TXEU Case: Lancool K62 - Red Dragon Window Edition Fan regulator: Scythe KM02-BK-5.25" Kaze Master Ace - Black OS: Windows 10 Home x64 Monitor: Samsung P2450H 24" Mouse: A4tech Bloody V3 Keyboard: Logitech K750
Receiver: Yamaha RX-V365 Notebook: Apple Macbook Air 13" 128GB 2013 Mobile: iPhone SE 64GB Space Gray
Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa
Príspevok NapísalOffline : 27.04.2014 23:32

killer píše:
Sa tváriš ako najväčší spasiteľ a všetci by sme mali okamžite začať s blahorečením, že svojím malým/stredným podnikaním zachraňuješ každý rok tisíce životov ľuďom v dedinke, niekde ďeľako na výhode a pritom sa tu v téme hneď vedľa rozplývaš , či máš kúpiť svoje 125465te auto s V8, V10, alebo LEN V6.
Ostatní neplatia dane? Ostatní neplatia registračné poplatky? Ostatní sa nesnažia živoriť aspoň z ruky do huby?

To by bol ešte ten lepší prípad. Monentálne malý a stredný podnikatelia, ktorým štát skutočne vďačí za väčšinu daní (môžeš sa tomu smiať kolko chceš), akurát tak napĺňa vrecká sponzorov, pretože "ludia v dedinkách niekde ďaleko na východe" (úmeselne to píšem do " ") zolili tú vládu.
Nie, ostatní skutočne neplatia takmer žiadne dane oproti bohatým, (traduje sa, že 10% najbohatších platí 90% všetkých daní), predpokladám, že registračné poplatky za autá s motormy s vysokým výkonom ich asi tiež moc netrápia a ako poznám mentalitu Slovákom ešte sa aj celkom tešia, že tí zazobanci zaplatia za tie rýchle autá viac. Tí ludia musia pochopiť, že kým sa nebudú mať dobre domáci podnikatelia, nebudú sa mať dobre ani oni.
sysel toto rozdelenie sa mi nezdá, to by niektoré obce vyslovene skrachovali + potom sú tu investíce ako dialnice a podobne.


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Spravodajstvo (zaujimave info)

Registrovaný: 08.08.09
Príspevky: 12449
Témy: 39
Príspevok NapísalOffline : 27.04.2014 23:42

Máš pocit že sa smejem? O stave podnikateľského prostredia na Slovensku mám informácie z prvej ruky ale hádzať vinu na iného, najlepšie na niekoho žijúceho na východ od najmegaväčšej hlavnej dediny - že zavinil tvoje "ťažké problémy a biedu" (úmyselne píšem do " ") to robia len zbabelci.
Ešte horšie je, že aj keď máš možno v niečom pravdu, tvoja "konštruktívna kritika" (opäť úmyselne v " ") je úplne mimo a tým to úplne zabiješ. Akože komu by skutočne pomohlo, keby sa aj nejaký kraj oddelil od zbytku republiky?







_________________
always is always wrong
Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa
Príspevok NapísalOffline : 27.04.2014 23:55

No a kto to teda zavinil? Ja som Smer nevolil, väčšina Bratislavského kraja tiež nie. Ja tú zodpovednosť nevyvodzujem voči nikomu osobne, ale faktom je, že Smer volili ludia na východ od Bratislavy. Komu by to skutočne pomohlo... tak myslím, že Bratislavčanom by pomohlo, keby mohli riadiť sami seba politicky nezávisle od ostatku Slovenska, minimálne z toho pohladu si myslím, že by to luďom momnetálne žijúcim v Bratislave velmi pomohlo.


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Spravodajstvo (zaujimave info)

Registrovaný: 08.08.09
Príspevky: 12449
Témy: 39
Príspevok NapísalOffline : 28.04.2014 0:01

A počkaj, keď prídeš na to, že názov a farba "vládnúcej" politickej strany vôbec nie sú dôležité. Tu vládnu aj tak úplne iné skupiny, či tam bude smer, alebo ferko z hornej-dolnej. Lenže tebe niečo vysvetľovať, aaaach.







_________________
always is always wrong
Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa
Príspevok NapísalOffline : 28.04.2014 0:05

Ja to samozrejme chápem velmi dobre, ale aj tak je Smer jednoznačne to najhoršie čo si pamätám.


Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa
Príspevok NapísalOffline : 28.04.2014 8:56

Ani ja som nevolil smer, preco by som mal zit v odtruhnutej "komunistickej" smerackej casti SR? Chcem ist tiez do BA...


Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa
Príspevok NapísalOffline : 28.04.2014 9:21

Ako som písal, neviním nikoho konkrétne, len konštatujem, že vládne strana, ktorú väčšina Bratislavčanov nechce.


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Spravodajstvo (zaujimave info)

Registrovaný: 08.08.09
Príspevky: 12449
Témy: 39
Príspevok NapísalOffline : 28.04.2014 9:35

A všetci nebratislavčania ju chcú?







_________________
always is always wrong
Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa
Príspevok NapísalOffline : 28.04.2014 9:38

Nie, ale rozhodne sa nedá hovoriť o takom %.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Spravodajstvo (zaujimave info)

Registrovaný: 02.12.06
Prihlásený: 11.04.24
Príspevky: 690
Témy: 35
Bydlisko: Rimavská So...
Príspevok NapísalOffline : 28.04.2014 11:55

možno keby bola v 2012 100% účasť tak by Smer nevyhral







_________________
Math is the best!
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Spravodajstvo (zaujimave info)

Registrovaný: 23.03.09
Príspevky: 3043
Témy: 49
Bydlisko: Trnava
Príspevok NapísalOffline : 28.04.2014 17:19

Spartan.Ex píše:
Ja to samozrejme chápem velmi dobre, ale aj tak je Smer jednoznačne to najhoršie čo si pamätám.

To bude asi tym ze mas, 19 ci kolko, takze si toho moc veru nepamatas :-)


Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa
Príspevok NapísalOffline : 28.04.2014 19:04

Akurát Mečiara si nepamätám.


Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie. [ Príspevkov: 1572 ] Choď na stránku: predchádzajúca 1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ďalšia


Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. Spravodajstvo (zaujimave info)

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2, 3, 4, 5 ]

v Kultúra, umenie, filmy, hudba, história, média

130

4347

05.06.2015 13:04

joopan Zobrazenie posledných príspevkov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. YouTube chce po videu ovládnuť spravodajstvo

v Novinky

3

574

22.05.2008 14:54

Triminka Zobrazenie posledných príspevkov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. Zaujímavé odkazy

v Audio programy

4

2374

10.11.2014 14:00

lucifer666x Zobrazenie posledných príspevkov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. Zaujímave stránky

v Smartfóny a tablety

1

1048

29.05.2019 2:47

JanoF Zobrazenie posledných príspevkov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. Zaujímave stránky

v JavaScript, VBScript, Ajax

0

476

02.02.2020 18:40

JanoF Zobrazenie posledných príspevkov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. Zaujímavé odkazy

v Ostatné operačné systémy

0

1665

25.01.2009 23:24

JanoF Zobrazenie posledných príspevkov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. Zaujímave stránky

v HTML, XHTML, XML, CSS

1

3347

22.03.2020 20:25

JanoF Zobrazenie posledných príspevkov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. Zaujímave stránky

v PC zostavy

1

2174

24.09.2016 11:50

Miso122 Zobrazenie posledných príspevkov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. zaujimave riesenie

v Modifikácie, návody a projekty

11

1828

07.08.2006 4:08

jayrro Zobrazenie posledných príspevkov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. Zaujímavé odkazy

v Video programy

3

2807

02.04.2013 14:37

JanoF Zobrazenie posledných príspevkov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. Zaujímavé odkazy

v Ostatné programy

11

5228

14.09.2011 1:07

JanoF Zobrazenie posledných príspevkov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. Zaujímavé dokumenty

v Kultúra, umenie, filmy, hudba, história, média

1

513

01.09.2019 17:32

patro16 Zobrazenie posledných príspevkov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. Zaujímave stránky

v Databázy

0

1006

18.05.2015 17:19

JanoF Zobrazenie posledných príspevkov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. Zaujimave taktovanie

v Biosy a ladenie výkonu

10

1300

12.09.2007 14:20

Ingenium Deerro Zobrazenie posledných príspevkov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. Zaujímavé odkazy

v Grafické programy

5

2061

15.01.2014 18:02

Cako_SK Zobrazenie posledných príspevkov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. PC zostava (zaujímavé)

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2, 3 ]

v PC zostavy

83

4532

11.01.2009 14:25

Jaro Zobrazenie posledných príspevkov


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Skočiť na:  

Powered by phpBB Jarvis © 2005 - 2024 PCforum, webhosting by WebSupport, secured by GeoTrust, edited by JanoF
Ako väčšina webových stránok aj my používame cookies. Zotrvaním na webovej stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.
Všeobecné podmienky, spracovanie osobných údajov a pravidlá fóra