[ Príspevkov: 5 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.05.13
Prihlásený: 08.07.19
Príspevky: 35
Témy: 15 | 15
NapísalOffline : 31.05.2019 12:55 | Spocitanie casov z databazy

Zdravím,

potrebujem pomoct s php scriptom. Taham data z databazy format datetime a potrebujem ich zratat dokopy a vypisat ako format time (hh:mm).
Priklad:

03:32:17
2019-05-29 12:12:32 2019-05-29 15:44:49

02:17:58
2019-05-30 13:37:15 2019-05-30 15:55:13

07:56:43
2019-05-30 05:40:32 2019-05-30 13:37:15

03:56:02
2019-05-28 22:12:39 2019-05-29 02:08:41

01:47:52
2019-05-30 17:17:12 2019-05-30 19:05:04

09:57:18
2019-05-29 16:57:24 2019-05-30 02:54:42

Prvy datum je zaciatok druhy koniec. Dokazal som si z kazdeho zazanmu vypocitat rozdiel medzi zaciatkom a koncom (cas nad datumom) ale teraz potrebujem vsetky tie casy spocitat dokopy no zabite ma neviem ako nato. Vyber z databazy mam cez while.

Dakujem za kazdu radu/pomoc.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Spocitanie casov z databazy

Registrovaný: 21.09.13
Prihlásený: 17.08.19
Príspevky: 2074
Témy: 71 | 71
Bydlisko: Považská By...
NapísalOffline : 31.05.2019 13:10 | Spocitanie casov z databazy

Zmeň tie časy na sekundy a spočítaj


_________________
Nesnívaj svoj život, ale ži svoj sen.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.12.18
Prihlásený: 17.08.19
Príspevky: 84
Témy: 2 | 2
Bydlisko: Aalborg, De...
NapísalOffline : 31.05.2019 13:49 | Spocitanie casov z databazy

brani ti nieco spocitat to uz priamo v db? ak pouzivas mysql tak pozri time_diff a sum


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.05.13
Prihlásený: 08.07.19
Príspevky: 35
Témy: 15 | 15
Napísal autor témyOffline : 31.05.2019 14:32 | Spocitanie casov z databazy

Dik borci mam to priamo v db super!

Ale teraz mam problem taky, ze z db to dostabem v sekundach cez funkciu gmdate("H:i", $totalTime); si to chcem dat do formatu hh:mm ale ak moj cas je viac ako 24h neukaze mi to.

Napriklad 30hodin 5minut ale iba 6hodin 5minut v podstate ten zvysok.

Neviete este stymto helfnut?

Dost mi to suri tak preto sa rovno pytam.

Dik

// Spojený príspevok Pia 31.05.19 14:39

Uz to mam.

$h = floor($totalTime/ 3600);
$m = floor(($totalTime/ 60) % 60);
$s = $init % 60;


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.12.18
Prihlásený: 17.08.19
Príspevky: 84
Témy: 2 | 2
Bydlisko: Aalborg, De...
NapísalOffline : 31.05.2019 16:56 | Spocitanie casov z databazy

https://stackoverflow.com/questions/8273804/convert-seconds-into-days-hours-minutes-and-seconds
ked to mas uz sekundach tak tu je na to inbuilt funkcia


 [ Príspevkov: 5 ] 


Spocitanie casov z databazy



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Výpis časov prihlásenia užívateľov

v Operačné systémy Microsoft

5

380

11.11.2006 14:59

johny128

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Rozdiel casov v DB

v Databázy

3

491

06.11.2010 16:16

camo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Intel a AMD – cenová vojna ako za starých časov

v Novinky

1

221

14.11.2007 12:44

mimkork

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Spocitanie php+mysql

v Databázy

3

533

23.03.2009 13:01

GoodWill

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

spocitanie obrazkov a foto...

v Ostatné programy

2

181

21.01.2012 16:57

ROCK-express

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Spočítanie hodnôt v databáze

v Databázy

15

1530

25.08.2009 14:40

bmatias

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Spočítanie hodín a minút

v PHP, ASP

8

313

05.08.2018 23:24

SP!DER

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Spočítanie tabsheetov v pagecontroli

v Delphi, Visual Basic

4

811

15.12.2007 19:53

martin90

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Spocitanie sumy z filtrovanej tabulky

v PHP, ASP

1

295

21.12.2009 15:55

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Asm : spočítanie slov ktoré obsahujú IBA čísla

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

2

406

23.03.2010 15:55

crazy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Spocitanie / Zoradenie ($dv['o1'] + $dv['o2']) ?

v PHP, ASP

1

287

13.11.2009 17:31

Jojko001

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zálohovanie databázy

v PHP, ASP

9

401

30.05.2012 20:27

xxx9955

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nastavenie databázy

v Databázy

1

518

06.04.2011 21:31

johnny04501

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

normalizacia databazy

v Databázy

1

1004

23.02.2010 0:14

GoodWill

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Generovanie databazy

v PHP, ASP

2

559

23.02.2007 8:25

mokus

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Kapacita databázy

v Databázy

3

512

20.07.2010 7:45

rooobertek



© 2005 - 2019 PCforum, edited by JanoF