Soundblaster Audigy 2 ZS - restarty - spěcháPo nainstalování výše uvedené zvukové karty se mi vždy při satrtu windows po přihlášení restartuje PC při načítání loga EAX, hodí mi to modrou smrt s Výpis fyzické paměti RAM na disk. Neví někdo čím by to mohlo být?Sestava je MB Gigabyte GA-7VT600, CPU AMD AthlonXP 2200+, RAM 2x512 + 1x 256 MB PC2700, HDD Maxtor 80GB + Seagate 80GB, LAN Realtek, Modem Microcom. OS WinXP profi. Neví někdo kde by mohl být problém? zkus jinou verzi ovládacího softu To vypada ze se ti po startu snazi spustit nejaky ukazkovy program ve kterem je chyba. Jinak se nikde zadne logo EAX pri startu nezobrazuje. Zkus nouzovy rezim nebo neco podbneho. To vypada ze se ti po startu snazi spustit nejaky ukazkovy program ve kterem je chyba. Jinak se nikde zadne logo EAX pri startu nezobrazuje. Zkus nouzovy rezim nebo neco podbneho.V nouzovém režimu je to v pohodě, v normálním režimu se to snaží pustit nějaké logo, nevím jestli je to EAX nebo THX nebo něco takovýho, je to nějaká animace, při té to vždy spadne. Jestli vis jak se ta animace jmenuje tak ji zkus v nouzovem rezimu prejmenovat spousteci soubor. Jestli vis jak se ta animace jmenuje tak ji zkus v nouzovem rezimu prejmenovat spousteci soubor.To bohužel netuším, ani v po spuštění ani přes konfiguraci systému ji nenajdu :sad: Jasne je z bude v C:\Program Files\Creative ale kde presne to netusi protoze jsem to procistil a instalovat nanovo to nebudu. Tak jsem zkusil nainstalovat nějaké beta drivery přímo od creative a zatím to bude dobrý, ale mám strach tam instalovat ty softy k tomu, aby to zase nezačalo dělat. Opravdu se s tím někdo nesetkal? aS:19tfvn49]Pouzi ine ovladace na tu kartu Okrem porcesoru mam totozne kompomenty a robilo mi toto iste, bude to v tom ako ti vravel Woyta, vo Win 2k to ide v pohode ale vo Windows XP je problem :huh: ...
Soundblaster Audigy 2 ZS - restarty - spěchá |