Existuje velke mnozstvo roznych hotovych rieseni, nasiel som aj cez alibabu ci aliexpress podobne rozne
https://www.alibaba.com/product-detail/Ejoin-new-products-32-port-256_60525252971.html?spm=a2700.7724857.0.0.f50a46cbpP04WU&s=p&fullFirstScreen=trueCenovo to je od 128 - 512 SIM (16/32 portov) priblizne od 1000 do 2000usd, link vyssie som dal len prvy co som nasiel.
Pride mi to moc, vediet ze to dokze co chcem a nebolo by to problemove spojazdnit, tak by som do toho siel, ale neviem ci riskovat taku objednavku, kedze k tomu je aj nulova dokumentacia aby to clovek mohol vidiet co to vsetko dokaze. Potreboval by taku konkretnu vec, ze by som mal modem, ktory by mal v sebe nejaky linux a k tomu by sa aj externe dalo pripojit nejaku banku so sim kartami aspon 256 sim kariet by bolo fajn, pomocou modemu by som vedel aktivovat jednu z nich, nepotrebujem mat pristup ku vsetkym, staci mi v danom momente jedna. Nemate niekto s tymto skusenost, pozna niekto nieco take, alebo to videl a vie o tom nieco? Ide mi o to usetrit na tom co najviac, kedze nepotrebujem mat aktivne vsetky tie sim karty, staci mi vzdy len jedna ktoru si zapnem + potrebujem aby modem bol 2G/4G, 2G ale staci, to v nasich koncinach tak skoro neskonci aspon co som si dohladal, 3G ma nezaujima, to ma vraj niekedy byt nahradene uz len 4G, ci to je pravda neviem, neriesim. Nepotrebujem k tomu ani nejake web rozhranie, vsetko by som si to spravil aj sam, len nic take som nenasiel, nemam s tym ani skusenost. Nasiel som takuto
https://www.alibaba.com/product-detail/Cheaper-Online-Payment-Multi-Port-128_1600078426871.html?spm=a2700.7724857.normal_offer.d_title.3d1f14caXSZXWT ale ako to funguje nemam paru, no aj tak je to malo, potreboval by som aspon na 256 SIM kariet nieco take, nepotrebujem ziadne specialne schopnosti, len prepnutie SIM karty a mozny prijem SMS sprav, nic viac ma nezaujima. Tipujem, ze tu s tym nebude mat asi nikto skusenost, ale tak pre istotu, ci nahodou niekto nieco take neriesil, alebo nema s tym nejaku skusenost...