Smartwatch 300€Zdar. Aké smartwatch by ste odporučili? Na bežné nosenie s čo najviac funkciami, z ktorých dostanem nejaké čísla (kroky, tep, spánok, spo2, vo2, atď.), notifikácie nepotrebujem, NFC platby potešia, kvalitné GPS musí byť a nechcem ich nabíjať každý druhý deň a nechcem ani Apple. Zatiaľ sa obzerám po týchto: Garmin Vivoactive 4, Huawei GT 2 Pro, Amazfit GTR 2, TicWatch Pro 3 ale neviem sa rozhodnúť... Ktoré a prečo by ste zvolili? Garmin Ďakujem, to mi naozaj veľmi pomohlo. ja som kupil cez prime day fossil gen 5 za 150e .. podla niektorych reciek su to jedny z naj smartwatchov vo svojej triede, ja som spokojny, vpohode napisem sms na nich bez chyb. ALE problem s android hodinkami na slovensku je taky, ze ti nepojde platit cez NFC lebo google to obmedzil len na asi 20 krajin (tam kde je jazykovo alokovany google), da sa to osefovat tak ze budes mas na nich pernamentne vyplu wifi a na mobile pernamentne zaplu VPNku na nemecku IP a potom to pojde vpohode (da sa to zadarmo, kedtak mi napis a vysvetlom postup).Garmin pay ide vpohode, aj apple pay. Tiez by som vzal Garmin V4. Kvalitne senzory, Garmin Pay, za mna aj v pohode vydrz. Zaujímavé, to som nevedel o tom Google Pay. Budem na to myslieť. Cez týždeň mám v pláne spraviť si v Exceli porovnanie asi 15 hodiniek, nech vyberiem tie najlepšie.Inak ten Garmin Pay som niekde v recenzii videl, že nič moc z pohľadu používania. Že hodinky musíš najskôr odblokovať nejakým pinom... To mi príde ako dosť otravné a zdĺhavé... Neviem ci aj na google pay nemusis mat aktivny klasicky screen lock ako na mobile, bezbecnostny prvok. Google pay potom mozes hodit na jedno z dvoch tlacitok. Garmin pay má pin na první platbu, potom 24h nebo dokud hodinky nesundáš pin zadávat nemusíš...je to easy a hodně návykové ...
Smartwatch 300€ |