Sluchadla Logitech G633 pre Xbox onezdravimzajtra teda vlastne dnes si idem pre nove sluchadla od Logitechu G633 a chcel by som ich pouzit na xbox onechcem vediet ci ste ich uz niekto poculi a ci sa vobec oplatia a taktiez by ma zaujimalo ked podporuju 7,1 kanalovy zvuk ci to bude podporovat aj xbox ked ich pripojim cez klasicky jack a ci uz z vyroby hraju dobre nakolko nastavovanie v programe je asi k nicomu kedze xbox nic taketo nepodporuje. Su to normalne, dost drahe herne sluchadla, co znamena, ze za vela penazi dostanes malo muziky.Ten zvuk priestorovy bude rovnako ako by bol na ktorychkolvek inych sluchadlach bez ohladu na to kolko.kolko su.Inak kedze XOne nema jack, zvuk chces zrejme prenasat cez BT do gamepadu co mu tiez moc nepomoze. ja mam xbox one ktory ma 3,5 jack na ovladaci.tak potom ake sluchadla by ei mi odporucil okrem hyper cloud x do 170 eur? Čo máš proti hyperx cloud? nic su to dobre sluchadla ovsem uz maju nastupcu v podobe creative blaster h7 pripadne h5 maju o triedu vyssi zvuk a tie h5 len o par eur drahsie. cloudy su fobre ale slaby priestorovy zvuk respektive dobry ale zanikaju tie zvuky v priestore. je sice pocut odkial prichadza strela ale neda sa rozoznat ci striela tank alebo pesiak z rocket laucher. hosi ked si v pocitaci v softweri pre skuchadla nastavim akekolvek nastavenia a ulozim ich, budem ich mar ulozene v sluchadlach aj ked ich zapojim ku konzole cez 3,5 jack? mam taky pocit ze to funguje len pri zapojeni cez usb v pocitaci. Ak software pre sluchadla dokaze ovladat tvoju integrovanu zvukovku na zakladnej doske. Mozno.Ak to su ale nastavenia internej zvukovky v sluchadlach, tak to by ti malo ist len cez USB. aha a nevies ako sa to da zistit? mam tieto sluchadla logitech doma na skusku a knim som si stiahol Logitech Gaming Software a ked zapojim sluchadla do pc cez usb a menim nastavenia tak je to poznat na zmene zvuku ale ked ich zapnem cez 3,5 jack do gamepadu na xbox one ( jedina moznost pretoze xbox one nepodporuje sluchadla cez usb) tak zvuk je dost zly vlastne zakladny aky to spravil vyrobca. ...
Sluchadla Logitech G633 pre Xbox one |