slavo285 - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 1 [ Vyhľadávanie našlo 20 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: Optické zariadenia   Téma: Spustanie dvd mechaniky


Odpovede: 0
Zobrazenia: 500


Prosil by som Vás o radu, mám dvd mechaniku LG, ale neviem prečo, ale v poslednej dobe, keď vložím disk, tak mi ho automaticky nenačíta, čaká, kým idem cez môj počítač a rozkliknem dvd mechaniku. Predtým to šlo v pohode. Ako to mám znovu spojazdniť? Vdaka.

 Fórum: Ostatné programy   Téma: Stránkovanie vo Worde


Odpovede: 2
Zobrazenia: 1504


A keď nechcem napr. prvé 3? Mám word 2008

 Fórum: Ostatné programy   Téma: Stránkovanie vo Worde


Odpovede: 2
Zobrazenia: 1504


Vedeli by ste mi poradiť, ako mám upraviť stránkovanie vo Worde, s tým, že mám napr. 4 stránky, ale chcem, aby sa mi číslovanie zobrazovalo iba od stránky 2, stránka 1 bude bez čísla. Problém je v tom, že na tej stránke č. 2 má byť reálne číslo, čiže 2. Skúšal som jedno nastavenie vo Worde, pri form...

 Fórum: Antivíry a antispywary   Téma: Infikovaný súbor


Odpovede: 15
Zobrazenia: 1062


nič??? :cry:

 Fórum: Antivíry a antispywary   Téma: Infikovaný súbor


Odpovede: 15
Zobrazenia: 1062


So Shitom sa neviem spojiť, vedel by mi niekto poradiť ako na ten infikovaný súbor?

 Fórum: Antivíry a antispywary   Téma: Infikovaný súbor


Odpovede: 15
Zobrazenia: 1062


Neviem ho nájsť. pripájam výpis z Pandy

Koniec kontroly Antivírusová kontrola na p... 28.11.2008 20:34:47 Kontrola:
Začiatok kontroly Antivírusová kontrola na p... 28.11.2008 20:33:50 Kontrola:
Aktualizácia Systém aktualizácií 28.11.2008 20:33:33 OK Súbor: Databáza hrozieb
Koniec kontroly A...

 Fórum: Antivíry a antispywary   Téma: Infikovaný súbor


Odpovede: 15
Zobrazenia: 1062


Ani Kaspersky nenašiel nič.

 Fórum: Antivíry a antispywary   Téma: Infikovaný súbor


Odpovede: 15
Zobrazenia: 1062


Urobil som prescan NOD-om. Nič nenašiel

 Fórum: Antivíry a antispywary   Téma: Infikovaný súbor


Odpovede: 15
Zobrazenia: 1062


Lepší antivir ako Panda? Mal som NOD, ten nenašiel kopu vecí, čo mi našla Panda, ani tento súbor nenašiel.

 Fórum: Antivíry a antispywary   Téma: Infikovaný súbor


Odpovede: 15
Zobrazenia: 1062


Nie, neponúkol

 Fórum: Antivíry a antispywary   Téma: Infikovaný súbor


Odpovede: 15
Zobrazenia: 1062


Panda antivir mi ukázala infikovaný súbor.
C:/WINDOWS/ISTALLER/ad4f74_msi.vir(unk_0032)(tbhelper.dll)

Čo s tým mám spraviť, ako to odstrániť? Čo to vlastne je?

 Fórum: Sieťové a internetové programy   Téma: Aky interneto - okolo 1000sk mesacne


Odpovede: 19
Zobrazenia: 548


:D Nejaký zádrhel tam bude. :D :D

 Fórum: Sieťové a internetové programy   Téma: Aky interneto - okolo 1000sk mesacne


Odpovede: 19
Zobrazenia: 548


No teda, ale potom nechápem, prečo je to také lacné, keď je tam obrovská rýchlosť a je to bez obmedzenia. Ja viem, že sa to nedá zaviesť všade, ale aj tak.

 Fórum: Sieťové a internetové programy   Téma: Aky interneto - okolo 1000sk mesacne


Odpovede: 19
Zobrazenia: 548


Ale to potom vychádza nejako málo, nie? Veď nextra má 2048/256 Kbps.Fibernet má prijímanie 15 Mbit/s a odoslanie 1 Mbit/s

 Fórum: Sieťové a internetové programy   Téma: Aky interneto - okolo 1000sk mesacne


Odpovede: 19
Zobrazenia: 548


Túto rýchlosť poznám aj ja. Lenže koľko je to v Kbps? Všetci ostatní poskytovatelia udávajú rýchlosti v Kbps.

 Fórum: Sieťové a internetové programy   Téma: Aky interneto - okolo 1000sk mesacne


Odpovede: 19
Zobrazenia: 548


el mariachi píše:
eh, ja nehovorim o edge alebo o 3g.. preboha hovorim o fibernete :roll: porovnavate neporovnatelne ! preco rovno nespomeniete dialup ??


Vedel by si mi povedať, akú má fibernet od Orange rýchlosť v Kbps?

 Fórum: Ostatné programy   Téma: ako casto defragmentovat?


Odpovede: 20
Zobrazenia: 4871


Kde zohnať také cd? Postup?

 Fórum: Ostatné programy   Téma: ako casto defragmentovat?


Odpovede: 20
Zobrazenia: 4871


Viete mi niekto vysvetliť, čo znamená tá hláška, ktorý som písal vyššie, ako sa toho zbaviť, aby to bolo defragmentované, prípadne je to vôbec potrebné defrag? Mám na to použiť ten O&O defrag?

 Fórum: Ostatné programy   Téma: ako casto defragmentovat?


Odpovede: 20
Zobrazenia: 4871


klasicky cez win

 Fórum: Ostatné programy   Téma: ako casto defragmentovat?


Odpovede: 20
Zobrazenia: 4871


Dal som defragmentovať disk, ale na C: mi po defragmentácii vypísalo toto:
Zväzok (C:)
Veľkosť zväzku = 58,59 GB
Veľkosť klastra = 4 kB
Využité miesto = 49,55 GB
Voľné miesto = 9,05 GB
Voľné miesto v percentách = 15 %

Fragmentácia zväzku
Celková fragmentácia = 11 %
Fragmentácia súb...
Stránka: 1 z 1 [ Vyhľadávanie našlo 20 výsledkov ]




© 2005 - 2019 PCforum, edited by JanoF