[ Príspevkov: 11 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Skusenostami overene trvale prihlasenie

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky

Snazim sa vysperkovat trvale prihlasenie ale stale sa mi uzivatelia stazuju, ze ich casom odhlasuje. A mna vlastne taktiez :oops:

Mam to spravene tak, ze do COOKIES ukladam cislo uzivatla (ID) a vygenerovany nejaky md5 hash z niecoho ..

Do DB zapisujem jeho IP adresu a ten hash..

Ked pride, tak ID z COOKIE sa vyhlada v DB a zisti, ci ten hash a IP pasuje..

Robim nieco zle ? Co pouzivate vy ?


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Skusenostami overene trvale prihlasenie

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96

Dynamická IP v tomto prípade narobí šarapatu. Rovnako ak robíš hash z podpisu user agenta, po aktualizácii sa zmení a prihlásenie už nie je platné. Napríklad môj user agent je momentálne
Kód:
Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.2.3) Gecko/20100415 Ubuntu/10.04 (lucid) Firefox/3.6.3
Všimni si, že sa tam spomína verzia firefoxu aj dátum buildu. To napovedá, že sa to bude meniť veľmi často.


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Skusenostami overene trvale prihlasenie

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
Napísal autor témyOffline : 19.04.2010 17:24 | Skusenostami overene trvale prihlasenie

no, ved prave, ta IP nie je dobra (aj ked ja nemam dynamicku a tiez ma odhlasuje).

User Agenta som nespomenul..

Ty co odporucas ?


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Skusenostami overene trvale prihlasenie

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96

spravit to inak :)


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Skusenostami overene trvale prihlasenie

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
Napísal autor témyOffline : 19.04.2010 22:11 | Skusenostami overene trvale prihlasenie

No fajn, ale ako ? Ja som sem dal moj sposob, ktory nie je moc spolahlivy.

Ty to ako pouzivas ? Staci mi princip, nie kod..


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Skusenostami overene trvale prihlasenie

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96

Priznam sa, ze som to este nepotreboval. Skus pozret zdrojak napr. phpbb.


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Skusenostami overene trvale prihlasenie

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
Napísal autor témyOffline : 21.04.2010 23:54 | Skusenostami overene trvale prihlasenie

Neviem si rady s tym stale.. Stale odhlasuje..

V jednom scripte z netu som nasiel toto:
Kód:
header('Cache-control: private'); // IE 6 FIX

// always modified
header('Last-Modified: ' . gmdate("D, d M Y H:i:s") . ' GMT');
// HTTP/1.1
header('Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate');
header('Cache-Control: post-check=0, pre-check=0', false);
// HTTP/1.0
header('Pragma: no-cache');

Moze to mat na to vplyv ?


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Skusenostami overene trvale prihlasenie

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96

to s cookinami nema nic. To je o userovej cache.
Z coho robis ten spominany hash? IP si odtial vypustil?


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Skusenostami overene trvale prihlasenie

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
Napísal autor témyOffline : 22.04.2010 13:56 | Skusenostami overene trvale prihlasenie

nejake hluposti.. V podstate je jedno z coho je vytvoreny.. Pretoze sa uklada do cookies aj do DB, takze som tam mohol dat aj mt_rand(1,1000000) a fungovalo by to..

Ale prave som doplnil tomu cookies platnost a zda sa mi to lepsie.. Predtym som platnost cookies (cas) nemal zadany.. Myslel som, ze tak bude neobmedzeny..


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Skusenostami overene trvale prihlasenie

Registrovaný: 20.03.08
Prihlásený: 08.03.17
Príspevky: 596
Témy: 149 | 149
Bydlisko: Houston, Texas
Vek: 24

nie, ked nedáš čas, tak platia len do vypnutia prehliadača :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Skusenostami overene trvale prihlasenie

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
Napísal autor témyOffline : 24.04.2010 2:55 | Skusenostami overene trvale prihlasenie

Tak tam bol pes zakopany :D


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
 [ Príspevkov: 11 ] 


Skusenostami overene trvale prihlasenie



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

v praxi overene: ktory kupit i5 4670k vs. fx8350

v Procesory

9

601

14.02.2014 21:15

roobi2

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Trvalé odstránenie hesla

v Operačné systémy Microsoft

6

301

29.09.2013 12:19

Alastor

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

WordPress - nefungujú trvalé odkazy

v Redakčné systémy

1

86

15.03.2017 21:31

trenavar

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP programátor so skúsenosťami v Magento

v Ponuka práce

0

464

16.01.2012 14:59

Plat4M

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Niekto so skusenostami v PANTONE? zn. nevyhnutne

v Grafické programy

1

333

27.11.2011 14:03

shiro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Hlada sa: freelance programator so skusenostami s Facebookom

v Ponuka práce

0

643

07.11.2009 11:48

andrejdwin

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Trvalé vypnutí programu Windows Defender vista

v Operačné systémy Microsoft

11

209

20.03.2016 19:05

holubbn

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Trvalé ukončenie aplikácií bežiacich na pozadí

v Operačné systémy Microsoft

2

1101

06.08.2011 23:24

mimkork

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

prihlasenie

v Operačné systémy Microsoft

3

573

20.01.2006 8:12

michal.h

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prihlásenie

v PHP, ASP

21

684

08.03.2011 23:26

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

prihlasenie

v Databázy

1

710

28.07.2007 15:09

eiger33

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

prihlasenie

v PHP, ASP

4

376

19.04.2011 18:14

Gropi

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

prihlasenie

v PHP, ASP

1

111

17.02.2014 21:57

BX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prihlasenie

v Redakčné systémy

4

394

29.11.2007 16:23

pleso

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prihlasenie

v Redakčné systémy

5

338

12.02.2007 8:46

mokus

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pomoc-prihlásenie

v Ostatné

8

357

13.04.2010 17:29

shaggy



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF