[ Príspevkov: 11 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.02.06
Príspevky: 125
Témy: 35 | 35
NapísalOffline : 30.08.2006 18:36 | skript

cafte.Potrebujem pomoc. POtreboval by som skript na moje forum, ktory by tahal novinky z ineho webu. Ide o hudobne releasy... Je to na viac forach.. Ako to mozem spravit? Vdaka


Offline

Užívateľ
Užívateľ
skript

Registrovaný: 10.04.06
Prihlásený: 05.06.11
Príspevky: 212
Témy: 7 | 7
Bydlisko: Poprad, Slo...
NapísalOffline : 30.08.2006 18:47 | skript

zeptej se xshady-ho :).... si vip tam .. tebe to poskytne .. (mozno) :)


_________________
Hawkeye: Jestli se odsud na chvíli nedostanu, začnu trhat kytky na tapetách. Měl jsem včera sen, že jsem spal, zdálo se mi to a já jsem byl vzhůru.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.02.06
Príspevky: 125
Témy: 35 | 35
Napísal autor témyOffline : 30.08.2006 18:52 | skript

jj, ale potrebujem to co najskor... :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
skript

Registrovaný: 02.07.06
Prihlásený: 18.08.14
Príspevky: 1696
Témy: 137 | 137
Bydlisko: Slovakia - ...
NapísalOffline : 30.08.2006 19:48 | skript

no ak hladas miesto odkial tahat novinky tak si zle zaradil temu a pokial ide o script , tak ja pouzivam <?php include "http://xxx.xxx" ?>


_________________
Zivot je jednoduchy , staci sa rozhodnut a neobzerat sa spat. Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.02.06
Príspevky: 125
Témy: 35 | 35
Napísal autor témyOffline : 30.08.2006 19:59 | skript

javo píše:
no ak hladas miesto odkial tahat novinky tak si zle zaradil temu a pokial ide o script , tak ja pouzivam <?php include "http://xxx.xxx" ?>
Povieš mi o tom trochu viac? :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
skript

Registrovaný: 02.07.06
Prihlásený: 18.08.14
Príspevky: 1696
Témy: 137 | 137
Bydlisko: Slovakia - ...
NapísalOffline : 30.08.2006 20:36 | skript

ked na stanku umiestnis tento kod,

napr:

Kód:
<?php include "http://www.pcforum.sk/index.php" ?>


tak na tvojej stranke sa zobrazi pcforum , jednoduxo akokeby ukradne kod tej stranky a da ho na stranku tebe ,

takztiez ide "vykradat" subory typu .txt, ......

vic info na http://sk.php.net/manual/sk/function.include.php

a myslim ze je este jedna podobna funkcia (require? ) nesom si isty ci je to presne tak


_________________
Zivot je jednoduchy , staci sa rozhodnut a neobzerat sa spat. Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.02.06
Príspevky: 125
Témy: 35 | 35
Napísal autor témyOffline : 31.08.2006 12:47 | skript

hm... trochu bližšie sa nedá? :D


Offline

Užívateľ
Užívateľ
skript

Registrovaný: 02.07.06
Prihlásený: 18.08.14
Príspevky: 1696
Témy: 137 | 137
Bydlisko: Slovakia - ...
NapísalOffline : 31.08.2006 13:22 | skript

Xtr3m píše:
hm... trochu bližšie sa nedá? :D


uz ani newim ako blizssie? newim moc vysvetlovat tak mi nekto pomozte,

jednoduxo to musis vyskusat a poxopis,

na sk.php.net mas o tom citania do konca roka, jednoduxo tu cestu ktoru do toho scriptu zadas ti zobrazi na webe,


_________________
Zivot je jednoduchy , staci sa rozhodnut a neobzerat sa spat. Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
skript

Registrovaný: 26.07.06
Prihlásený: 20.03.16
Príspevky: 1383
Témy: 90 | 90
Bydlisko: Slovakia-Ko...
NapísalOffline : 31.08.2006 15:47 | skript

javo píše:
uz ani newim ako blizssie? newim moc vysvetlovat tak mi nekto pomozte,

my sa radsej divame a smejeme ;)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
skript

Registrovaný: 02.09.05
Prihlásený: 17.11.10
Príspevky: 156
Témy: 1 | 1
NapísalOffline : 05.09.2006 20:25 | skript

Xtr3m píše:
hm... trochu bližšie sa nedá? :D
proste ta fcia include(); ti do tej stranky nacita tu zadanu... napriklad mal by som stranku index.php a niekde v nom by som mal ze :
Kód:
<table>
<tr>
<td>
<?php
include ("http://www.pcforum.sk/index.php");
?>
</td>
</tr>
</table>

no a do tej bunky v tabulke ti nacita http://www.pcforum.sk/index.php cize hlavnu stranku tohoto fora...
myslim ze dost jednoduche... je to nieco ako <iframe> v HTML, ze do tej vnorenej akoby tabulky sa nacita nejaka stranka ktoru mu ty zadas....


Offline

Užívateľ
Užívateľ
skript

Registrovaný: 02.09.05
Prihlásený: 17.11.10
Príspevky: 156
Témy: 1 | 1
NapísalOffline : 05.09.2006 20:25 | skript

Xtr3m píše:
hm... trochu bližšie sa nedá? :D
proste ta fcia include(); ti do tej stranky nacita tu zadanu... napriklad mal by som stranku index.php a niekde v nom by som mal ze :
Kód:
<table>
<tr>
<td>
<?php
include ("http://www.pcforum.sk/index.php");
?>
</td>
</tr>
</table>

no a do tej bunky v tabulke ti nacita http://www.pcforum.sk/index.php cize hlavnu stranku tohoto fora...
myslim ze dost jednoduche... je to nieco ako <iframe> v HTML, ze do tej vnorenej akoby tabulky sa nacita nejaka stranka ktoru mu ty zadas....


 [ Príspevkov: 11 ] 


skript



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Skript

v Ostatné

10

199

09.01.2014 18:38

fikaps

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

skript

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v HTML, XHTML, XML, CSS

35

1524

08.10.2009 23:08

sillyounguy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

countdown skript

v JavaScript, VBScript, Ajax

1

627

31.08.2007 17:26

KaktusBR

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

kalendar skript

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v PHP, ASP

30

1481

30.06.2008 14:06

dadmtb

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

WYSIWYG skript

v JavaScript, VBScript, Ajax

3

784

15.10.2007 19:06

qacer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Oneskoreny skript

v PHP, ASP

3

420

29.08.2009 11:28

Feko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nepripustny skript

v PHP, ASP

15

551

09.03.2008 18:23

djsulo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zacykleny skript

v PHP, ASP

1

291

29.10.2007 20:07

qacer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vyhladavaci skript

v PHP, ASP

15

839

22.10.2008 22:14

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP skript

v PHP, ASP

1

129

02.11.2012 14:05

MasterMatoSK

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Download skript

v Redakčné systémy

4

573

19.12.2006 23:06

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

volna pamat - skript

v Operačné systémy Microsoft

8

328

17.07.2009 19:40

girus

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nejde mi skript:(:(

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

403

05.01.2009 13:53

dessert

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Skript Hibernacia PC

v Delphi, Visual Basic

3

445

03.11.2010 16:54

aoccoa

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Skript na upload

v PHP, ASP

4

373

01.06.2008 13:01

Ded'leg

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP náročný skript

v PHP, ASP

5

161

08.02.2013 21:40

shaggy



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF