[ Príspevkov: 11 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB
NapísalOffline : 20.02.2010 12:45 | Skript sa vykona iba na mojej dómene.

ak mam stranku s nazvom blabla.com tak sa skript vykona iba tu a nike inde.

Kód:
<script type="text/javascript" src="http://blabla.com/1.php"></script>


skusal som to aj cez $_SERVER['HTTP_REFERER'] a porovnavat cez if else ale nic nefunguje to neviem proste dostat (ani cez echo $_SERVER['HTTP_REFERER']) tu stranku z kade sa to nacitava ....

1, http://blabla.com/1.php je stranka z kade sa to nacitava
2, http://hahaha.com/2.php je stranka ktora cez js nacitava php (subor 1.php)

lenze neviem ako dostat (zobrazit) stranku 2


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Skript sa vykona iba na mojej dómene.

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 20.02.2010 12:50 | Skript sa vykona iba na mojej dómene.

$_SERVER['HTTP_REFERER'] funguje, teraz som to skusal. Posli kod, ako overujes toho refererra v 1.php.
Len tak mimochodom :) aky to ma vyznam? Ktokolvek, kto bude chciet ten kod ziskat, si ho skopiruje a pouzije u seba v normalnom .js subore.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB
Napísal autor témyOffline : 20.02.2010 12:56 | Skript sa vykona iba na mojej dómene.

Kód:
$URL=$_SERVER['HTTP_REFERER'];
//echo $URL;
$d=$URL;


if ($d="http://blabla.com/")
{
echo "ok";
}
else
{
     die("?");
}


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Skript sa vykona iba na mojej dómene.

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 20.02.2010 13:06 | Skript sa vykona iba na mojej dómene.

Odporucam naucit sa zaklady programovania :rolleyes:
Kód:
<?php
header('Content-Type: text/javascript'); //zmenime MIME typ, aby prehliadace subor zobrali
if (strpos($_SERVER['HTTP_REFERER'], 'blabla.com') === false) //string nie je v refererovi
{
   die(); //nic nevypisuj
}
?>
//cely JS kod bude tu


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB
Napísal autor témyOffline : 21.02.2010 9:28 | Skript sa vykona iba na mojej dómene.

a co ak niekto cez file_get_contents vykonava moj skript? ako by som to mohol logovat ? teda jeho stranku? skusal som cez
Kód:
<?php
$log="downloads.log";
$fp=fopen($log,'a');

$http_referer=@$_SERVER['http_referer'];

fputs($fp,$REMOTE_ADDR.":".$REMOTE_PORT." - ".$HTTP_USER_AGENT."-".@$http_referer."-".$REQUEST_METHOD."-".$QUERY_STRING."-".$HTTP_ACCEPT_LANGUAGE."-".$REQUEST_URI."\r\n");
fclose($fp);
?>


ale nic to nelogovalo ...


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Skript sa vykona iba na mojej dómene.

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 21.02.2010 9:37 | Skript sa vykona iba na mojej dómene.

Nespoliehaj sa na zapnute register_globals a pouzivaj klasicke $_SERVER premenne. Plus ten index HTTP_REFERER ma byt velkymi pismenami.
Keby si si zapol vypisovanie vsetkych chyb (a odstranil tie zavinace zo skriptu), ako som ti urcite niekedy predtym pisal, videl by si, ze tie premenne nie su definovane:
Kód:
error_reporting(E_ALL);
Plus vlastne ani neviem, ci sa nejake HTTP hlavicky pri file_get_contents posielaju, hlavne o tom Refererovi by som si dovolil pochybovat.
Ako som ale uz pisal, kazdy, kto by mal o tvoj skript zaujem, si ho uplne normalne skopiruje a uplne normalne pouzije vo svojich suboroch, a tvoje logovanie bude na dve veci.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB
Napísal autor témyOffline : 21.02.2010 9:42 | Skript sa vykona iba na mojej dómene.

ok :)

skuska č.2

Kód:

$file = "downloads.log";

$log_ip = 0;

$referer = (!isset($_SERVER['HTTP_REFERER']) || $_SERVER['HTTP_REFERER'] == '') ? 'typed by url' : $_SERVER['HTTP_REFERER'];
$ip = ($log_ip == 1) ? $_SERVER['REMOTE_ADDR'] : false;
$time = date('d F Y');
$user_text  = ($log_ip == 1) ? "On {$time} {$ip}" : "On {$time} a user";
$refer_text = "{$user_text} was referred by {$referer}";
$fp = fopen($file, 'a');
fwrite($fp, "{$refer_text}\n");
fclose($fp);


problem je v tom ze ak nietko pouzije file_get_contents tak sa do suboru s logom zapise "typed by url"


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Skript sa vykona iba na mojej dómene.

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 21.02.2010 9:46 | Skript sa vykona iba na mojej dómene.

Hm, tak teraz som to skusil, ten Referer sa normalne posiela. Pouzivas pri tom file_get_contents celu adresu aj s http://...?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB
Napísal autor témyOffline : 21.02.2010 9:48 | Skript sa vykona iba na mojej dómene.

Kód:
<?php
$homepage = file_get_contents('http://www.test.com/remote.php');
echo $homepage;
?>


puzivam teraz ten č2 skript :)
//teda loguje len "typed by url"
//On 21 February 2010 a user was referred by typed by url


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB
Napísal autor témyOffline : 13.03.2010 14:49 | Skript sa vykona iba na mojej dómene.

Kód:
$f = @fopen("http://example.com/track.php?url=$_SERVER[HTTP_HOST]&path=$_SERVER[SCRIPT_FILENAME]","r");
@fread($f,10);
@fclose($f);

$url = @$_GET['url'];
$path = @$_GET['path'];
$entry_line = "$url | $path
"; //give ENTER to break into new line in text file
 
$fp = fopen("counter.txt","a");
fputs($fp,$entry_line);
fclose($fp);


lenze ja potrebujem ze ak niekto spusti napr. php subor -

<?php
$homepage = file_get_contents('http://example11.com/track.php');
echo $homepage;
?>

tak sa zapise ze z akej to bolo stranky :( a nie cez _GET


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Skript sa vykona iba na mojej dómene.

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 13.03.2010 15:01 | Skript sa vykona iba na mojej dómene.

Teba to este nepreslo? :D $_SERVER['HTTP_REFERER'].


 [ Príspevkov: 11 ] 


Skript sa vykona iba na mojej dómene.



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vylepšenie mojej zostavy - iba AMD, oplatí sa alebo nie?

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v PC zostavy

33

915

14.07.2010 0:01

SKIMAN

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vykona pc zostava napredaj

v Predám

7

259

05.11.2014 13:29

eskal

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zväčšiť pamäť iPhonu zo 16 na 128GB iba za 55€ ? Žiaden problém .. ale iba v Číne

v Novinky

11

636

15.02.2016 15:06

liqua1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

IP konflikt v domene

v Siete

1

231

22.02.2011 14:12

RomanB

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako zriadiť mail na dómene ?

v Domény

5

242

01.12.2014 10:02

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Jabber na vlastnej doméne cez GoogleApps

v Sieťové a internetové programy

0

204

30.09.2010 8:33

MASH

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako nastaviť DNS na platenej domene TK

v Domény

0

740

28.04.2009 15:19

Chooosen

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako si založím Email na svojej dómene ?

v Webhosting a servery

2

211

13.08.2015 15:23

void

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vykoná sa mi aj else časť hoci sa už vykonala if - die mám

v PHP, ASP

11

303

20.10.2010 20:45

davider137

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Microsoft ponúka emailové adresy v novej doméne @hotmail.sk

v Novinky

1

1263

01.02.2010 0:26

Daron

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Kto získa kľúče od miešačky k doméne .sk? Štát a SK-NIC majú dohodnúť novú zmluvu

v Novinky

0

215

23.03.2017 22:01

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Skript

v Ostatné

10

199

09.01.2014 18:38

fikaps

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

skript

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v HTML, XHTML, XML, CSS

35

1524

08.10.2009 23:08

sillyounguy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

skript

v PHP, ASP

10

882

05.09.2006 20:25

programator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Download skript

v Redakčné systémy

4

573

19.12.2006 23:06

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nepripustny skript

v PHP, ASP

15

551

09.03.2008 18:23

djsulo



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF