[ Príspevkov: 8 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.03.07
Prihlásený: 30.05.16
Príspevky: 70
Témy: 29 | 29
NapísalOffline : 02.05.2008 10:34 | select

Kód:
if (!$con)
  {
  die('Could not connect: ' . mysql_error());
  }

mysql_select_db("5008-forum", $con);

$result = mysql_query("SELECT topic_title FROM phpbb3_topics
WHERE forum_id='53'");

while($row = mysql_fetch_array($result))
  {
  echo $row['topic_title'] . "
  echo "<br />";
  }

toto mi nefunguje :(
ešte nadtým mam pripojenie to som sem nedával a potrebujem aby to zobralo z tabulky phpbb3_topics vypísalo témy ( topic_title) ktoré majú forum_id =53


Offline

Užívateľ
Užívateľ
select

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 02.05.2008 10:40 | select

máš tam chybu v echo...

Kód:
while($row = mysql_fetch_array($result))
  {
  echo $row['topic_title'] . "<br />";
  }


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.03.07
Prihlásený: 30.05.16
Príspevky: 70
Témy: 29 | 29
Napísal autor témyOffline : 02.05.2008 10:47 | select

ahá ale stále to nevypíše tuto je celý kód
Kód:
<?php
$con = mysql_connect("udaj","udaj","udaj");
if (!$con)
  {
  die('Could not connect: ' . mysql_error());
  }

mysql_select_db("5008-forum", $con);

$result = mysql_query("SELECT topic_title FROM phpbb3_topics
WHERE forum_id='53'");

while($row = mysql_fetch_array($result))
  {
 echo $row['topic_title'] . "<br />";
  }

?> &nbsp;</td>
          </tr>
         
        <tr>
          <td class="row1" colspan="2" style="padding: 10px">&nbsp;</td>
        </tr>
        <tr>
            <th width="100%">&nbsp;</th>      
          </tr>
            <tr>
              <td class="row1" style="padding: 10px">&nbsp;</td>
           </tr>
            <tr>
                <td class="cat" colspan="2" align="center" valign="center">&nbsp;</td>
            </tr>
           
          <tr>
            <td class="row1" colspan="2" style="padding: 10px">Created by Johny694
              <div class="genmed" style="font-weight: bold; text-align: center"></div>              </td>
          </tr>
</table>
      </p>
   </div>

   <span class="corners-bottom"><span></span></span></div>
</div>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
select

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 02.05.2008 11:00 | select

a nevypíše nič, alebo hodí chybu?
máš napísané dobré názvy? lebo mne sa zdá, že tabulka má mať názov phpbb_topics, bez tej trojky


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.03.07
Prihlásený: 30.05.16
Príspevky: 70
Témy: 29 | 29
Napísal autor témyOffline : 02.05.2008 11:09 | select

no tabulka je phpbb3_topics
potom kolonka topic_title a ešte forum_id
všetko kopírované z db... :) a nevypíše nič ani error ani nič :(


Offline

Užívateľ
Užívateľ
select

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 02.05.2008 11:26 | select

musis tam mat chybu v nazvoch, lebo ked ja si to pustim a iba zmazem tamtu trojku a zmenim nazov db tak to ide :)


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.03.07
Prihlásený: 30.05.16
Príspevky: 70
Témy: 29 | 29
Napísal autor témyOffline : 02.05.2008 12:29 | select

stále to nejde ked si dám do phpmyadmin sql dotaz

SELECT topic_title FROM phpbb3_topics WHERE forum_id='14'
vsetko spraví aj vypíše ale keď to mám v súbore tak to štrajkuje... :(


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 09.02.07
Prihlásený: 26.01.15
Príspevky: 257
Témy: 20 | 20
NapísalOffline : 02.05.2008 13:53 | select

ked ti to v phpmyadmin bezi, chyba musi byt niekde u teba, mas nastavene vypisovanie vsetkych chyb, notice-ov a warning-ov na obrazovku, skus si zobrazit source code v browseri, ci tam nenajdes nieco.
Lebo ja ked tiez na to pozeram, chybu tam nevidim.

forum_id ak je numeric, tak jednoduche uvodzovky v sql query byt nemusia ('53' iba 53). Este raz kontrolovat pripojenie na databazu a nazvy tabuliek a stlpcov.


 [ Príspevkov: 8 ] 


select



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

formular: presun <option> zo <select> do <select>

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

464

28.09.2009 15:27

tomast7

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

SELECT

v Databázy

6

1139

31.08.2006 13:50

tRizzO

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Select

v HTML, XHTML, XML, CSS

3

175

13.09.2012 21:49

1daemon1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

select

v Databázy

8

263

16.03.2012 14:09

zdeniatqo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Select option

v HTML, XHTML, XML, CSS

5

188

06.06.2017 10:12

hatto13

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

select nefunkcny

v Databázy

5

411

07.06.2010 14:08

MisakNo10

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Stromový select

v PHP, ASP

5

260

07.05.2009 19:08

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

SELECT OPTION

v HTML, XHTML, XML, CSS

3

374

06.03.2009 14:34

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

MySQL Select

v Databázy

2

119

07.04.2014 6:52

XOLOO

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

SELECT DISTINCT

v Databázy

1

795

04.01.2009 19:24

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Multi select

v Databázy

1

108

30.05.2013 11:12

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

php select

v PHP, ASP

9

397

14.10.2008 9:24

B.A.X.O

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

select datetime

v Databázy

11

520

03.10.2010 11:06

KViki

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Select script

v JavaScript, VBScript, Ajax

14

378

06.08.2012 23:51

Vojko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zly select

v Databázy

2

258

07.07.2012 19:59

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Komplikovany select

v Databázy

2

317

23.03.2012 16:52

general667



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF