Ahojte, vďaka za reakcie. Internet mám aktuálne pevný LTE do 30 Mbps, čo nie je vôbec veľa, ale fungujem na ňom 3 roky a doteraz som so sekaním problém nemal. Jedine občas, keď bol asi pomalší, tak mi film automaticky znížil kvalitu prehrávaného videa, čo sa po chvíli vždy napravilo. Wi-fi v TV mám vypnutú, idem na ethernet. Používam Netflix, MAX, Skyshowtime, Disney+, Prime. Disney+ a aj MAX majú obsah aj v 4K, doteraz som nemal problém, veď Kong, či Furiosa nie sú prvé novšie filmy, ktoré sú prehrávané určite v 4K čo posledné mesiace pozerám. Skôr mám pocit, že niečo v appke MAX nebude OK a táto nevie video prispôsobiť buď kvalite internetu alebo nastaveniam TV.
Zaplnený disk aktualizáciami nemám, automatické mám vypnuté, v TV mám málo appiek, aktualizujem ich manuálne podľa potreby, dokonca sú vymazané (cez PC) aj niektoré predvolené appky ako Youtube a nejaký TCL shit. Mám vývojarsky režim, kde som už dávnejšie spravil niektoré úpravy nastavenia na zväčšenie plynulosti TV z YT videií. Zatiaľ sekanie pozorujem iba v MAX appke a teraz pri druhom novšom filme, ktorý som si pustil. Pozerám prakticky denne aktuálne na MAXe Shameless a nemám žiaden problém.
|