[ Príspevkov: 23 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 05.11.05
Prihlásený: 17.01.13
Príspevky: 74
Témy: 20 | 20
Bydlisko: Nitra
NapísalOffline : 18.08.2009 22:06 | Script knihovna

Zdravim chcem sa spytat preco mi neuklada udaje do tabulky "vypozicky" dakujem

Kód:
<?php
include("db.php");
$newsrubrics=mysql_query("SELECT * FROM zakaznici");
            while($dr=mysql_fetch_array($newsrubrics)) {
                    $rubrics.='<option value="'.$dr[zakaznikID].'">'.$dr[zakaznik].'</option>';
                }
$sql = mysql_query("SELECT * FROM knihy, autori WHERE autori.autorID = knihy.autorID ORDER BY knihy.knihaID ");
$data = mysql_fetch_array($sql);
while ($data = mysql_fetch_array($sql, MYSQL_BOTH)){
 
$knihaID = $data["knihaID"];
$autorID = $data["autorID"];
$nazovkniha = $data["nazovkniha"];
$nazovautor = $data["nazovautor"];
echo "
<form action='index.php?action=save' method='post' enctype='multipart/form-data' name='post' onSubmit='return chkFormular()'> 
<tr>
<td class='td' style='WIDTH: 150px;'>$nazovkniha</td>
<td class='td' style='WIDTH: 20px;'>$knihaID</td>
<td class='td' style='WIDTH: 150px;'>$nazovautor</td>
<td class='td' style='WIDTH: 20px;'>$autorID</td>
<td class='td' style='WIDTH: 82px;'><select>$rubrics</select></td>
<td class='td' style='WIDTH: 60px;'>
<input type='submit' name='save' class='button'   value='Požičať' /> 
</td>
</form> ";
}
if($_POST['save']) {
 
   mysql_query("INSERT INTO vypozicky ( nazovkniha, nazovautor, zakaznik )
                values( '".$_POST['nazovkniha']."', '".$_POST['nazovautor']."', '".$_POST['zakaznik']."', '' )");   
}
 ?> 


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Script knihovna

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
NapísalOffline : 18.08.2009 22:17 | Script knihovna

Preco si nedavas if(isset($_POST['save'])) ?

Neulozi sa ti to preto, pretoze tieto premenne neprenasas metodou POST. Mozes to spravit tak ze tam das par inputov typu hidden


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Script knihovna

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 18.08.2009 22:20 | Script knihovna

ked sa na to pozries, tak zistis, ze $_POST obsahuje len jeden prvok - submit button... bud tie premenne ukladaj do hidden, session, alebo do klasickeho inputu...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Script knihovna

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
NapísalOffline : 18.08.2009 22:23 | Script knihovna

Skus takto
Kód:
echo "
<form action='index.php?action=save' method='post' enctype='multipart/form-data' name='post' onSubmit='return chkFormular()'> 
<tr>
<td class='td' style='WIDTH: 150px;'>$nazovkniha</td>
<td class='td' style='WIDTH: 20px;'>$knihaID</td>
<td class='td' style='WIDTH: 150px;'>$nazovautor</td>
<td class='td' style='WIDTH: 20px;'>$autorID</td>
<td class='td' style='WIDTH: 82px;'><select>$rubrics</select></td>
<td class='td' style='WIDTH: 60px;'>
<input type='submit' name='save' class='button'   value='Požičať' /> 
</td>
<input type=\"hidden\" name=\"nazovkniha\" value="$nazovkniha">
<input type=\"hidden\" name=\"nazovautor\" value="$nazovautor">
?????????????zakaznik??????????????
</form> ";
}
if(isset($_POST['save'])) {
   mysql_query("INSERT INTO vypozicky ( nazovkniha, nazovautor, zakaznik ) values( '".$_POST['nazovkniha']."', '".$_POST['nazovautor']."', '".$_POST['zakaznik']."', '' )");   
}
 ?>


Ten zakaznik v otazkikoch nahrat potrebnym inputom. Neviem ku comu patri


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 05.11.05
Prihlásený: 17.01.13
Príspevky: 74
Témy: 20 | 20
Bydlisko: Nitra
Napísal autor témyOffline : 18.08.2009 22:31 | Script knihovna

no nejde nejde... toho zakaznikasom riesil tak ze si dam vytiahnut vsetkych zakazznikov a hodil som to do " selectu"


$newsrubrics=mysql_query("SELECT * FROM zakaznici");
while($dr=mysql_fetch_array($newsrubrics)) {
$rubrics.='<option value="'.$dr[zakaznikID].'">'.$dr[zakaznik].'</option>';
}

a potom

<td class='td' style='WIDTH: 82px;'><select>$rubrics</select></td>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Script knihovna

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
NapísalOffline : 18.08.2009 22:39 | Script knihovna

A vypise ti to vsetko(pocitam s tym ze vypis ti funguje)? Skus to doplnit nejak takto:
Kód:
<td class='td' style='WIDTH: 60px;'>
<input type=\"hidden\" name=\"nazovkniha\" value="$nazovkniha">
<input type=\"hidden\" name=\"nazovautor\" value="$nazovautor">
<input type=\"hidden\" name=\"zakaznik\" value="$rubrics">

<input type='submit' name='save' class='button'   value='Požičať' /> 
</td>
?????????????zakaznik??????????????
</form> ";
}
if(isset($_POST['save'])) {
   mysql_query("INSERT INTO vypozicky ( nazovkniha, nazovautor, zakaznik ) values( '".$_POST['nazovkniha']."', '".$_POST['nazovautor']."', '".$_POST['zakaznik']."', '' )");   
}
 ?>


Popripade napis ak ti vypisuje error

apreco ked ukadaj do databazy tak tam mas jeden ' ' navyse?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 05.11.05
Prihlásený: 17.01.13
Príspevky: 74
Témy: 20 | 20
Bydlisko: Nitra
Napísal autor témyOffline : 18.08.2009 22:46 | Script knihovna

oh jo vsimol som si som motak :D

uz to ide len toho zakaznika mi nezapisuje


preto som to dal tak zvlast pretoze ked pridam do dotazu:

$sql = mysql_query("SELECT * FROM knihy, autori WHERE autori.autorID = knihy.autorID ORDER BY knihy.knihaID ");


este vypisat tabulku zakaznikov mi to cele zblbne enviem rpeco


Naposledy upravil SiAdAk dňa 18.08.2009 22:49, celkovo upravené 1

Offline

Užívateľ
Užívateľ
Script knihovna

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
NapísalOffline : 18.08.2009 22:49 | Script knihovna

Ked ti vypise premennu $rubrics tak ti predsa musi ist ulozit do databazy. vloz tam
Kód:
<input type=\"hidden\" name=\"zakaznik\" value="$rubrics">


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 05.11.05
Prihlásený: 17.01.13
Príspevky: 74
Témy: 20 | 20
Bydlisko: Nitra
Napísal autor témyOffline : 18.08.2009 23:04 | Script knihovna

Snacker píše:
Ked ti vypise premennu $rubrics tak ti predsa musi ist ulozit do databazy. vloz tam
Kód:
<input type="hidden" name="zakaznik" value="$rubrics">



no ked to dam takto tak mi to ulozi cele :


Kód:
INSERT INTO `vypozicky` (`kniha`, `autor`, `zakaznik`) VALUES
('Kniha3', 'Autor2', '<option value="1">Zakaznik1</option><option value="2">Zakaznik2</option><option value="3">Zakaznik3</option><option value="4">Zakaznik4</option><option value="5">Zakaznik5</option><option value="6">Zakaznik6</option><option value="7">Zakaznik7</option><op');


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Script knihovna

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
NapísalOffline : 18.08.2009 23:14 | Script knihovna

Aha jasne, a potrebujes ukladat meno ci ID zakaznika?
Mohol by si to spravit tak ze to cele das do formu a optionu das name="zakaznik" , teda ak by si chcel ukadat ID zakaznika, nie?

A na co tam mas napr. enctype='multipart/form-data' alebo action=save ?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 05.11.05
Prihlásený: 17.01.13
Príspevky: 74
Témy: 20 | 20
Bydlisko: Nitra
Napísal autor témyOffline : 18.08.2009 23:17 | Script knihovna

hm id alebo meno .. no enviem co bude lepsie lebo to potom chcem spravit tak ze mi to bude v dalsom scripte vypisovat ktory zakaznik si pozical ktoru knihu


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Script knihovna

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
NapísalOffline : 18.08.2009 23:27 | Script knihovna

Tak chces nieco ulozit a sam nevies co presne :lol: ok, tak mal by to byt asi jedinecny identifikator teda ak dvaja zakaznici nemoznu mat rovnake meno dal by som meno ak mozu dal by som id + mozno pre moje info aj meno


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 05.11.05
Prihlásený: 17.01.13
Príspevky: 74
Témy: 20 | 20
Bydlisko: Nitra
Napísal autor témyOffline : 18.08.2009 23:29 | Script knihovna

no nemozu mat rovnake meno :) ...ja som sa v tom scripte snazil ulozit meno :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Script knihovna

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
NapísalOffline : 18.08.2009 23:35 | Script knihovna

tak preco si v optione daval value="$dr[zakaznikID]" ??? tak z tade odstran to ID daj tomu name="zakaznik" a form potiahni az hore s skus ci ti to pojde


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 05.11.05
Prihlásený: 17.01.13
Príspevky: 74
Témy: 20 | 20
Bydlisko: Nitra
Napísal autor témyOffline : 18.08.2009 23:41 | Script knihovna

uklada to stale tak isto


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Script knihovna

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
NapísalOffline : 18.08.2009 23:42 | Script knihovna

ale to
Kód:
 <input type=\"hidden\" name=\"zakaznik\" value="$rubrics">
odstran zo skriptu


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 05.11.05
Prihlásený: 17.01.13
Príspevky: 74
Témy: 20 | 20
Bydlisko: Nitra
Napísal autor témyOffline : 18.08.2009 23:52 | Script knihovna

ale ved predsa tym sa nic nezmeni pretoze:

Kód:
$zakaznici=mysql_query("SELECT zakaznikID, zakaznik FROM zakaznici ORDER BY zakaznikID");
            while($dr=mysql_fetch_array($zakaznici)) {
                    $rubrics.='<option value="'.$dr[zakaznik].'">'.$dr[zakaznik].'</option>';
             
}




je len na vypis udajov z tabulky


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Script knihovna

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
NapísalOffline : 19.08.2009 0:01 | Script knihovna

Aha, uz mi je to jasne, mas to trosku cudne az teraz som si pozrel cely skript. Pardon, daj tomu selectu name="zakaznik"


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 05.11.05
Prihlásený: 17.01.13
Príspevky: 74
Témy: 20 | 20
Bydlisko: Nitra
Napísal autor témyOffline : 19.08.2009 0:06 | Script knihovna

jo jasne uz to ide diky moc ;)

Kód:
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html dir="LTR" lang="en">                   
  <head>                                   
    <title>       Evidencia kníh v knižnici                               
    </title>                                       
    <meta http-equiv="pragma" content="0">                                       
    <meta http-equiv="expires" content="0">                                       
    <meta name="resource-type" content="document">                                       
    <meta name="distribution" content="global">                                       
    <meta name="author" content="">                                       
    <meta name="copyright" content="">                                       
    <meta name="keywords" content="">                                       
    <meta name="description" content="">                                       
    <meta name="robots" content="NO-INDEX,NO-FOLLOW">                                       
    <meta name="RATING" content="GENERAL">                                     
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">                             
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250" />                         
    <LINK  href="css.css" type=text/css rel=stylesheet>                             
    <table class="table" width='70%'    cellpadding='0' cellspacing='0'>  <H2> Evidencia kníh v knižnici <H2>                                                     
          <tr>                                                               
            <td class="td" style='WIDTH: 150px;' align='left'>Názov knihy</td>                                                               
            <td class="td" style='WIDTH: 20px;'  align='center'>ID</td>                                                               
            <td class="td" style='WIDTH: 150px;' align='left'>Autor</td>                                                                 
            <td class="td" style='WIDTH: 20px;'  align='center'>ID</td>                                                               
            <td class="td" style='WIDTH: 82px;'  align='center'>Zákazník</td>                                                               
            <td ></td>                                                     
          </tr>       
<?php
include("db.php");
$zakaznici=mysql_query("SELECT zakaznikID, zakaznik FROM zakaznici ORDER BY zakaznikID");
            while($dr=mysql_fetch_array($zakaznici)) {
                    $rubrics.='<option value="'.$dr[zakaznik].'">'.$dr[zakaznik].'</option>';         
}
$sql = mysql_query("SELECT * FROM knihy, autori WHERE autori.autorID = knihy.autorID ORDER BY knihy.knihaID ");
$data = mysql_fetch_array($sql);
while ($data = mysql_fetch_array($sql, MYSQL_BOTH)){
 
$knihaID = $data["knihaID"];
$autorID = $data["autorID"];
$nazovkniha = $data["nazovkniha"];
$nazovautor = $data["nazovautor"];
echo "
<form method='post' action='index.php'>
<tr>
<td class='td' style='WIDTH: 150px;'> <input type='hidden' name='nazovkniha' value='$nazovkniha'>    $nazovkniha  </td>
<td class='td' style='WIDTH: 20px;'>        $knihaID</td>
<td class='td' style='WIDTH: 150px;'> <input type='hidden' name='nazovautor' value='$nazovautor'>    $nazovautor  </td>
<td class='td' style='WIDTH: 20px;'>         $autorID</td>
<td class='td' style='WIDTH: 82px;'>  <select name='zakaznik' >$rubrics</select></td>
<td class='td' style='WIDTH: 60px;'>
<input type='submit' name='save' class='button'   value='Požičať' /> 
</td>
</form>   
";
}
if($_POST['save']) {
   mysql_query("INSERT INTO vypozicky ( kniha, autor, zakaznik )
                values( '".$_POST['nazovkniha']."', '".$_POST['nazovautor']."', '".$_POST['zakaznik']."' )");
}
          ?>                       
    </table>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Script knihovna

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
NapísalOffline : 19.08.2009 0:14 | Script knihovna

Neni zac, sorry za to zdrzanie, ja som uz zblbnuty :lol: mal som si to lepsie pozriet


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 05.11.05
Prihlásený: 17.01.13
Príspevky: 74
Témy: 20 | 20
Bydlisko: Nitra
Napísal autor témyOffline : 19.08.2009 1:55 | Script knihovna

a ak mam tabulku

Kód:
CREATE TABLE IF NOT EXISTS `vypozicky` (
  `ID` int(11) NOT NULL auto_increment,
  `kniha` varchar(255) NOT NULL default '',
  `autor` varchar(255) NOT NULL default '',
  `zakaznik` varchar(255) NOT NULL default '',
  PRIMARY KEY  (`ID`)
) ENGINE=MyISAM  DEFAULT CHARSET=utf8 AUTO_INCREMENT=8 ;



INSERT INTO `vypozicky` (`ID`, `kniha`, `autor`, `zakaznik`) VALUES
(1, 'Posadnutost', 'Jozef Heriban', 'Zakaznik Tomáš'),
(2, 'Posadnutost', 'Jozef Heriban', 'Zakaznik Ivan'),
(3, 'Posadnutost', 'Jozef Heriban', 'Zakaznik Ivan'),
(4, 'Odviate vetrom', 'Margaret Mitchellová', 'Zakaznik Jozef'),
(5, 'Odviate vetrom', 'Margaret Mitchellová', 'Zakaznik Lukáš'),
(6, 'Kniha mrtvych', 'Patricia Cornwellová', 'Zakaznik Jozef'),
(7, 'Stalo sa mi všetko', 'Eva Urbaníková', 'Zakaznik Jozef');



ako spravim aby mi vypisovalo vsetkych zakaznikov a vedla kazdeho bol vypisany zoznam knih ktore ma pozicane ?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Script knihovna

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
NapísalOffline : 19.08.2009 2:03 | Script knihovna

Mas aj tabulku kde mas mena zakaznikov ? Ak ano tak prepojis tabullky. Inak je lepsie dat ID zakaznika pre prepajanie tabuliek


Naposledy upravil Snacker dňa 19.08.2009 2:09, celkovo upravené 1

Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 05.11.05
Prihlásený: 17.01.13
Príspevky: 74
Témy: 20 | 20
Bydlisko: Nitra
Napísal autor témyOffline : 19.08.2009 21:51 | Script knihovna

vie mi niekto proadit ako mam urobit zoskupenie? mam udaje v db tabulke napr:

Kód:
zakaznik1 kniha1 autor4
zakaznik1 kniha2 autor5
zakaznik1 kniha2 autor8

zakaznik2 kniha3 autor1
zakaznik2 kniha5 autor2
zakaznik2 kniha6 autor3

zakaznik3 kniha8 autor4
zakaznik3 kniha6 autor5
zakaznik3 kniha4 autor6




a chem aby mi to vypisalo takto:


Kód:
zakaznik1:

kniha1 autor4
kniha2 autor5
kniha2 autor8

zakaznik2:   

kniha3 autor1
kniha5 autor2
kniha6 autor3

zakaznik3:
kniha8 autor4
kniha6 autor5
kniha4 autor6



snaizl som sa to spravit ale nejaks a nedarilo vedel by niekto urpavit tento kod?

Kód:
<?php
include("db.php");

$sql = mysql_query("SELECT  vypozicky.*, autori.autor, autori.autorID, knihy.knihaID, knihy.autorID, vypozicky.knihaID, vypozicky.autorID, vypozicky.zakaznikID, zakaznici.zakaznikID, zakaznici.zakaznik, knihy.kniha
FROM vypozicky, autori, zakaznici, knihy WHERE autori.autorID = vypozicky.autorID AND vypozicky.knihaID =  knihy.knihaID AND zakaznici.zakaznikID =  vypozicky.zakaznikID
 
 
 ");
$data = mysql_fetch_array($sql);
while ($data = mysql_fetch_array($sql, MYSQL_BOTH)){
$zakaznik = $data["zakaznik"];
$autor.=''.$data["autor"].'<br>';
$kniha.=''.$data["kniha"].'<br>';
           
echo "
<tr>
<td class='td' style='WIDTH: 150px;'>     $zakaznik  </td>
<td class='td' style='WIDTH: 300px;'>     $kniha </td>
<td class='td' style='WIDTH: 300px;'> $autor </td>
 
 </tr>
";
}
 ?>           



tento kod mi to zobrazuej takto dalej som sa nedostal :

Script knihovna


 [ Príspevkov: 23 ] 


Script knihovna



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

knihovna GD

v PHP, ASP

9

365

28.09.2009 18:18

neXor

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

knihovna graph

v Ostatné

5

986

08.02.2006 19:07

Harlequin

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vlastná knihovna C

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

2

90

15.11.2014 8:42

BX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Script

v JavaScript, VBScript, Ajax

13

229

15.05.2014 17:28

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Script

v JavaScript, VBScript, Ajax

0

164

04.06.2012 16:54

GooderSvk

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

script

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

10

662

13.03.2008 21:12

buslo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Script

v Ostatné

8

744

01.09.2007 14:15

qacer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Jednoduchy script

v JavaScript, VBScript, Ajax

10

597

18.12.2008 15:32

Draex

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Inzercia script

v PHP, ASP

2

361

04.03.2008 18:40

jukel

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Tipovaci script?

v Ostatné

6

466

23.09.2009 12:27

hajtrak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Reboot script

v Operačné systémy Unix a Linux

0

115

27.11.2012 16:20

XOLOO

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

registration script

v PHP, ASP

9

372

26.04.2010 0:09

kablik159

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Video Script

v HTML, XHTML, XML, CSS

9

208

28.03.2017 18:41

Zavislak22

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Select script

v JavaScript, VBScript, Ajax

14

375

06.08.2012 23:51

Vojko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Sms script

v PHP, ASP

10

1000

12.07.2009 11:59

SiAdAk

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Upload script

v PHP, ASP

3

710

30.05.2009 3:01

sedlák



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF